• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi Ne Bu Adamın

Kendinizi yerin dibine sokmussunuz resmen ya o nasil mesajdir. Buyuk konusmak gibi olmasin ama ben olsam bu saatte gittiysen gelme daha der kapiyi da arkadan kilitlerdim herhalde. Evlilik birbirini cekme, birbirini alttan alma vs vs degildir. Ayrica seks de kadinlik gorevi degildir. Kimse kusura bakmasin. Sizin bi rahatsizliginiz varsa anlayis gosterecek (katlanacak degil, anlayis gosterecek). Yeri gelecek siz de esinizin problemlerine anlayis gostereceksiniz. Ama bu yaptiginiz anlayis gostermek falan degil kendi degerinizi dusurmek sadece.
Bundan sonra sen nasil istersen oyle demek yerine ikinizin de istedigi ortayolu bulmayi deneyin bence. Obur turlu bir kisi olmayi birakip kendi basina adim atamayan bir nesne haline gelirsiniz

Tebrik ederim kocanın totosunu arşa kaldırmışsın!

Şımarık herif, tüm bu tavır sırf vajinismustan kaynaklı ama bu tavırları sürdüğü sürece de o vajinismus geçmez. Tavrını koymazsan daha çook haklıyken özür dilersin...

Bu vajinusmus durumu yüzünden her dediğiniz her yaptığınız kendisine batmaya başlamış gibi duruyor. Tabi işler böyle olunca sorun da çözülemiyor.
İnsan bazen sinir olduğu durum hakkında çok söylenmemek istediği zaman acısını başka bir şeye kızmış gibi çıkarıyor.
Eşinizin tutumları doğru mu, ASLA.
Çok da alttan almayın, eşinizi de cinsel sıkıntıyı da bir süre olabildiğince kafanıza takmayın, umursamayın derim.
Terapiste gidiyormuşsunuz ne güzel, bir şekilde eşinizin bu konuda daha motive olmasını sağlamak lazım. Belli ki kendisi terapisti pek takmıyor.

Ne olduğunu bile anlamadan şu an neredeyse evi terk etme aşamasına geldi eşim. Uzun olacak…

Yeni evliyiz, 2 aylık daha. Son birkaç haftadır eşimin bir huyu peyda oldu. Şakayla karışık örneğin “sende sürekli bana bağırıyorsun” gibi takılıyor gülüyoruz eğleniyoruz. Aslında öyle bir şey olmasa da daha sonra sen hep bana bağırıyorsun deyip kavga çıkarıyor. Ve bunun üzerinden üstüme gelip işte sen daha çok tecrübesizsin eşine bağırmamalısın vesaire diye anlayışlı koca rolüne giriyor. Sonrasında da bu ileriki günler de “sen bana hep bağırsan da ben hep seni alttan alıyorum”a dönüşüyor. Birkaç kez ses çıkarmadım ama dün gece artık dayanamadım.

Eve biraz geç gitmek zorunda kaldık. Bu gün de yolculuğa çıkacağımız için valiz hazırlama vesaire bir sürü iş vardı. Ayrıca işle ilgili de bir durum vardı. Yolda tatlı tatlı sohbet ederek eve geldik iş bölümü yaptık. Eve girdik. Çok yorgundum ben de uzandım. Eşime seslendim, hani gel biraz dinlenelim sonra işlere başlayacağız, uyuyakalacağız seninle azıcık konuşmak istiyorum dedim. Yok üstümü değiştireyim geliyorum, su içeyim geliyorum vesaire diye bir saat bekletti beni. Kalkayım diyorum kalkma diyor. Saat oldu 11.30. Uykum da geldi çok da işim vardı ben de kalktım. O sırada bu geldi. Ben de gerçekten güler yüzlü bir şekilde hakkını kaybettin ben işleri yapmaya gidiyorum diye kalktım. Ama şaka yapıyordum yani. Bir anda “ooffff” diye bir bağırdı. Ne oldu şimdi dedim. Başladı söylenmeye işte hep surat yapıyorsun anlayışsız bilmem ne.. Sürekli herşeyden şikayet ediyorsun iki dakika bekleyemedin, hiç susmuyorsun, herşeye itiraz ediyorsun… Neler neler..

Kızlar gerçekten bu dünyada görebileceğiniz en güler yüzlü insanlardanım. İnsanlar ilk görüşte hep bunu söylerler zaten. Yok öyle bir şey. Neye uğradığımı şaşırdım. Zaten yorgun ve işten dolayı çok gergindim. Ben de patladım.

Ben seni bir saatten fazla bekledim sesim çıkmadı, bir şakamı mı kaldıramadın diye. Sonra kavga kıyamet tabi. Bu yattı ben de gittim işleri yapmaya başladım. Mutfakta bir sürü bulaşık bırakmış onları yıkıyordum gece saat 2 bu arada. Baktım bu kalkmış giyinmiş ben hava almaya çıkıyorum dedi bastı gitti o saatte. Nereye gitti ne yaptı bilmiyorum.

O arada ben de whatsapp tan dedim ki, bundan sonra sen nasıl istiyorsan öyle olsun. Seninle şakalaşmamdan dahi rahatsız olmana sebep olacak ne yaptım bilmiyorum ama özür dilerim. Bundan sonra hiç bir şey için şikayet etmeyeceğimden emin olabilirsin. Ama sen de biraz yaptığın şakalara artık dikkat et. Şaka diye başlatıp sonra olmayan şeyler üzerinden bana zulmediyorsun. Herşeye susup sabır gösteriyorum, sen de öyle. Evlilik böyle. Ama bir şeye itiraz ettiğimde tüm dünyamı başıma yıkıyorsun. Hakkımı da helal ediyorum sana. Üstüme düşen kısmı için de özür diliyorum. Bundan sonra herşey istediğin gibi olsun yazdım.

O da kadının kocasına karşı olan görevlerini yerine getirmiyorsun, çok asisin beni mutsuz ediyorsun. Bir müddet seninle muhabbetimizi askıya alıyorum diye cevap verdi. Zaten vajinismus derdiyle boğuşuyoruz zor zahmet doktora götürdüm. Terapist kadın eşimi dakikalarca bu problemin sadece benden kaynaklanmadığına ikna etmeye çalıştı. Oradan çıkar çıkmaz lafı sen sorunlusuna getirdi. Şimdi de kavga üzerinden görevlerini de yapamıyorsun diye laf soktu.

Ses çıkarmadım. Yarım saat sonra döndü. Gitti direkt yattı. Benim de işlerim bitti. Okumam gereken şeyler vardı ev soğuktu. Gittim yatağa girdim okuyordum. Zaten uyumuyordu bir anda kalktı gitti battaniyeyi alıp salona yattı. Ben de yanına gidip ben daha uyuyamayacağım sen geç yerine yat ben burada çalışırım dedim. Orda bir hırladı.Hatta o sırada yarın gitmiyoruz hiçbir yere dedi. Ben de sakince tamam sen nasıl istersen. Yarın istersen annemleri ara durumu söyle dedim.

En nihayetinde gitti yattı. Orada uyuyakaldım. Bir baktım sabaha karşı geldi beni çekiştiriyor kalk şuradan. Yürü yatağa yat filan diye. Gittim yattım ama. Sabaha kadar uyuayamadım. Sürekli ağladım. Sabah da kalktı benim valize bişeyler koydu aldı arabaya götürdü. Bir kelime etmeden iş yerine kadar gittik. Az önce de baktım whatsapp tan resmimizi filan kaldırmış.

Çok canım sıkılıyor derdi ne bu adamın..
hihhh ben size inanamıyorum...
gerçekten yazdıklarınızı okuyunca şoklardan şoka girdim. eşinizden bahsetmeyeceğim bile ama siz neden böyle davranıyorsunuz,neden bu kadar eziliyorsunuz hiç anlamadım.sürekli özür dileyip,haklıyken neden sürekli haksız oluyorsunuz? ve hiçbir hatanız yokken. yapmayın lütfen,bir silkelenin bir kendinize gelin. insan ne kadar severse sevsin bu kadar ezilmemeli.ezdirmemeli kendisini...

Soyle memleketimizin akilli basli, kariyer sahibi, duyarli kadinlarimizin, bu guzide hoduklerin elinde kendi degerini hic bilmeden yitip gittiklerini izlemek bana cok koyuyor be...

Konu sahibi vajinsmus degilse de vajnsmus olur . Adam anlayissiz,ilgisiz..hic gurur oksayici birsey yapmiyor. Hep kucumseme.. boyle bi insanin.yaninda insan kendini nasil serbest brakir da,hata yapar miyim yapmaz miyim diye dusunmeden akisina birakir ki.. bir sey olcak ve gene kizacak,bagiracak,yatagi terk edicek,olmak zorunda,beceriksiz miyim....vb seyler hissettirir kadina surekli.
Yani sizin rahatsizliginiz esiniz kaynakli. Normal hayatina devam eden kadinlar da,esleriyle aralari kotu oldu mu yasarlar bunu,siz dunden yasarsiniz...

ne yaptınız lap son durum nedir hallettinizmi eşinizle aranızdaki sorunları
Annene gittinmi

L labfaresi eşin muhtemelen senin onu istemediğin için psikolojik olarak vajinusmus oldupunu düşünmüş olabilir mi acaba? O yüzden seni suçlayıp,açık arıyor,öfke kusuyor olabilir.
Doktor saçmalamış da olabilir. Otur sakince konuş eşinle. İkiniz de rahatlamadan vajinusmusun çözümü zor keza.
Ben de asalak bir psikiyatr ve psikoloğun vajinusmus teşhisi koymadan önce şart olan fiziksel muayene aşamasını atladıkları için bir buçuk yıl,tam bir buçuk yıl:( vajinusmus tedavisi gördüm. O bir buçuk yılda biz bitik bir haldeydik. Sonunda ben hayır,bu kadar da değil,başka bir sorun olmalı diye kadın doğum uzmanına gittim ve sonuç:rahim içi perde. Küçük bir operasyonla halledildi ve sorun çözüldü. Niye anlattım bunu. Lütfen yardım aldığınız terapisti iyi araştırın,bikaç seans bakın ona göre hareket edin. Ama olayın özü,egzersizleri birlikte yapmanız. Şöyle düşün,o rahimden bebek kafası çıkıyor;)

Bu adamin ikinci evliligimiydi
Tam hatirlamiyorum kusura bakma

Hani dugunden once akrabalari seni carsaf meselesinden dolayi kizdirmislardi

Belkide onda sorun var sendeymis gibi davranip uzerini ortuyorda olabilir

Nasil ailesine agizlarinin payini verdiysen bu adamada verebilirsin diye dusunuyorum

Sakin annene anlatma onun anlatmasinada engel ol. Ailenlede sorunlarin vardi diye hatirliyorum
Kimsenin senin ozelini bilmesine gerek yok

Ben mi anlayamıyorum vajinusmus olan arkadaşlar kızmasın bana

Ama eşinizle hiç mi sevişemiyorsunuz

Yani ilişki olmasın ama sevişin karşılıklı boşalın hadi siz belki dokunamıyor ve dokundurtmuyorsunuz ama adamları mutlu edin

Sevişmek o iki organın birbirine tam teması dışında bir şey

esasen sevişmeyi tamamlayınca bir süre sonra tam temas da olur gibi

iyiyken çok iyi gerçekten. bana sarılmadan uyuyamaz bile. sürekli etrafımdadır. hep yardımcı olur ama bir haftadır özellikle terapiden sonra hırçınlaştı. sürekli kusur arıyor bende. terapi bitince doktor beni dışarı çıkıp onunla yalnız konuştu o arada ne dedi bilmiyorum. normalde sürekli hadi deneyelim diyen adam bırakın ödevleri yapmayı sarılmıyor bile. sürekli hır gür modunda.

ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. inşallah sıkıntısız atlatırız. şu an küs değilim ama aşırı mesafeli davranıyorum. az öne mesaj yazmış erken almaya gelir misin rahatsızım filan diye. ben de işlerimi ayarlayıp gelmeye çalışırım geçmiş olsun yaz<dım sadece.

çok ağırıma gitti görevini yerine getirmiyorsun deyişi.
geçen aylarda bir üye konu açmıştı. kendisini vajinismus sanıyormuş ama meğer sorun eşindeymiş. seneler sonra bir dr bilgi verince öğrenmiş.
acaba sen vajinismus değilsin de sorun eşinde olabilir mi?

Ben mi anlayamıyorum vajinusmus olan arkadaşlar kızmasın bana

Ama eşinizle hiç mi sevişemiyorsunuz

Yani ilişki olmasın ama sevişin karşılıklı boşalın hadi siz belki dokunamıyor ve dokundurtmuyorsunuz ama adamları mutlu edin

Sevişmek o iki organın birbirine tam teması dışında bir şey

esasen sevişmeyi tamamlayınca bir süre sonra tam temas da olur gibi
İşte mesele de o, her iki taraf da penetrasyona kilitlenince gerilim artıyor sanırım. Normal sevişme kalmıyor ki akılda,afedersiniz giriş olacak mı olmayacak mı oluyor olay biyerden sonra. Sonra da gelsin gerilim,çatışma,ötekini,kendini,birbirini suçlama. Çok sancılı bi süreç. Aslında kas gevşetici ile çözen de var olayı. Bir de çiftlerin genital organlarına masaj yapmaları da çok etkili.
Gereksiz yere vajinusmus tedavisi görmenin etkisiyle konunun uzmanı olmuşum resmen:eğlence:Allah kurtarsın konu sahibini. Koca hötü de yardımcı olsun inşallah

geçen aylarda bir üye konu açmıştı. kendisini vajinismus sanıyormuş ama meğer sorun eşindeymiş. seneler sonra bir dr bilgi verince öğrenmiş.
acaba sen vajinismus değilsin de sorun eşinde olabilir mi?

Benimde aklima ilk bu konu geldi. Yillarca kadin kendini oyle sanmis ama degilmis.

Offf diyorum boğuldumm resmen bu ne böyle??

Hiç çekilecek bir tarafı yok eşinin kusura bakma...

O Alttan alacağına daha da ben kocayım benim istediklerim olur sen kadınsın her dediğimi yapacaksın modunda...

Kendine eş mi almış kukla mı??

Kusura bakmasın en yakın zamanda kendine gelmesi gerek yoksa bu iş yürümez...

Back
X