Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
Aileni dinle.Daha sonra yaş farkınız sıkıntı çıkarırMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
Ailenin yerine kendini koy birde öyle düşün. Kızının iyiliğini istiyorlar. Benim de kızım bu sekilde gelse istemezdim herhalde. Tabi meziyetleri güzel sevgilinin. Ama aynı eve de girmeden asla taniyamazsin. Yaşinda çok genç. Hakkında hayirlısı tabi ama ailenin kalbini kırma. Onların hayır duası olmayan iş yürümüyor.Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
ya inanmayacaksın ama senin yazdıklarını okuyunca eski günlerim aklıma geldi :) aynı durum bizde de yaşandı. Ben üniversite o lise mezunu. Ailelerimiz farklı. aramızda 10 yaş var falan. Annem çok direndi istemedi. Sonra ayrıldım hasta oldum baya. Annem kıyamadı. Evlendik 7 yıl oldu. Çok karşı çıkan annem ve ananem şimdi benden çok seviyorlar eşimi.Çünkü sakin anlayışlı olgun bir insan. Biliyor musun benim gibi bir arkadaşım vardı. Bana şöyle demişti '' annem kanser hastası onunla ilgileniyorum. Eşim lise mezunu diye çok dalga geçtiler ama üniversite mezunu bir insan annemle böyle ilgilenip bakmazdı ''
yani demem o ki eğitim düzeyi önemli tabi bazı yerlerde ama bence insanlık karakter de önemli. Ailelerinizi de yuvanıza karıştırmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Erkekler geç olgunlaşıyor zaten. Büyük erkek her daim karısının kıymetini bilmişti çevremde .
ben genelleme yapmadım. Arkadaşımın dediğini paylaştım. Lise mezunu üniversite mezunu diye insanları katagorize etmememk gerekiyor. Çünkü eğitimli insanlar alt statüdekileri küçük görüyor aşağılıyor ben buna karşıyım.Ne kadar sacma bir laf universite mezunu olsa annemle ilgilenmezdiymis.
Hadi bakalim ben de antitez uretiyorum o zaman.
Babam uni mezunu, doktor. Anneannemle hastayken 10 yil boyunca kendi annesi gibi ilgilendi. Hatta anneannem onun kollarinda vefaat etti. Lise mezunu enistem hic ilgilenmedi. Demekki lise mezunu damatlar hayirsizdir.
Boyle genelleme mi olur allah askina.
Merhamet vicdan egitimle olculur mu?
Ne kadar süredir tanıyorsun bu kişiyi yaşın genç ve ara da baya bir yaş farkı var bazen problem olabiliyor ,olgun erkek kadın kıymeti bilir gibi bir düşünce var kişiye göre değişir ,sana karşı ilgili ve saygılı olmasının nedeni bu olabilir ,kendi yaşıtların kafası bir karış hava da genelleme yapmak istemiyorum fakat erkekler geç olgunlaşıyor ne yazıkki ,ailen istemiyor çünkü arda baya bir yaş farkı var artı maddi durumu olabilir kız aileleri maddiyata önem verir ilerde kızımız rahat etsin diye ,her şey para değil dense bile parasız da birşey olmuyor bundan bir on yıl sonrasını düşün sen daha gençsin için kıpır kıpır o yaş itibariyle sana ayak uydurabilecekmi çokmu seviyorsun vazgeçemeyecek kadar konuyu anlattığın kadar bilebiliriz kişilik karakter tabiki çok önemli ama ailenin rızası olmadan yol alırsan ilerde onlara şikayet etmeye yüzün olmaz bunları da düşün evlilik farklı bir sorumluluk getiriyor hayaller gibi olmuyor herşey çok sevdiğin bir adamla bile aynı evde yaşayınca onun daha önce görmediğin huylarını görüyorsun ,evlilik sorumluluğu başlayınca aileler işin içine girince bir çok sorun çıkabiliyor bunlar la başetmeye hazır hissediyormusun kendini yazdıklarından ciddi düşündüğünü algılayıp o yüzden bunları yAzdım hakkında hayırlısı olsun fakat iyi düşünMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?