derdim büyük a dostlar..

Resmi olarak bir bağınız mı var biriyle? Eğer öyle ise zaten resmi de olsa evli biriyle ilişkiye adım atan insandan fazla birşey beklemeyin. İşte en fazla anı yaşamak ister...

ne istiyorsa o anda olabilmeliymiş hayat kısaymış yapamadığımız şeyler için üzülmemeliymişiz..kendini haklı çıkarma çabaları işte
yani diyor ki sevişelim hazzı yaşayalım ileriye bi ara bakarız.

muhtamelen bizim düşündüğümüzü düşünüyor.

resmi olarak 1.5yıldır kurtulmaya çalıştığım bir kocam var evet..ama sadece kağıt üzerinde bi imza bizimki.ne maddi ne manevi 1.5 yıldır hiç bir bağ yok aramızda.ilk benimlede iletişime geçmeden tanıştıran arkadaşımız durumun böyle olduğunu söylemiş zaten

Neden saklanmak istiyorsunuz onu çözemedim boşandığınız için desem uzak bir semtte bir yerlerde gezseniz sizi kim tanıyacak ayrıca siz adama kuytularda gezelim derseniz başka yöne çekebilir. Başınızdan daha önce evlilik geçmiş tecrübe var bence çekin kendinizi biraz istemediğiniz birşeyi yapmak zorunda değilsiniz neden evine girmeyi kabul ediyorsunuz ki bence önce ciddiyetten çok şu andaki durumunu göze alın istediği sadece cinsellik ev takılmak mı yoksa duygusal birşeyler var mı diye hem ayrıca 2 haftalık ilişkide ciddiyet düşünmek erken ailene anlatıp tanıştırıp bir de sorun çıkarsa kötü duruma düşersiniz çok uzak kuytu yerlerde buluşmayın derim taviz vermeden görüşün prensipleriniz olsun bakalım değişecek mi?

Evet doğru tahmin etmişim.
Sadece imza diyerek kendinizi kandırdığınızın en büyük göstergesi işte karşınıza çıkan şu adam.

yahu bir boşanıp kafanızı dinleyin bir süre.. daha 2 haftadır tanıyıp sizi sürekli eve götürmeye çalışan birine neden şans veriyorsunuz anlayamadım..

Niyet ciddiliğini yanlış mevzularda arıyorsun bence. Ben hiçbir art niyet sezmedim sevgilinde. Öpüşmeler, koklaşmalar ilişkilerin en güzel tarafıdır. Yakın geleceğe dair planlar kurması da bence çok güzel. Bu adam bir takım hayaller kuruyor ve içinde sen varsın. Bu bile bir ciddiyet göstergesidir. Sana saygı duyması, üzerine düşmesi, ailesi ile tanıştırma isteği, ad koyma isteği (tabi bir süreçten sonra şuan çok yenisiniz ad koyma isteği için) ciddiyetini fazlasıyla gösterir. Seni öpen yada öpmek isteyen adam ciddiyetsiz adamdır tabusundan kurtulmalı artık. Kendini kasarak ilişki yaşanmaz. Daha 2 haftalıksınız. Zaman ver, tanımaya çalış, eğlenin, öpüşün, zaman geçirin. Uygunluğunuzu tartın. Sonra zaten gerisi gelir.

bence braz agrdan al opme bilmem ne ne ayak arkdas. iki hatfda hemde. bosver kons et ama cevrenede belli etme dha isler ciddiye binmeden.

Kızım sen nesin ya kafa mı buluyorsun burada Allah aşkına daha boşanmamışsın bile son iki ayda açtığın konularda hoşlandığın, etkilendiğin, kesiştiğin, faceden eklemeyi düşündüğün insanların haddi hesabı yok hepsi de farklı farklı kişiler dengesiz misiniz siz bu kadar mı kafanız karışı maşallah daldan dala ondan ona yazayım mı tarihleriyle yazayım kısaca;

25 Şubat: Resmini göstermiş arkadaşın hoşlanmış çocuk numaralar verilmiş görüşme olacakmış heyecanlıymışsın.

14 Şubat: Birinden hoşlanıyorsun o senden hoşlanıyor mu bilmiyorsun ama daha ortada bişey bile yokken alevi sünni evliliği nasıl olur diye soruyorsun.

6 Şubat: Face de şehit olan birinin profiline bakarken onda ekli olan biri dikkatini çekti hoşlandın sonra hikmete bak eniştenin arkadaşı çıktı tanışmak istedin yabancı hesaptan ekleyip nasıl biri kıskanç mı vs. merak ediyorsun soruyorsun ne yapayım diye.

26 Ocak: Çalıştığın mağazada kasada bir çocukla karşılaştın kesiştiniz, Faturadan adını soyadını öğrendin, Bu da ne hikmet işte tesadüf daha önce enişte arkadaşıydı bu da arkadaşının arkadaşı çıkıyor, çapkın sen onu boşver diyor sende mecburen vazgeçiyorsun

14 Ocak: Biriyle beraberdin bu insan boş ofis tuttu beraber oldunuz. Ayrıldınız şimdi oradan taşınıyormuş bişey söyleyeyim mi diye sormuşsun.

20 Aralık: Ortak arkadaş vasıtasıyla biriyle tanıştık kızı var zengin iş adamı. Birlikte olduk.

Bir açıklamanız var mı acaba tamamen fake bir üyesiniz kafanızdan birşeyler uydurup yazıyorsunuz ya da önünüze gelenle çıkıyor, hoşlanıyor, birlikte oluyor daha boşanmadan herşeyi yapıyorsunuz sonra da bu konuda ciddi olsun istiyorum diyorsunuz. Hayret valla ya..

Kuytu köşeler,kolon arkası,sırt dönük kafede oturma isteği az bile.
Ben olsam peruk,gözlük takar öyle dolanırdım ortada.

Karşında ki insanın niyeti,senin hareketlerine bağlı.Mesela daha bir iki görüşmede olay öpücüğe geldiyse,eve gitmeye geldiyse,onun da niyeti o şekilde devam eder.Karşıdan aldığı cesarete bağlı.Ama sen tavrını net koyar,niyetini net belli edersen o da ona göre davranır.

vaaaooooovvv bu da neeeee

Kuytu köşeler,kolon arkası,sırt dönük kafede oturma isteği az bile.
Ben olsam peruk,gözlük takar öyle dolanırdım ortada.
Aynen.Bir de eski konularını silmek istediğini belirtmiş bir konuda nedeb ıkduğu anlaşıldı daha resmi boşanma olmadan gözüne kestirmrdiği erkek kalmamış ama tabi yalan fake üye işte ya da daldan dala atlayan ayran gönüllü kocasına acıdım

ben bu araştırmacı üye karşısında önümü ilikler saygı duruşuna geçerim kesin fake üye

ben bu araştırmacı üye karşısında önümü ilikler saygı duruşuna geçerim kesin fake üye
Teşekkür ederim efenim. Valla bu kadar saklanma isteği filan garip geldi bi de hakkındaya baktığımda eski konuların silinme talebi vardı öbüe kınulara bakınca çıktı yani ve konu sahibi de ortadan kaybolmuş haftada bir aşık olmalar kesişmeler faceden profilden beğenmeler en garibi de hoşlandığı onca kişinin içinde ikisinden birinin eniştesinin birinin de arkadaşının tanıdığı çıkması dünya ne küçükmüş bi de daha ayrılmadan enişteye arkadaşa hoşlandığı kişileri rahatça anlatabilmesi ayrı ilginç konuları okuyunca dumura uğradım

dejavu_one ne kasmışım sizi..bu kadar uğraşmasaydınız ben biliyorum nereye ne yazdığımı fake üye değilim onu belirteyim önce..belki kısacık süre içinde beni bırakıp giden kocamdan(!) kendiminde bilmediğim bi intikam alma şeklimdir olamaz mı?artık sıkılıp ciddi bir ilişki istemişimdir..bu kişiyle ciddi düşünmüşümdür..hesap vermek zorunda mıyım?HAYIR.upss seviştiğim en ilginç mekan gibi bi konuya,avukat partallarına vs yazmıştım onları atlamışsın bi çok konuyuda zaten yanlış algılamışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…