Derdim Bazı Konu Sahipleri...

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Bazı konularda görüyoruz konu sahibinin istediği şekilde yorum yapmayanların ne gibi laflar işittiğini...
Geçenlerde ceza aldım.
Birinin konusuna yorum yaptım.Ve yemediğim laf kalmadı.
Ben de bir hata edip karşılık verince ceza aldım.

Burdan konu sahiplerine sesleniyorum...
Herkes sizin beklentiniz olan yanıtları veremeyebilir.
Bunun karşılığı hakaret yada ağır sözler olmamalı.

Buraya gelip de konu açıyorsanız her türlü yanıt geleceğini de hesaba katmanız gerek.
Sonuçta herkesin aklı fikri konuya bakış açısı farklı.
Aynı olsa idi problem olurdu zaten.
Farklı bakış açılarından gelecek farklı yanıtları asabiyetle karşılayacaksanız hiç konu açmayın.

Ve lütfen sayın konu sahipleri olumlu olumsuz eleştirilri ağır başlılıkla karşılasın.
Hakaret etmesin.Saygısızlıkta bulunmasın.

İyi forumlar herkese.

benım anladığım şey şu ; kesinlikle hakaretlere hakaret tarzında cevap vermeyeceksin veya hiç cevap vermeyeceksın.
karşı tarafın neye sövdüğü, ne şekilde hakaret ettiği, kaç defa hakaret ettiği önemli değil
verdiğin bır tek cevap bıle , seni bana götürebılıyor.

ama insanız sonuçta sinirler tavan yapabılıyor

yani hadi konu sahipleri bazen hassas oluyor kendilerini kaybediyorlar diyelim bir nebze anlayışla yaklaşabilir insan, normal kullanıcı geliyor senin yorumuna böyle düşünenler bunları yaşasın görürüm siz zaten şöylesiniz falan gibi yorum yapıyorlar onları hiç anlamıyorum cidden :) değişik ruh halleri ama yapacak bir şey yok çeşit çeşit insan var deyip geçiyoruz sosyolojinin geldiği son noktadayız yani :)

Herkes duymak istediklerini yazmamızı istiyor amaç fikir sormak değil tasdiklenmek

Konu sahibinin isteğine göre yorum yapmamız zaten mümkün değil.
Konuy açtı tamam pek ya sonra...
Konu öyle dımdızlak kalacak değil elbet yorum gelecek.
Hiç düşünmüyor musun belki biri benim bakmadığım pencereden bakar olaya ve başka bir yorum getirir konuya dye.
Herkesin beyin çalışması ve düşünce gücü bir değil.
Ama bazı konu sahipleri anlamıyor işte.
Hemen saldırı hemen taarruz.

canım sana katılıyorum, ben ceza almadım fakat düşündüklerimi yazdığım için ne biçim cevap yazıyorsun, saçma buluyorum diyenler oldu halbuki görüşümü çok saygılı belirtmiştim o sebeple ceza almadım herhalde, sinirlenip kötü şeylerde söylemek geliyor insanın içinden ama burası hepimizin kimsenin huzurunu kaçırmayalım diyoruz :) konuda şöyleydi, bir arkadaş üniyi kazanan eşinin kardeşini evinde barındırmak istemiyordu bende okuyan birine yardım etmenin ne kadar sevap olduğunu öğrenci olduğu için zor durumda olduğunu evini açması gerektiğini yazmıstım mantıksız birşey yoktu yani, kötü bir yenge olduğunu, okuyan bir insana yardım etmek istemediğini ve bencil olduğunu kabullenmek yerine benim evim sonucta ben haklıyım, ailesi düşünsün benmi doğurdum falan tarzı cevaplar yazdı :) hayır yani fikirlerinden eminsen doğru yolda ilerledğini düşünüyorsan, ben zaten süper bir insanım sizin fikrinize ihtiyacım yok diyeceksen konu açmayacaksın. sırf kendisini şakşaklayacak insan bulabilmek için kendinide sevimli gösterip olayları çarpıtan insanlardan nefret ediyorum, daha samimi olun, olmayacaksanız da konu açmayın bence.

Aynen katılıyorum, madem yorumlara katlanamayacak o zaman konu açmasın, o zaman ne önemi kaldı buraya gelip de konu açmanın, her yoruma saygı duyulmalı bence, sonuçta herkes özgür, fikir isteniyor herkesten, kaldıramayacaksa istenmesin.

konu kapanmadan yazayım ben de..eğer hakaret ya da dalga geçme gibi bir durum yoksa herkes dilediği yorumu yapabilmeli bence..eleştirel düşünme,farklı bakış açısı yakalama çok güzeldir aslında.her zaman insan istediği cevabı alamayabilir.

bazı konu sahipleri istedikleri yorumları alamayınca iftiraya,karalamaya kadar başvurabiliyor.bazen hayretle izliyorum..onlara zaten diyecek birşey yok,Allah'a havaleler..

Son düzenleme:
Arkadaş konuyu açmış
Benim yorumum yangından mal kaçırır gibi ne acelen var tarzında birşeydi.
Gelen yorumsa" herkse böyle yapıyorsun birdaha yorum yapma Allah yakınlarına sabır versin şeklindeydi .
Bense dumur oldum.
E tabi çenemi tutamayınca da banımı yedim oturdum aşağı.:26:

Konu açanlar kadar, konuya yorum yapanlar da bence dikkat etmeliler. Bazıları öyle yorumlar yapıyor ki mübarekler sanki konu sahibinin hayatını A'dan Z'ye biliyormuş gibi. Şunu unutmasak iyi olucak, bizler konu sahibinin anlattığı kadarını bilebiliriz. Sanki konu sahibinin hayatının tam ortasındaymış gibi yorumlar yapılması bana çok tuhaf geliyor açıkçası. Senin söylediklerine de katılmamak elde değil. Karşılıklı dikkatli olmak gerekiyor.

O zaman kimse kimsenin konusuna yorum yapamaz.
Ben diyorum ki mesela bence eşin çok umursamaz biri.
Konu sahibi diyor ki benim kocam bir harika sen bizim yuvamızı ne bileceksin ??
Eee senin anlattığın kadar biliyorum işte ?
Zaten mantıklı olan da bu değil mi ?

Bir de beddua edenler var ki sormayın...

en sık edilen beddua şu;insan knadığını yaşamadan ölmezmiş başınıza gelsin de görün..

e güzel arkadaşım sen bunları birini kınadığın için mi yaşıyorsun o zaman? derler dimi? :)

ama şu da var ki;bazı yorumlarda beni hayrete düşürmüyor değil.bazen gerçekten saldırmak amaçlı da yorum yazanlar yok değil.

katılıyorum, öyle yorumlar yapılıyor ki gören de 7/24 onunla yaşıyor sanır..elbette herkes fikrini belirtebilir ama haddi aşan yorumlarda kabul edilemez...

Son düzenleme:
farklı fikirlere tahammülümüz yok ne yazık ki
geçenlerde biri konu açmış biriyle çocuğunun gözü önünde mahalle karıları gibi kavga etmiş
keşke kendine hakim olabilseydin dedim
sen çok sinirli olduğunda kendine hakim olabiliyor musun diyor
iyi de güzel kardeşim konu benim değil senin verdiğin tepki ve bence haksızsın
niye o kadının seviyesine düştüğün için
tabi ben anladım bu şahsın tarzını ve hiç uzatmadım başka cevap vermedim
bazen görüş bildirmeyip ne hali varsa görsün demek lazım çünkü onu istiyor

kürtaj bölümünde yorum yapmıştım, üyenin biri öyle beddualar etmişti ki,aklım şaşmıştı
o zaman yenı sayılırdım kib nedir bilmiyordum
o üyenın ismini halen unutmuyorum

bir olay daha geldi aklıma anlatayım bir arkadaş da konu açmıştı kayınbabası ev almış işte banyoyu bu arkadaşın istediği gibi yapmamış işte bunları çekiştiriyordu nasıl yaparlar nasıl ederler hayatım karardı falan gibi bende ya hem adam sana ev almış onun evinde oturuyorsun birde beğenmedim olmamış diyorsun o zaman çalışıp aldığın evinde otur kendi zevkine göre döşe dedim, benden önce yazanlar hemen git eşinle konuş dayanamıyorum de yada gizli gizli değiştir falan demişlerdi, ben bir iki yorum yapınca hem bana ağır bir cevap yazmıs ne hakla böyle yorum yaparsın gibisinden ardından da konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştı, burda mesela bana cevap hakkı doğmuştu ama konu kapatıldığı için lafı yediğimle kaldım yani üzücü bir durum,konuları beni eleştiren olursa konuyu kapatırım, beni şakşaklayanlarla bir çözüm yoluna giderim mantığıyla açmak yerine kimse %100 haklı değildir herkesten öğrenilecek birşey vardır diye açmak gerek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…