Depresyon!

Ayy canım senle ben suan aynıyız yemin ediyorum tek farkımız ben üniversite sınavına hazırlanıyorum tekrardan bi de aralıkta atamam var inşallah giderimm.. bize gel oturalım dertleşelim valla nasıl bunalıyorum sıkılıyorum anlatamamm damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış ya o hesap :))

ya şimdi şöyle bi şey var bagımlılık yapan ilaçların recetesi yeşil yada kırmızı olur bunlar gercekten ruhsal bozukluk hastalık hali içerisindedir doktorda durumunun agırlıgına göre ilaç verir. depresyon sıkca karsılasılan bi durum ne yazıkki grip gibi bi şey olmuş artık kullandıgım ilaç 10 mg cok hafif ben arastırdım kullananlarda bırakanlarda memnun. dediğinz gibi doktor kontrolünde olmalı her şey

ne kadar doğru konusmussunuz ya.. psikiyatri polik. önünde sıra beklerken kadınların konusmasına kulak misafiri oldum da allahım ben niye burdayım ya sukurler olsun neler var cevremde suna bak dedim yani.. off

cipralex iyi geldi mi peki ne gibi değişiklikler oldu sizde

evet doktor yazdı dün başladım işte yarım yarım kullancam ilk bir hafta. şikayetlerimi okumussunuzdur onların hepsine iyi geldi mi?
evet arkadaşım iyi geldi ben bir tane kullanıyordum tek yanı beni erken uyutuyordu akşam yemekten sonra içiyordum ben saat 18.30 gibi yada 19 gibi uyutuyordu erkendensanada iyi gelecektir

atanamama, sevgiliden uzak olma hepsi tetikliyor seni....havaları da eklersek adına depresyon değil de boşlukta olmak diyebiliriz. kafanı dağıtmaya çalış...değişik şeylerle uğraş...

atanamama, sevgiliden uzak olma hepsi tetikliyor seni....havaları da eklersek adına depresyon değil de boşlukta olmak diyebiliriz. kafanı dağıtmaya çalış...değişik şeylerle uğraş...

hepsi üst üste geldi her şey üstüme geliyo her sey yabancı gibi şu bilgisayarın basından kalkmak istemiyorum kimseyle konusmak istemiyorum. sacma sapan bi insan oldum

hepsi üst üste geldi her şey üstüme geliyo her sey yabancı gibi şu bilgisayarın basından kalkmak istemiyorum kimseyle konusmak istemiyorum. sacma sapan bi insan oldum

Aynen sana katılıyorum.Yalnız değilsin.İşe gitmek istemiyorum ,uyumak da istemiyorum.Sadece ağlamak ve yalnız kalmak istiyorum.işte zorla insanlarla konuşuyorum.Dr a da gittim lustral,diazem vs bişiyler verdi onları da 2 hafta kullanıp bıraktım.sürekli uyutuyorlar.Sınava çalışıyorum bende 10 kilo aldım.sürekli çikolata yiyorum.Kafayı yemek üzereyim(Yapmadığım telkin,terapi vs kalmadı.Sonuç koskoca bir hiç(

Son düzenleme:

İlacını kullan elbette.

Ama bence sen hedeflere takılı kalmışsın.Hayatını askıya almışsın.

Hedeflerin olması çok güzel ama günü de kaçırmamak lazım.

Kendine daha yakın ve küçük hedefler koyarsan belki faydası olur.

Mesela yarın sinemaya gideceğim veya arkadaşıma,kitap almaya,kuaföre vs...

Son düzenleme:
Bendede değişik hastalıklar var depresyonla alakalı bissürü ilaç kullanıyorum ve ilacımı 2 hafta almadım şuan yerimden kalkamıyorum, yürüyemiyorum çünkü aşırı başım dönüyo ilaçlarımı almadığım için , yarından itibaren hemen almaya başlycam. Evet bırakırken çok zor oluyor fakat çokta işe yarıyor mesela ben gitmeye cesaret edemediğim gitar kursuna gidiyorum şuan sinirlerimden kurtuldum azıcıkta olsa, ama hala depresyondayım, üzgünüm mutsuzum. Yani faydası var ama bırakırken gerçekten zor.

Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz geleceği düşünmekten inanın bugünden hiçbir zevk alamıyorum en büyük problemim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…