Şu süreçte gidemez zaten. Hepimiz kronik astım hastasıyız bırakın hastaneyi evden bile çıkmıyoruz güya ama eve misafir geliyor :) daha öncesinde gitti ilaçlar kullandi. Şu süreçte kullanmıyor diye biliyorum. Ben üniversite okuyorum evde değilim sürekli sadece tatilden tatile burdayım ve şimdi salgın yüzünden evdeyim. Arada sırada psikiyatriye gidiyordu ama çözüm oldu diyemem. Zaten anne neden böyle yapıyorsun dediğimde asıl anormal sensin asil senin tedaviye ihtiyacın var diye üstüme geliyorDoktora götürmeyi denediniz mi hiç.
Şikâyet etmek sorun çözmüyor. Olaya çözüm odakli yaklaşmanız gerekir.
Zaten üniversite okuyorum normalde başka bir şehirdeyim salgın yüzünden eve geldim. Okulum bitince ve çalışmaya başlayınca kendi ayaklarım üzerinde duracağım zaten kimsenin desteğine ihtiyaç hissetmiyorum.Görmezden gelmeyin o zaman. Yaşınızı bilmiyorum ama yetişkin bir kadın olmalısınız. Ayrılın annenizin evinden kendinize huzur bulacağınız bir hayat kurun. Babanız ne yapıyor şu aşamada? Çocukların yükünü anneye bırakıp hayatını yaşamakla meşguldür sanıyorum.
Saygı duyuyorum tabii ki bunu annem bile kabul eder hattaAyrılıklar ve yaşadıkları da bu psikolojik durumu şiddetlendirmiş. Ve ayrıca annenizin eşine saygı duydunuz sürece sevmek zorunda değilsiniz. Babam ve annem ayrı babamın bir sürü sevgilisi olmuştur hiç birini sevmedim sevmek zorunda da değildim. Saygı duyulmalı tabi bir de öğrenme şekliniz de kötü olmuş. Annenizle alakalı da sanki kendi annemi okuyorum benimkisi evlenmedi ama kendini hep haklı bulur çok zor bir insandır asla negatif olduğunu kabul etmez bomboş bir olaydan dolayı hiç suçu yokken sevgilime küstü 1 hafta beni dinlemedi hep ağladım anca olayı anlatınca yumuşar gibi oldu ama hala aynı, kimse fikirinden vazgeçiremiyor herkes haksızsın dese de fark etmiyor.Ne yazık ki ya iletişim azaltılacak ya da karşısına güzelce geçip annecim seninle bir konuşabilir myiiz diyip konuşmayı deneyeceksiniz. Sonuçta siz de bir bireysiniz. Bir de psikolojik olarak tedavi aslında en iyisi ama onu da nasıl yönlendirebilirsiniz bilmiyorum. Belki bak ben de gidicem bana eşlik et diyip annenizi de psikoloğa götürebilirsiniz. Dediğiniz gibi insanlar bi yaştan sonra çooook zor değişiyor.
Teşekkür ederim video tavsiyesi için. Gerçekten öyle. Haklı olsam bile kendimi sürekli suçlu hissediyorum ve bu durum sadece annemle ilgili konularda değil. Hayatımın her anına etki etti. Baskalariyla ilişkilerimde de hep kendimi suçlu hissediyorumBu anlattıklarınız tıpkı benim annem, muhtemelen kimse sizi anlamıyor sürekli alttan almak idare etmek ve suclu hissetmek zorunda bırakılıyosunuz. Anneniz sizi oldugunuz gibi kabul edemiyor, almanız gereken desteği alamıyosunuz..Psikolog tülay kök'ün youtubeda narsist anneyle büyüyen cocuklar videosunu izlerseniz anlasıldıgınızı hissedeceksiniz. Bu saatten sonra anneniz zaten degismez ama siz iyilesebilirsinz en azından..
Çocuk yapmaya çalışıyorlar evliliklerinin ilk zamanlarından beri. Yastan dolayı olmuyor. 5 yıldır tüp bebek tedavisi görüyor ama sonuç hep olumsuz.menopoza mı girdi acep yada yeni eşiyle cinsel anlamda problem mi yaşıyor. yaşınız kaç bilmiyorum ama ayrılsanız mı yanından sanki şımarık bir kadın sanki. bilemedim.
Yeni evli olduğu insanla ortak bir çocuk istemiş olamazlar mı? Ya da adamın çocuğu yoktur istiyordur. Size mi düşer ne yapacak çocuğu demek.kaç yaşında ki napcak çocuğu ne güzel gül gibi kızları var işte..
Annem 46 eşi 48kaç yaşında ki napcak çocuğu ne güzel gül gibi kızları var işte..
tamam !Yeni evli olduğu insanla ortak bir çocuk istemiş olamazlar mı? Ya da adamın çocuğu yoktur istiyordur. Size mi düşer ne yapacak çocuğu demek.
Yani evet bizim bir şey demeye hakkimiz yok. Adamın çocuğu yok dediğiniz gibiYeni evli olduğu insanla ortak bir çocuk istemiş olamazlar mı? Ya da adamın çocuğu yoktur istiyordur. Size mi düşer ne yapacak çocuğu demek.
Zaten o yüzden iyilesmenizi temenni ediyorum, hayatınıza aldıgınız herkesle iliskinizi etkiler.. İzleyin onu ve diğer videoları, tüm iliski döngülerinizi degistirebilirsiniz:)Teşekkür ederim video tavsiyesi için. Gerçekten öyle. Haklı olsam bile kendimi sürekli suçlu hissediyorum ve bu durum sadece annemle ilgili konularda değil. Hayatımın her anına etki etti. Baskalariyla ilişkilerimde de hep kendimi suçlu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?