- Konu Sahibi Dumadumadum
-
bu da bir bakış açısı ama, belki konu sahibi daha öncesinde bir şeyler söyledi ve adam onu kuyruk sallamak olarak algıladır? bu durumda o davranışı (diyelim ki beraber çay içelim diyor konu sahibi adama) yapmasın ki adamda onu rahatsız etmesin yani bazı yorumlar çok rahatsız etse de bir bakış açısıdır hakaret küfür içermiyorsa da okur kendince yorumunu yaparsın yani gocunmaya gerek yok, sen de dersinki yok ben kuyruk sallamadım yüzüne bile bakmam kişi ve konuyu okuyanlarda aydınlanır sonucta o işyerinde olmadığımızdan kimin suçlu olduğunu anında anlamak gibi altıncı hisse sahip değiliz hiçbirimiz.
söyleyeceğim şeyin yorumunuzla ya da konuyla ilgisi yok ama görünce dayanamadım söylemek istedim affınıza sığınarak :) bence her ne olursa olsun "kuyruk sallamak" tabiri çok sevimsiz bir söz hiçbir şekilde kullanılmamalı "belki senin bir hareketin ona umut vermiştir" demek bu kadar mı zor. erkek egemen bakış açısının kadınları aşşağılayan bu tarz sözlerini en azından kadınlar kullanmamalı diye düşünüyorum
Aranızda en çok banlanan benimdir herhalde..
Ama yine de doğru bildiğimi yazıyorum,banlanacağım diye kimseyi pohpohlayamam çocuk gibi.
Hayat zor herkes büyümeli bence..
hip neden seninle hep aynı şeyleri yazıyoruz biz
Surrender
ceza puanın kaç?
söyleyeceğim şeyin yorumunuzla ya da konuyla ilgisi yok ama görünce dayanamadım söylemek istedim affınıza sığınarak :) bence her ne olursa olsun "kuyruk sallamak" tabiri çok sevimsiz bir söz hiçbir şekilde kullanılmamalı "belki senin bir hareketin ona umut vermiştir" demek bu kadar mı zor. erkek egemen bakış açısının kadınları aşşağılayan bu tarz sözlerini en azından kadınlar kullanmamalı diye düşünüyorum
30 galiba ..
ama tabii 5 yıllık üyelik içinde defalarca silinenler var :)
Ceza puanım az mı çok mu bilmiyorum ama ben çok banlandığımı biliyorum
ama ifade şekli çok önemli canım.mesela kuyruk sallamak gibi bir cümle bana iğrenç geliyor.onun yerine yüz verme sen de denilebilir.üslup var rezil eder üslup var vezir eder demişler :)
ya da kimse dememiş ben uydurdum bilmiyorum
seninki de ceza mı
benım 70
Kaç ceza puanında yolculuk gerçekleşiyordu ?
kesinlikle katılıyorum üslup saygı çok önemli, kuyruk sallamak deyimi bana da komik gelmiştir hep, biri bana dese gülerim yani olsa sallardım ama yok derimbak bu da bakış açısı mesela kimisine hakaret gelen kimisine gülüp geçilecek birşey olarak geliyor herkesin hassasiyetini bilip de ona göre yazamıyoruz ne yazık ki, sonra da olanlar oluyor
100.......................
ceza puanına nereden bakılıo ? <3 Surr... <3 <3 (surrndr) CAnımmmm
benim ki f tipi ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?