- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
cipralex hafif bir ilaç biliyorum bence kullan..Başkaları ne derse desin,boş ver.Sebep ne olursa olsun bu ruh hali iyi değil canım.. Doktor teşhisi koymuş,İlacını kullan kendini bilinçli olarak toparlamaya da çalış..
Geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun..
Kızlar merhaba. bende 2 aydır falan bi değişim var. huzursuzluk mutsuzluk karamsarlık alınganlık duygusallık sürekli ağlıyorum takıntılı ve saplantılı biri oldum. havanın kararmasını istemiyorum daha önce yapmaktan zevk aldıgım seyleri şimdi yaparken hiçbi şey hissetmiyorum. normalde cok eğlenceli neşeli bir insanımdır bendeki değişimin herkes farkında. doktora gitmeye karar verdim neyse gittim şikayetlerimi aynen böyle anlattım depresyon tanısı koydu ve cipralex diye bir ilaç verdi. fakat şöylede bi şey var benim bu yıl okulum bitti üniv. kazanamadım 1 ay sonra atamalarım var onun stresi içerisindeyim sevgilm cok uzaklarda bende evde tek basıma öyle yapacak bi şey bulamadan oturuyorum. herkes diyoki bence bu yüzden böylesin gecer kullanma ilaç filan sonradan bırakırken zor oluyo daha beter oluyosun sabret falan diyolar ama cok kararsızım. siz ne düşünüyosunuz?
:)) bir takım olumsuzlukların, iklim değişikliklerinin sebebiyle oluşmuş bu ruh haline cipralex ideal bir ilaç.
hafif ve çok yan etkisi yoktur.
acilen kafanı dağıtacak meşgale edin ve bol bol sinemaya git
canım bu ilaç reçetesiz alınabiliyormuBen de kendimi aynen böyle hissediyorum
canım bu ilaç reçetesiz alınabiliyormuBen de kendimi aynen böyle hissediyorum
cipralex i ben de kullanıyorum ders çalışırken stresime iyi geldi...bırakırken sorun olmuyor.....ilk bir hafta mide bılantısı ve halsizlik yapabilir
Kızlar merhaba. bende 2 aydır falan bi değişim var. huzursuzluk mutsuzluk karamsarlık alınganlık duygusallık sürekli ağlıyorum takıntılı ve saplantılı biri oldum. havanın kararmasını istemiyorum daha önce yapmaktan zevk aldıgım seyleri şimdi yaparken hiçbi şey hissetmiyorum. normalde cok eğlenceli neşeli bir insanımdır bendeki değişimin herkes farkında. doktora gitmeye karar verdim neyse gittim şikayetlerimi aynen böyle anlattım depresyon tanısı koydu ve cipralex diye bir ilaç verdi. fakat şöylede bi şey var benim bu yıl okulum bitti üniv. kazanamadım 1 ay sonra atamalarım var onun stresi içerisindeyim sevgilm cok uzaklarda bende evde tek basıma öyle yapacak bi şey bulamadan oturuyorum. herkes diyoki bence bu yüzden böylesin gecer kullanma ilaç filan sonradan bırakırken zor oluyo daha beter oluyosun sabret falan diyolar ama cok kararsızım. siz ne düşünüyosunuz?
Doktorun ilaç verdiyse kullan düzenli olarak. Ama sonra kafana göre bırakma. Ben bir süre önce Lustral'i kafama göre bıraktım, kötü yan etkilerini ancak atlatıyorum bu hareketimin.
Canım gerçekten kendini çok kötü hissetmiyorsan kullanma bence, benim önerim manevi olarak kendini güçlendirmeye çalış kesinlikle daha huzurlu hissedeceksin. Hayatında kötü bir olay yok, hayatta dönem dönem herkesin başına gelebiliyor kafana çok takma eminim atlatacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?