• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim arkadaşım 😏

Böyle bir arkadaşınız olsa ne yapardınız?

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence hakkında bu kadar kotu sey dusunduguz bırıyle sırf sızı bır yerlere arabayla bırakıyor dıye gorusmemelısınız gerek yok.

Haklısınız soğumakta enerji vampiri.

Valla ben ablama bişey anlatacak olsam hmm der geçer kendi sorunu olunca benim misafirim bile olsa olsun odaya geç bı ara da anlatayım der .
Artık aramiyorum ben ablamda olsa yaptım bunu.
Siz niye arkadaşınıza kiyamiyosunuz ben kiyarim

Erkek arkadaşlarımla içki içince "adın çıkar" der ya da sevgilimle aynı evde kalınca da "duyulur kimse seninle evlenmez" gibi bana uymayan görüşleri var.
Cidden şu düşünce yapısına sahip, sizinle bu şekilde konuşmaya cürret eden biriyle arkadaşlığınızı nasıl devam ettirebiliyorsunuz? Ben olsam bu cümleden sonra buz gibi soğurdum ondan. Çok kötü bir cümle bana göre. Ayrıca sorun sizde değil, arkadaşınızda. Muhtemelen siz onu dinlediğiniz için sizinle arkadaş, bir nevi dert terapisti gibi birşeysiniz. Gelip derdini size anlatıp rahatlamak için varsınız yani.

Bence hakkında bu kadar kotu sey dusunduguz bırıyle sırf sızı bır yerlere arabayla bırakıyor dıye gorusmemelısınız gerek yok.

Haklısınız soğumakta enerji vampiri.
Benim düşüncem değil ki olan şeyler bunlar ki çok azını anlattım. Arabaya zaten ihtiyacım yok, konu araba değil. Yalnız hasteneye "sakın tek gitme ben gelip alırım" diyen biri benim için beni düşünüyor oluyor yani odak nokta araba değil

Valla ben ablama bişey anlatacak olsam hmm der geçer kendi sorunu olunca benim misafirim bile olsa olsun odaya geç bı ara da anlatayım der .
Artık aramiyorum ben ablamda olsa yaptım bunu.
Siz niye arkadaşınıza kiyamiyosunuz ben kiyarim
En iyisini yapıyorsunuz normalde ben de insanlara karşı öyleyim ama arada bu arkadaşım söz konusu olunca vicdan azabı çekiyorum ağladığını görünce.

Son düzenleme:
Arkadaş çevren çoksa ya da yalnızlıktan bunalmayacak biriysen bitir. Ama doğru düzgün tek arkadaşın bu kişiyse bitirme bence. Kötü kalpli biri gibi gelmedi.
Genelde arkadaş çevrem erkeklerden oluşuyor. Ben erkeklerle daha iyi anlaşan biriyim. Kız arkadaşlarımla iyi geçinemiyorum belki de sorun bendedir, bilmiyorum. "Ben dört dörtlüğüm insanlar kötü" de diyemem. Muhakkak benim de hatalarım vardır.

En iyisini yapıyorsunu normalde ben de insanlara karşı öyleyim ama arada bu arkadaşım söz konusu olunca vicdan azabı çekiyorum ağladığını görünce.
Vallaha vicdan azabını bende çekiyorum ama biz alemin essegi değiliz ki binsinler bize.
Vicdan azabı çekmemeyi de öğreniriz elbet

Kısa cevap verince de "bir sorun mu var" yazacak. Evet sorun var desem o zaman yine üzülecek. Maalesef iki seçeneğim var ya tamam ya devam.
Böyle insanların bir tane çok yakın arkadaşı hatta bir tane arkadaşı oluyor sanırım. Sanki Siz de o konumdasınız ve size sarmış artık. Sinir olurum hep darlayan insandan. Sanki tek onların derdi tasası var.

Böyle insanların bir tane çok yakın arkadaşı hatta bir tane arkadaşı oluyor sanırım. Sanki Siz de o konumdasınız ve size sarmış artık. Sinir olurum hep darlayan insandan. Sanki tek onların derdi tasası var.
bende de vardı sadece kendi anlatırdı derdini ben anlatmak isteyince de konuyu değiştirirdi.ama derdi bitince iyi duruma geçince arayıp sormayı kesti.o zamanlar 20 lerindeydim.şimdilerde 1 gün çekmem böylelerini :KK53:

Doğru tahmin ettiniz, herkesle arası bozuldu zamanla. Bir tek ben kaldım

Valla ben olsam mesafeyi bırak ağzıma geleni sayar yerin dibine batırırım onu. Ablasını bile beğenmeyip kulp bulan alınganım diye zırlamasın hiç onun eleştirdikleri demir kalp sanki. Arkadaşlığınızı güzel bir dersle bitirin.

İnsan bazen ikilemde kalıyor.

Karşıdaki kişi doğrudan kötü bir şey söylemiyor veya yapmıyor. Ama bir şekilde sizi kötü hissettirmeyi başarıyor imalarla, hal ve hareketlerle. O zaman insan kendini sorguluyor ben mi yanlış anlıyorum, alınıyorum, bende mi sorun var diye.

Sizde sorun yok.Belki arkadaşınız da kötü biri değildir dediğiniz gibi ama sizi kötü hissettirmesi görüşmemek için yeterli sebep.

Valla ben olsam mesafeyi bırak ağzıma geleni sayar yerin dibine batırırım onu. Ablasını bile beğenmeyip kulp bulan alınganım diye zırlamasın hiç onun eleştirdikleri demir kalp sanki. Arkadaşlığınızı güzel bir dersle bitirin.
Bir olayda saydım zaten ama çok dolmuştum. Şu an hiç uğraşmadan arama direkt mesafe koyacağım. Aileler de birbirini tanıyor ve ablalarını gerçekten çok seviyorum. Keşke o da farklı olsaydı da bunu yapmak zorunda kalmasaydım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X