Annemle babam 2 yıl önce boşanmıştı. Babam tek yaşıyor
Çalıştığım için hafta içi pek faydam dokunamıyor ama hafta sonları yemek yapıp göndermeye çalışıyorum, telefon ediyorum ve gitmeye çalışıyorum ki öyle çok bağlı değildik yani annemin bize yaptığı annelik ile babamın bize yaptığı babalık karşılaştırılamaz bile. Annem çok fedakar bir kadın ama babam biz küçükken bizden önce kendi annesi kardeşleri ve arkadaşlarına önem veren bir babaydı
Bunları anlattım çünkü neden bağlı olmadığımızı açıklamak istedim
Şimdi ise ben atamadan aramıyor, mesele 2 hafta aramıyayım nasılsınız ne yapıyorsunuz diye aramıyor, kızımı merak edip aramıyor, ben arayınca soruyor
İstiyor ki sürekli biz soralım nasılsın iyi misin hasta mısın diye ama bir baba niye sürekli evlatlarından aramasını bekler? Onunda araması bizi merak etmesi gerekmez mi
Bir de ben aradığım zaman soğuk konuşuyor, görmeye gittiğimizde yüzü asık duyuyor bazen hiç gidesim gelmiyor surat astığı için ama vicdan azabı duymamak için gidiyorum yada arıyorum
Ama o mu benim çocuğum ben mi onun çocuğuyum anlamdım, bir de eşim kaç kez gördüm arkadaşlarının yanında espri yapıyor neşeli ama senin yanında böyle yapıyor bu kadar üzülme diyor.
İnanın çok üzülüyorum, çalışıyorum ve akşamları kızıma bile vakit ayıramıyorum erkenden yatıyorum o yüzden hafta içi babama vakit ayıramıyorum ancak hafta sonu vakit ayırabiliyorum ama o devamlı ilgilenelim istiyor, ama kendisi beni ben aramadan aramıyor
Sizce normal olan ne
Çok kafama takıyorum
Ben ondan birşet beklemiyorum, ama hafta içi ben atamayınca hiç aramıyor, kardeşime daha soğuk davranıyor annemle kalıyor diye sanki boşanmalarını biz istedik.herkes ne ekerse onu biçiyor.
vicdan azabına gerek yok. elinizden geldiği kadarı yeterli. fazlasını bekleyen fazlasını vermeli.
her zaman derim her türlü ilişki karşılıklıdır beklenti içerir. evlat hariç..
Ama şu anda kimse yok yanında hadi önceden annem vardı, şimdi bir kardeşim vir ben birde halam kaldı, insan bir hafta içi arasa torunum ne yapıyor deseBunda çok da anlayamayacak bir durum yok ki. Babanız önceden de böyleymiş dediğinize göre . Dolayısıyla adam aramıyor . Hak vermiyorum yanlış anlamayın ama böyle kabul etmeniz üzülmemeniz için en doğrusu diye düşünüyorum .
Ben de diyorum keşke evkenmeseydi diye, annemle evliyken bizle arası daha iyiydi ama şimdi iyice ipler koptuAdam hep böyleymiş zaten.
Boşanmadan sonra sevgi pıtırcığı olacak hali yoktu.
Adamda aile babası olacak potansiyel yokmuş.
Keşke böyleleri hiç evlenmese.
Hafta içi zaten ancak kızımın ödevleri ile ilgilenebiliyorum, ne anneme ne kayınvalidemr nede başka bir arkadaşıma gidebiliyorum.hayatım çok yoğunEvlenmişsiniz ve artık kendi hayatınız var. Her ne kadar anne-babamız olsa dahi kendi ailemiz ön planda olmalı diye düşünüyorum. Elbette evlat olarak onların yanında olmalıyız ama sen zaten her hafta ilgileniyormuşsun. Hafta içi ilgilenemiyorsun diye kendine vicdan azabı yaşatma.
Ne oldu ya baba aramasam aramıyorsun dedim birşey demedi hatta bana aradığım için hayırdır dedi. Kaç yıllık babam yani biliyorum soğuk davranıp davranmadığınıBence net olun, açık açık içinizden geçenleri söyleyin. Arayıp sormamasından mı rahatsızsınız, söyleyin. Yine arayıp sormazsa bir dahakine aramayacaktım ama bu son olsun, kırılıyorum böyle yapınca deyin. Hala aramıyorsa da bırakın napıyorsa yapsın. Tamam babadır, illa ki emeği geçmiştir ama, çocuk gibi nazlanılmaz böyle. Önünü kesmezsen ilerde daha kötüye gider bence.
Annemle babam 2 yıl önce boşanmıştı. Babam tek yaşıyor
Çalıştığım için hafta içi pek faydam dokunamıyor ama hafta sonları yemek yapıp göndermeye çalışıyorum, telefon ediyorum ve gitmeye çalışıyorum ki öyle çok bağlı değildik yani annemin bize yaptığı annelik ile babamın bize yaptığı babalık karşılaştırılamaz bile. Annem çok fedakar bir kadın ama babam biz küçükken bizden önce kendi annesi kardeşleri ve arkadaşlarına önem veren bir babaydı
Bunları anlattım çünkü neden bağlı olmadığımızı açıklamak istedim
Şimdi ise ben atamadan aramıyor, mesele 2 hafta aramıyayım nasılsınız ne yapıyorsunuz diye aramıyor, kızımı merak edip aramıyor, ben arayınca soruyor
İstiyor ki sürekli biz soralım nasılsın iyi misin hasta mısın diye ama bir baba niye sürekli evlatlarından aramasını bekler? Onunda araması bizi merak etmesi gerekmez mi
Bir de ben aradığım zaman soğuk konuşuyor, görmeye gittiğimizde yüzü asık duyuyor bazen hiç gidesim gelmiyor surat astığı için ama vicdan azabı duymamak için gidiyorum yada arıyorum
Ama o mu benim çocuğum ben mi onun çocuğuyum anlamdım, bir de eşim kaç kez gördüm arkadaşlarının yanında espri yapıyor neşeli ama senin yanında böyle yapıyor bu kadar üzülme diyor.
İnanın çok üzülüyorum, çalışıyorum ve akşamları kızıma bile vakit ayıramıyorum erkenden yatıyorum o yüzden hafta içi babama vakit ayıramıyorum ancak hafta sonu vakit ayırabiliyorum ama o devamlı ilgilenelim istiyor, ama kendisi beni ben aramadan aramıyor
Sizce normal olan ne
Çok kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?