kadın hasta lütfen empati kurun tabi haklı yönünüz var ama hitap şekliniz anlatım diliniz çok yanlış unutmayın 1 dakika sonra ne olacağımız belli değilAlt katımda alzheimerlıyaşlı bi teyze var tek yaşıyo bakıcısı var sabahtan akşama geliyo
Kadın çok kötü biri sürekli bağırıyo
Yöneticiye ve çocuklarına şikayet ettik bakıcıyla kavga ettik umurlarında olmadı kimsenin
Sürekli aralarında hır gür
Sürekli bağırış çağırış
Bide kadının kulakları duymuyo diye bakıcı sürekli melahat teyze melahat teyze diye bağırıp duruyo o kart sesiyle
Sabah uyanıyorum melahat teyze sesleriyle akşam uykuya dalmaya çalışıyorum melahat teyze çağırma sesiyle
Sürekli kulağımda melahat teyze sesleri çınlıyo
Bina da eski bütün ses evde
Psikolojim bozuldu artık
Sürrkli o evin kasvetli havasını evimde duymaktan o bakıcının kötü sesinden sürekli onlarla uyuyup onlarla uyanmaktan bıktım artık bıktım! Depresyona girdim sanırım! Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine
Dediğinize katılıyorum ama inanın şuanki ruh halimi tahmin edemezsiniz elim ayağım titriyo artık kendimi kötü laflar ederken buluyorumkadın hasta lütfen empati kurun tabi haklı yönünüz var ama hitap şekliniz anlatım diliniz çok yanlış unutmayın 1 dakika sonra ne olacağımız belli değil
hak veriyorum size tabi ki ama kadın yaptıklarının bilince değil siz şuan nasıl sinirle bu şekilde hitap ediyorsanız bakıcısı da aynı ruh haliyle iletişim kuruyor daha doğrusu kuramıyor yapılması gereken o bakıcının yerine daha sevecen ve sabırlı birini bulmaları olucaktır iki taraf içinde en doğrusu bu olur gibiDediğinize katılıyorum ama inanın şuanki ruh halimi tahmin edemezsiniz elim ayağım titriyo artık kendimi kötü laflar ederken buluyorum
Sizi cok iyi anliyorum benimde ustumde var yasli amca sestende sikayetciyim tv surekli son ses yasli amcaya anlatsan kiziyo.gecen onlarin tuvaletinden su damliyodu itirazda itiraz yaptrmak istemio geleni fircaliyo yasli amca.bi suru hastaligu var afffedersiniz wc ye girdiginde evi bi koku kapliyo hayvan olusu bu kadar kokmaz evimin tamm ortasinda bu kokuyla yasiyorum benmde artk olsede su kokudan kurtulsak dedgim oldu cok biktim cunku her gun bu wc kokusu evde dayanilacak gbi degil kucuk cocugum var kac sise parfum bitirdim eve sikiyorum yok yine gtmiyoo.yapabilecek bisey yok bendi geri kendi kendime tobe estafurullah cekiyomAlt katımda alzheimerlıyaşlı bi teyze var tek yaşıyo bakıcısı var sabahtan akşama geliyo
Yöneticiye ve çocuklarına şikayet ettik bakıcıyla kavga ettik umurlarında olmadı kimsenin
Sürekli bağırış çağırış
Bide kadının kulakları duymuyo diye bakıcı sürekli melahat teyze melahat teyze diye bağırıp duruyo o kart sesiyle
Sabah uyanıyorum melahat teyze sesleriyle akşam uykuya dalmaya çalışıyorum melahat teyze çağırma sesiyle
Psikolojim bozuldu artık
Sürekli o evin kasvetli havasını evimde duymaktan o bakıcının kötü sesinden sürekli onlarla uyuyup onlarla uyanmaktan bıktım artık bıktım! Depresyona girdim sanırım! Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine
kadın hasta sonuçta bilerek yapmıyor oda böyle olmasını istemezdi, ama evde hep bir hır gür var diyorsunuz bakıcı kadın,kadına güzel bakmıyor mu şiddet mi uyguluyor acaba.Alt katımda alzheimerlıyaşlı bi teyze var tek yaşıyo bakıcısı var sabahtan akşama geliyo
Sürekli bağırış çağırış
Psikolojim bozuldu artık
Sürekli o evin kasvetli havasını evimde duymaktan o bakıcının kötü sesinden sürekli onlarla uyuyup onlarla uyanmaktan bıktım artık bıktım! Depresyona girdim sanırım! Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine
Sadece sevecen bakıcı ile ilgili değil duvarlar ince ve o evdeki tüm olaylara şahit olmak evimden yıllardır hiç bir sevgi bağımın olmadığı bir hasta bakıyor havası beni bunalttı artıkhak veriyorum size tabi ki ama kadın yaptıklarının bilince değil siz şuan nasıl sinirle bu şekilde hitap ediyorsanız bakıcısı da aynı ruh haliyle iletişim kuruyor daha doğrusu kuramıyor yapılması gereken o bakıcının yerine daha sevecen ve sabırlı birini bulmaları olucaktır iki taraf içinde en doğrusu bu olur gibi
Bunu dabrım taştığı için söylüyorum sadece Polis de hiç biley yapamazMelahat teyze ölsün deme Allah korusun. İnsanlar 1 dakika daha nefes almak için ne taklalar atıyorlar.
Onun dışında polis çağırabilirsiniz son çare olarak.
Siz meseleyi anlamamışsınız anlayana kadar defalarca okumanızı tavsiye ederim şimdi sinirinizi başka yete kusabilirsinizNe biçim bi insansınız !
Yaşlı ve hasta kadının bilinçli vermediği rahatsızlıktan ötürü tepkiniz ölse de kurtulsam nedir !!
Yarın o kişiden daha beter bi halde olmamak için dua edin
Sizin gibi zihniyetler ortadaki kuru gürültüden daha çok rahatsızlık veriyor begennmıyorsan taşınır gidersin .
Sorun kadından değilkadın hasta sonuçta bilerek yapmıyor oda böyle olmasını istemezdi, ama evde hep bir hır gür var diyorsunuz bakıcı kadın,kadına güzel bakmıyor mu şiddet mi uyguluyor acaba.
Duymak istediğin şeyleri söylemeyecek kadar iyi anladım merak etmeyinSiz meseleyi anlamamışsınız anlayana kadar defalarca okumanızı tavsiye ederim şimdi sinirinizi başka yete kusabilirsiniz
Size olursa siz taşınırsınızmelahat teyzeye ya da olaylara kötü laflar sayacagina tasinmayi neden düsünmezsin?
Evet keyfi bi gürültü yokHastalık bu keyfi bir gürültü Yok ortada .Hoş belli bir süre Sonra insan keyfi gürültüleride duymuyor dinlemediğinde .
Sanmıyorum anladığınızı size de o dediğinizdenDuymak istediğin şeyleri söylemeyecek kadar iyi anladım merak etmeyin
Ama düşmez kalkmaz bir Allah
Hadi bys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?