Bence evine gitmeyin bir süre anahtar öpmek için bahane olmuş sanki. Bilmiyorum yaşantınız hayat görüşünüz ne yönde ama bu öpücükler iki hafta için çok erken bence.. Yada ben geri kafalıyım..
Kuytu köşede buluşmakla evde buluşmak arasında fark yok ki
öpen orada da öper
İlişkiniz 2 haftaysa öpmek için çok erkenkuytu köşe derken herkesin bilmediği sokak arasında bi kafe mesela o kafedede insanlara arkam dönük,kolon arkasına saklanarak oturmak kastım.yine insanlar var canım :)
anı yaşamak mantalitesini de hiç anlayamadım..dün ev arkadaşının kız arkadaşıda vardı benim arkadaşım o kızda gittiği için bi sakınca görmedim oturmaya gittik.bi ara onlar sigara almaya gitti biz yalnız kaldık farklı şeyler istedi benden zorladıdakurtuldum elinden gelme dedim çıktım evden arkamdan geldi konuşmadım..sinirlenmiştide.aradı açmadım...o normal bi şekilde günaydın cnm diye mesaj atabiliyor.hala konuşmak görüşmek istiyor.ona göre anı yaşamak gerekmiş,benim istemediğim hiç birşeyi yapmazmış bana vs vs..hepsinin mi aklı ordan başka bi yere çalışmıyor?
ne istiyorsa o anda olabilmeliymiş hayat kısaymış yapamadığımız şeyler için üzülmemeliymişiz..kendini haklı çıkarma çabaları işteanı yaşamak mantalitesini de hiç anlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?