- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Herkes duymak istediklerini yazmamızı istiyor amaç fikir sormak değil tasdiklenmek
Bazı konularda görüyoruz konu sahibinin istediği şekilde yorum yapmayanların ne gibi laflar işittiğini...
Geçenlerde ceza aldım.
Birinin konusuna yorum yaptım.Ve yemediğim laf kalmadı.
Ben de bir hata edip karşılık verince ceza aldım.
Burdan konu sahiplerine sesleniyorum...
Herkes sizin beklentiniz olan yanıtları veremeyebilir.
Bunun karşılığı hakaret yada ağır sözler olmamalı.
Buraya gelip de konu açıyorsanız her türlü yanıt geleceğini de hesaba katmanız gerek.
Sonuçta herkesin aklı fikri konuya bakış açısı farklı.
Aynı olsa idi problem olurdu zaten.
Farklı bakış açılarından gelecek farklı yanıtları asabiyetle karşılayacaksanız hiç konu açmayın.
Ve lütfen sayın konu sahipleri olumlu olumsuz eleştirilri ağır başlılıkla karşılasın.
Hakaret etmesin.Saygısızlıkta bulunmasın.
İyi forumlar herkese.
Konu açanlar kadar, konuya yorum yapanlar da bence dikkat etmeliler. Bazıları öyle yorumlar yapıyor ki mübarekler sanki konu sahibinin hayatını A'dan Z'ye biliyormuş gibi. Şunu unutmasak iyi olucak, bizler konu sahibinin anlattığı kadarını bilebiliriz. Sanki konu sahibinin hayatının tam ortasındaymış gibi yorumlar yapılması bana çok tuhaf geliyor açıkçası. Senin söylediklerine de katılmamak elde değil. Karşılıklı dikkatli olmak gerekiyor.
Bir de beddua edenler var ki sormayın...
Konu açanlar kadar, konuya yorum yapanlar da bence dikkat etmeliler. Bazıları öyle yorumlar yapıyor ki mübarekler sanki konu sahibinin hayatını A'dan Z'ye biliyormuş gibi. Şunu unutmasak iyi olucak, bizler konu sahibinin anlattığı kadarını bilebiliriz. Sanki konu sahibinin hayatının tam ortasındaymış gibi yorumlar yapılması bana çok tuhaf geliyor açıkçası. Senin söylediklerine de katılmamak elde değil. Karşılıklı dikkatli olmak gerekiyor.
en sık edilen beddua şu;insan knadığını yaşamadan ölmezmiş başınıza gelsin de görün..
e güzel arkadaşım sen bunları birini kınadığın için mi yaşıyorsun o zaman? derler dimi? :)
ama şu da var ki;bazı yorumlarda beni hayrete düşürmüyor değil.bazen gerçekten saldırmak amaçlı da yorum yazanlar yok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?