(bir hasta)sizin psikolojiniz gerçekten bozulmuş evden taşının mümkünse bir hastayı anlamak için sevgi bağınız değil vicdanınız olması gerekirSadece sevecen bakıcı ile ilgili değil duvarlar ince ve o evdeki tüm olaylara şahit olmak evimden yıllardır hiç bir sevgi bağımın olmadığı bir hasta bakıyor havası beni bunalttı artık
Zavallı melahat teyze. Uyuz bakıcıya gidip kadına bağıracağına yanına gidip konuş nasıl davrandığını bütün gün dinliyorum diye tehtid ederdim. Olmadı polise şikayet et bi kere polis kapıya gelip hakkınızda şikayet var desin tırsar belki. Allah yardımcısı olsun teyzemin. Rabbim kimseyi ele muhtaç etmesin çok üzüldüm.Dediğinize katılıyorum ama inanın şuanki ruh halimi tahmin edemezsiniz elim ayağım titriyo artık kendimi kötü laflar ederken buluyorum
güldürdünüz beni Allah da sizi güldürsun.Ada sahillerinde:) beklliyorum:)Bizim de alt katta yaşlı bir teyze var bazen ablası geliyor aksamlari bağırarak el cirparak ada sahillerinde bekliyorumu söylüyorlar. O zaman anlıyorum ablasi gelmiş coştular diye. Bazen de gece yarısı birden yuksek seste kuran sesi geliyor. Geçen gece uykulu nolduğunu anlamadım öldüm mu yoksa noluyor yaw diye uyandim ses gelmeyince kadına bisi mi oldu diye korkuyorum. Sizin ki hastalık, o evde sizin de psikolojiniz bozulur anlıyorum. Hicbirsey fayda etmiyorsa ben olsam taşınırdım sanırım
valla bi coşuyorlar teyzelergüldürdünüz beni Allah da sizi güldürsun.Ada sahillerinde:) beklliyorum:)
Ölmesini istediğimi söylemedim bida okuyunNe kadar kirli kalpli insanlar var ..
Birisinin ölmesini dilemek nasıl bir vicdansızlık ?!
Gürültü şikayetlerini anlayabilirim bir yere kadar fakat ölüm başka bişey ya ..o insanların biraz daha uzun yaşaması için dua eden çocuklarından utanın .benim babam 50 yaşında hayata veda etti .çok da hastaydı ,hiç sesi gürültüsü yoktu .olsaydı da ölse de kurtulalım diyeni ondan önce öldürür gömerdim .vicdansızlar ..
İyi yapmışBir şeyi çekmek için sadece sevgiye gerek yok vicdan olmalı.. “alzheimer hastası” biriyle ilgilenmenin ne kadar zor ve sabır gerektirdiğini bilseydiniz bu yazdıklarınızdan utanırdınız.. evet sizin içinde zor olmalı ama birbirimize anlayış göstermezsek bu dünyanın hali ne olur.. benim kp alzheimer hastasıydı gecen sene vefat etti. Bu hastalıkta istemsizse kişi bağırıp çağırabiliyor, gecenin bir yarısı sebepsiz çıplıklar, öfke, sinir nöbetleri geçirebiliyor.. kp öyleydi.. kv alt komşusunun kocasıda yatalaktı üst katlarına yeni birilwri taşındı. Kp grültüsünden rahatsız olmuşlar, ko bağırdıkca onlarda yukardan yere vuruyorlarmış susus diye.. bi kaç kere tekrarlayınca kv bana söyledi böyle oluyor diye.. eşime söyledim.. eşim o anda gitti.. komşuyu merdiven boşluğunda yakaladı adamı duvara yapıştırdı.. hasta olduğunu bile bile huzursuzluk çukardığı için..çok da iyi yaptı.. o günden sonra gıkları çıkmadı.. ha sonuç ne? Kp vefat etti..ölsün dediğiniz insan için canın verebilecek evlatlar var..
Hastayı anlıyorum siz beni anlamamışsınız(bir hasta)sizin psikolojiniz gerçekten bozulmuş evden taşının mümkünse bir hastayı anlamak için sevgi bağınız değil vicdanınız olması gerekir
Bida okuyuniyilik iste komşuna,iyilik gelsin başına diye bir atasözümüz vardır hatırladırım..kime ne olacak bilemezsin ( anlayın ne demek istiyorum)
artı kimi kimsesi yokmu...belli ki bakıcı kötü davranıyor..ailesine haber verin derim
Vakti gelince ölecek zaten vaktinden önce ölmez merak etmeyinMelahat teyze ozeleceğine sen evden taşınsan daha iyi değil mi
HepsiBizler nasıl olacağız kimbilir yaşlanınca, Melahat teyzenin kulakları mı duymuyor da o kadar bağırıyor bakıcısı, yoksa hastalığından dolayi kendine seslenildiginde aldırmıyor mu?Allah yardımcınız olsun
Pardon ama bu cümleyi yazan sizsiniz “Bazen melahat teyze ölse de kurtulsam diyorum ama sonra çok kızıyorum kendine” burda pekde iyi bir temenni yok !!İyi yapmış
Ölmesini istediğimi söylemedim bida okuyun
Yazmışsın ,sonra da kurtarmak için başka bir yalanla desteklemissin. Bir kişi daha yazmış komşusu için .daha da okumadım yorumları .midem bulandiÖlmesini istediğimi söylemedim bida okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?