- Konu Sahibi Dumadumadum
-
aYNEN YAA SÜREKLİ CANIMLI CİCİMLİ OLUMLU YORUMLAR BEKLİYORLAR YOKSA SENDEN KÖTÜSÜ OLMUYOR. VEYA KONU SAHİBİ BIRAKILIYOR SENİN YAPTIĞIN YORUM ÜZERİNDEN ELEŞTİRİLER BASLIYOR YA HERKEZ YORUMUNU YAZSIN DÜŞÜNCESİNİ YAZSIN KONU SAHİBİNDEN CEVABINI BEKLESİN
benim derdim de;cinsellikle ilgil konulara gelip önce dini bilgi veren sonra baktı olmuyor olayı kınamaya,yargılamaya taşıyan Allah'ın adını kullanarak insanlara hakaret eden cenneti garantilediğini sanan din alimi üyeler!
bunlardan çok var,daha geçen gün bir konuda yine aynı sebeple tartışma çıktı.kendilerine diyanet mi onay verdi nedir anlamadım.insan eleştirebilir ama dinimizi kullanarak hakaret etmek başka birşiy.
bir de doğrucu davutluk yapacağım diye ağır cümleler kuran,direkt saldırıya geçen yorumcular da var.tabii bir de en ufak eleştiriye gelemeyip saldırıya geçen konu sahipleri de yok değil.
' Esra Erol'un seyircisi ' demişlerdi bana bi kerene alaka anlamamıştım, zaten işteyim yani seyretmek istesem de vaktim yok..
Bu yeni bir tanım mıÇok yaratıcı
Konu sahibinin isteğine göre yorum yapmamız zaten mümkün değil.
Konuy açtı tamam pek ya sonra...
Konu öyle dımdızlak kalacak değil elbet yorum gelecek.
Hiç düşünmüyor musun belki biri benim bakmadığım pencereden bakar olaya ve başka bir yorum getirir konuya dye.
Herkesin beyin çalışması ve düşünce gücü bir değil.
Ama bazı konu sahipleri anlamıyor işte.
Hemen saldırı hemen taarruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?