Depresyona girmek suç mu günah mı?

Acil psikiyatrik destek alın.intihar düşüncesi falan diyorsunuz.bu.sorunlar doktora gitmeden buraya yazarak cozulecek basit sorunlar degil

Depresyon bir hastal8k. Nasıl ki Allah korusun kanser hastasına nasıp kanser oldum diye zorbalanmaz ise depresyon da aynı şekilde. Bir Kore dizisi vardı bunun üzerine çok iyi anlatmıştır. Bir süre kliniğe yatmak iyi gelir belki. Ya da senatoryum tarzı biryer. Aileniz haksız

İnsan anlaşılmadığı yerde solar. En kötü yalnızlık seni hiç anlamayan biriyle yaşarken hissettiğin yalnızlıktır.
Kriz zamanları ilişkilere çok zarar veriyor, özellikle de ekonomik krizler. Eşin de belki kendini yetersiz hissediyor ve içine kapanıyor, bilemeyiz. Sen depresyonumu evliliğime yansıtmıyorum desen de yansımaması mümkün değil. Ve bu senin suçun da değil, yansıt zaten, durumun bu ne yapabilirsin ? Anlaşılmayı bekleme, durduğun yerde debelenip durmaktan başka bi işe yaramaz bu. Sen kendine izin ver, sen kendini anla, bu en önemli adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…