- Konu Sahibi Dumadumadum
-
O zaman kimse kimsenin konusuna yorum yapamaz.
Ben diyorum ki mesela bence eşin çok umursamaz biri.
Konu sahibi diyor ki benim kocam bir harika sen bizim yuvamızı ne bileceksin ??
Eee senin anlattığın kadar biliyorum işte ?
Zaten mantıklı olan da bu değil mi ?
Benim anlatmak istediğimle alakası yok. Mesela şöyle örnek vereyim. Buraya bir arkadaş konu açıyor. Başından geçen bir olayı anlatıyor. İşyerinden bir kişi başına musallat oluyor. Konu sahibi de bu kişiyi istemiyor ve özellikle bir alakası olmadığını belirtiyor. Bununla ilgili bir konu. Yardım istiyor nasıl kurtulabilirim diye. Yorumcunun biri çıkıp diyor ki '' belki sen kuyruk salladın ondan musallat oldu''. Bunun gibi şeyler mesela.
Bir de şey var.
Eşinin kendisini aldattığını anlatan bir konu.
Bizler kocaya verip veriştiririz.
Bir de bakarız ki konu sahibi taarrua geçmiş eşini koruyor.
Sonuç ne mi...
Tabiki koca affedilir
Bizler de yeriz bedduayı otururuz aşağı.
en sık edilen beddua şu;insan knadığını yaşamadan ölmezmiş başınıza gelsin de görün..
e güzel arkadaşım sen bunları birini kınadığın için mi yaşıyorsun o zaman? derler dimi? :)
ama şu da var ki;bazı yorumlarda beni hayrete düşürmüyor değil.bazen gerçekten saldırmak amaçlı da yorum yazanlar yok değil.
Benim anlatmak istediğimle alakası yok. Mesela şöyle örnek vereyim. Buraya bir arkadaş konu açıyor. Başından geçen bir olayı anlatıyor. İşyerinden bir kişi başına musallat oluyor. Konu sahibi de bu kişiyi istemiyor ve özellikle bir alakası olmadığını belirtiyor. Bununla ilgili bir konu. Yardım istiyor nasıl kurtulabilirim diye. Yorumcunun biri çıkıp diyor ki '' belki sen kuyruk salladın ondan musallat oldu''. Bunun gibi şeyler mesela.
evet buna ben de şahit oldum.hatta bir arkadaş bu ünv.teli kızlar böyle demişti.. şimdi bunu yazan kişiye nasıl tepki vermezsin ki? hakaretin alasını yapıyor işte tek cümleyle.
konu sahibi konuyu açıyor,anlattığı kadarıyla yorumlar yapılıyor,
hatalar bulununca da siz benim ne yaşadığımı bilmiyorsunuz ama diye atarlanıyor.eee ne bilelim ne anlattınsa ona yorum yapılıyor
Bir de şey var.
Eşinin kendisini aldattığını anlatan bir konu.
Bizler kocaya verip veriştiririz.
Bir de bakarız ki konu sahibi taarrua geçmiş eşini koruyor.
Sonuç ne mi...
Tabiki koca affedilir
Bizler de yeriz bedduayı otururuz aşağı.
benim sinir olduğum bazı replikler var,üyelerin evli ya da bekar olmalarıyla ilgili, adam yerine konman için evli hatta uzun süredir evli ve çocuklu olman gerekiyo, yani 3-5 aylık evlilikler tırı vırı, tüm şartları sağlasanda yaşamayan bilmez şeklinde azarlanabilirsin, bide şu trip var, özellikle aldatma/boşan(ma)ma konularında, bana akıl veriyosun ama sen boşanırmıydın bakalım, kendi hayatında eziksin beni gaza getiriyosun, tanımadığım etmediğim birinin evlenmesi ya da boşanmasından bana ne ise, ben okuduğum duruma yorum yaparım,kendi yapamayacağım hiçbi şeyide kimseye salık vermem
Evet üniversiteli kızlar olayını hatırlıyorum bende hatta söyleyen kişiyi de hatırlıyorum çoğu kişi de biliyordurCahillik tek kelimeyle başka bişey diyemiyorum...
bu da bir bakış açısı ama, belki konu sahibi daha öncesinde bir şeyler söyledi ve adam onu kuyruk sallamak olarak algıladır? bu durumda o davranışı (diyelim ki beraber çay içelim diyor konu sahibi adama) yapmasın ki adamda onu rahatsız etmesin yani bazı yorumlar çok rahatsız etse de bir bakış açısıdır hakaret küfür içermiyorsa da okur kendince yorumunu yaparsın yani gocunmaya gerek yok, sen de dersinki yok ben kuyruk sallamadım yüzüne bile bakmam kişi ve konuyu okuyanlarda aydınlanır sonucta o işyerinde olmadığımızdan kimin suçlu olduğunu anında anlamak gibi altıncı hisse sahip değiliz hiçbirimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?