• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim bebeğim

Bakiciyi degistirbebeginden kiymetli degil ya! Sallamak cok gereksiz aslinda ama insan caresiz kslabiliyor anliyorum..alisincada hep sallanmak istiyolar..

Ya ben bu kadar Sallamadim bu hızla. Doğduğundan beri. İki defa söyledim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum ki. Çocukta ona alisti işin kötü tarafı :KK43:

Daha 7 aylık bu 2. Bakıcısı
Hep böyle mi olacak
Bak sana şunu söyliyim sen bu hızlı sallama olayını kendin yakalamış uyarmışsın, ya yakalayamadığın bebeğe zarar veren sorunlar nolcak, bir anne olarak rahat uyuyabilecek misin

İnşallah sadce tek olayı hızlı sallamadır. Yapma dediğin şeyi üste yapıyorsa eyvah ötesi

"Sarsılmış bebek sendromu" diye aratın, ayakta, kucakta vb. ayarsızca sallamak oldukça tehlikeli ve şakası yok.
O bakıcı da uyardığınız halde böyle yaptıysa yol verin, çocuğunuzu hırpalasın diye para ödemiyorsunuz neticede.

Sadece sallanarak uyuyorsa (ki benim oğlan da öyle uyuyor) ipi uzundan salıncak kullanmanızı tavsiye ederim. Tüm vücut ile birlikte belli bir tempoda sarkaç gibi sallanır, kafası sarsılmaz.

Bugün bir anda odaya girince şok oldum. . Bakıcı bebeğimi uyumak için resmen acaip bir hızla ayağında salliyordu. Ama yavrum yazık bir o yana bir bu yana hızla gidiyordu :KK43: beni görünce yavaşladi ama daha önce bi kaç kere daha uyarmistim. Çok hızlı sallama diye. Acaip moralim bozuk. Suratıni asti oturdu ama bu ikidir denk geliyorum :KK43: çok sallamiyorum filan dedi ama beni görünce bildiğin yavasladi ya. Ne yapmalıyım çok Üzgünüm evladıma karşı vicdan azabı çekiyorum
Bakıcıyı değiştirmelisin, güvenemesin ona. Bazı anneler bile yapıyor bu hatayı.

Nerden bılıyorsun bebegıne karşı ıyı oldugunu sen yokken sana tabıkı ıı olur baksana evde sen varken bıle napıyo yokken Allah korusun hemen degısdır

Bu sallama olayı dışında çok iyiydi ya.
Neden ısrarla bu kadar sallıyor anlamıyorum
Benimki bebek arabasında evin içinde gezerek uyuyor asla sallamadım zaten bebeğim de kendini sallatmadı. Bebeğinizin evin içinde gezerek uyutmaya alıştırın beyninin içi çorba olmasın sallanmaktan

Benimki bebek arabasında evin içinde gezerek uyuyor asla sallamadım zaten bebeğim de kendini sallatmadı. Bebeğinizin evin içinde gezerek uyutmaya alıştırın beyninin içi çorba olmasın sallanmaktan
Bende böyle söyleyeyim o zaman.
Konuştuk Özür diledi. Bir kere oldu dedi .

2 defa dedim sallama bu kadar çok diye.
Ne yapmalı bilmiyorum ki
Sallaymayacaksınız farklı uyuma metotları bulun. Bizim millet ne meraklı sallamaya. Ya ayakta ya kucakta ya beşikte ya bezlerin içinde. Bu çocuklar niye hep sallanıyor kio_Obir de severek uyutuyorum bazen. Sırtını göbüşünü seviyorum muhabbet ediyorum yanında yatıyorum kolay uykuya dalıyor.
Asıl sorun tahammülsüz olduğu için hızlı sallıyor olması bir an önce uyusun da bende dinleneyim diyor.

Bende böyle söyleyeyim o zaman.
Konuştuk Özür diledi. Bir kere oldu dedi .
2 kez uyardığınız şey nasıl bir kere olmuş oluyor. Burda o kadar insan size dil döküyor ama sizin bakıcınızı değiştirme düşünceniz kesinlikle yok. Siz yokken o bebeğe ne eziyetler yapıyor kimbilir. Sizi görünce masum bakıcı rolü oynuyor. Bebeğe yazık, iyi devam edin o zaman

2 kez uyardığınız şey nasıl bir kere olmuş oluyor. Burda o kadar insan size dil döküyor ama sizin bakıcınızı değiştirme düşünceniz kesinlikle yok. Siz yokken o bebeğe ne eziyetler yapıyor kimbilir. Sizi görünce masum bakıcı rolü oynuyor. Bebeğe yazık iyi devam edin o zaman
Yok pat diye girdiğim oluyor. Oynuyor oluyorlar. Eşim evde iken bakıyor sürekli. Hiç ağlama sesi duymadık şimdiye kadar.

Yok pat diye girdiğim oluyor. Oynuyor oluyorlar. Eşim evde iken bakıyor sürekli. Hiç ağlama sesi duymadık şimdiye kadar.
Pat diye girmişsiniz odaya 2 kez yakalamış uyarmışsınız. 2 kez uyardıysanız demek ki 2 kez yapmış bu hatayı bakıcı. Ama size ilk kez oldu diye yalan söylemiş. Eşiniz ve siz evde yokken bakıcının bebeğinize eziyet etmediği ne malum. Nasıl güvenebiliyorsunuz bakıcıya. Bende bir anneyim, çocuklarımızın canını sokakta bulmuyoz sonuçta iyi düşünün.

Bende bakicim iyi saniyordum.ben varkn cok iyiydi cunku resmen pamuk seker bi ablaydi.kamera koydum ve gorduklerime inanamadim.bebegimi besikte deli gibi salliyor ben evden cikinca cocugun yuzune bakmiyor.aglasaa besikten almiyor salla salla geri uyuyor yavrum.kovdum tabii hemen isi birakip oturup cocuguma kendim baktim hala da oyle.ama o vicdan azabi hala beni yiyip bitiriyor aklima geldikce bu kadar guvenmeyin lutfen lutfen kamera koyamazsaniz da bi ses kayit cihazi alin koyun.iş cikis saatlerimde pat diye geliyordum evet o da cikis saatimi biliyordu haliyle ya oynuyorlardi yada kizim uyuyordu

Back
X