depresyon!!!!

uhappygirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
238
98
18
29
çok bunalıyorum... son 1 senedir kendi kendime konuşmaktan kafayı yicem. yaz tatili başladı eve geldim sıkıntılarım geçer zannettim ama aksine fazlasıyla arttı. Acaba diğer anne ve babalarda mı benimkiler gibi problemli ?? Tabi hiç zannetmiyorum kimin annesi durduk yere kızına küsüyor? ya da sürekli kızına beceriksiz muamelesi yapıyor ki?
Dert dinleyecek bayanlar....??

Bazı hayatlarda olumsuzluk herkesten daha fazla olabiliyor. Bu yüzden en kısa zamanda kendi hayatınızı kurmalı ve size sorun olan yıpratan ne varsa kendinizden uzak tutmalısınız başka yolu yok
üniversiteyi bitirmeyi bekliyorum ama 3.sınıfım şu an.. yani daha 2 senem var :( sevgilimide beklemem gerekiyor birde görevinin bitmesine 3 sene var :( ancak 3 sene sonra onlardan kurtulabilirim

Insanlar neler neler yasiyor daha kotusu olmadigina sukret...
Depresyon sebepsiz yere gelip yapismaz once sebep olan durumu duzelt gerisi zaten gelir...her birimiz cok iyi programlanmis canlilariz fitrata uygun yasa farkina bile varmadan tum sorunlari cozebildigini gorursun.

kurtulmak deme sen gene
aile şart, zor gününde gene onları arkanda bulursun
biraz nefes alsan iyi gelir

annenin kusmesi mi, buyrun benim!! ahh gunler, haftalar boyunca sebepsiz kusmeler..şu an basbasa tatildeyiz ve yine küsüz..babamin hincini benden alir..ki maaşım v.s olduğu gibi annemindir, yapmadığım fedakarlik kalmadi, helali hoş olsun ama bana gelince böyle işte..cani sağolsun

Bazı hayatlarda olumsuzluk herkesten daha fazla olabiliyor. Bu yüzden en kısa zamanda kendi hayatınızı kurmalı ve size sorun olan yıpratan ne varsa kendinizden uzak tutmalısınız başka yolu yok

Genelde yorumlarin harkulade oluyor canim..
Meslegn nedir

kurtulmak deme sen gene
aile şart, zor gününde gene onları arkanda bulursun
biraz nefes alsan iyi gelir
gerçekten kurtulmak istiyorum artık o kadar üstüme geliyor ki oysa ben ona ne yapabilirim... bir tek benim söylediklerim onun zoruna gidiyor çünkü beni sevmiyor hep hakaret ediyor

annenin kusmesi mi, buyrun benim!! ahh gunler, haftalar boyunca sebepsiz kusmeler..şu an basbasa tatildeyiz ve yine küsüz..babamin hincini benden alir..ki maaşım v.s olduğu gibi annemindir, yapmadığım fedakarlik kalmadi, helali hoş olsun ama bana gelince böyle işte..cani sağolsun
aynı şekilde benim annemde öyle babamla sorun yaşar bize bağırıp çağırır.. ama ben canı sağolsun diyemiyorum o kadar sinirlendiriyor ki beni soğuttu kendinden...

Insanlar neler neler yasiyor daha kotusu olmadigina sukret...
Depresyon sebepsiz yere gelip yapismaz once sebep olan durumu duzelt gerisi zaten gelir...her birimiz cok iyi programlanmis canlilariz fitrata uygun yasa farkina bile varmadan tum sorunlari cozebildigini gorursun.
haklısın herkesin kendine göre bir derdi var. Ama insanın anne ve babası anlayışsız olunca psikolojik olarak çökebiliyorsun.. şu yaz tatilinin 2 ayı burnumdan geldi şu son ay da bitsin gideyim artık diyorum. ruh sağlığım bozuldu şu son 1 senede herkes üstüme geliyor. eve dönmeden önceden psikoloğa gitmiştim ama yaz tatili girince araya sıkıntı oldu dönünce tekrar gidecem geçen gün halüsinasyon gördüm :((

Psikolog en güzeli bence cevrenizdeki insanlarla dertlesmektense. Dusunun sadece sizin ve psikologun arasında kalıyor ne anlatırsanız anlatın ve gercek anlamıyla rahatlatıyor

aynen ben de ayda bir özel bir psikologa gidiyorum. cok rahatlatiyor bir kac günlük de olsa..

haklısın herkesin kendine göre bir derdi var. Ama insanın anne ve babası anlayışsız olunca psikolojik olarak çökebiliyorsun.. şu yaz tatilinin 2 ayı burnumdan geldi şu son ay da bitsin gideyim artık diyorum. ruh sağlığım bozuldu şu son 1 senede herkes üstüme geliyor. eve dönmeden önceden psikoloğa gitmiştim ama yaz tatili girince araya sıkıntı oldu dönünce tekrar gidecem geçen gün halüsinasyon gördüm :((

Nasil birsey gordun

Back
X