Bu sıkıntı maalesef her tür denklikte daha doğrusu dengesizlikte oluyor. Ben de maddi açıdan bunu yaşadım bi çok defa. Allah biliyor asgari ücretle çalışanla da öğretmenle de görüştüm ciddi niyetle. Ama erkekler bu konuyu komplex yapıyor maalesef. Erkek bi tık yukarıda olacak veya en azından eşit olacak. Bu o gereksiz toplum kabullerinden biri değil, çok doğru.Sadece yaş farkı değil ki eğitim ve maddiyat farkı da var. İleride bunları kesinlikle sorun etmem üstesinden gelirim diyorsan aileni ikna etmek için çaba gösterebilirsiniz. Sevgilin evinize gelip anne ve babanla birebir konuşup seni mutlu edeceğine onları ikna edebilir. Ama sana şunu söyleyim şimdi sorun etmediklerin ileride büyük ihtimal sorun olacak. Ben 5 yıllık fakülte mezunuyum lise mezunu birisi de olur dedim birkaç kişiyle görüştüm ilk başta güzel oluyoruz anlaşıyoruz sorun yok gibi duruyor birkaç hafta sonra adamlarda bi kompleks oluyordu ben üniversite okumadım diye mi böyle söylüyorsun bilmem ne herşeyi buna bağlıyor alınıyorlardı. hakkında hayırlısı olsun.
Aradaki yaş farkı gerçekten cok sen gençliğinin en güzel dönemlerini yaşarken o sana ayak uydurabilecek mi fiziken belki ama kafa yapısı olarak.hep 25 39 kalmiycaksiniz ilerisini düşün anneni babani üzme hayatını yasiycan insan sana denk olmalı.yas olarak eğitim olarak maddiyat olarak. Her ne kadar sorun olmuyo dense de evlendikten sonra bunların hepsi sorun.bdv ye açılan konuların çoğu böyle aramızda yaş farkı çok ben gezmek istiyorum o evde durmak! Ben rahat büyüdüm eşimin ailesi farklı! ben üni mezunuyum eşim lise daha az kazanaiyo iş bulamiyo! Gibi gibi. Zamana bırak herşeyi kendinde görebilirsin ama aileni üzmeMerhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
Aslında doğru diyorsun adam zengin olsaydı bakış açıları farklı olabilirdi. Yaş farkınız evet biraz fazla gerçekten. Ama neden imkansız olasınız ki önce bir tanısaydılar keşke ... yani mutlu da olabilirsin mutsuz da. İkisininde garantisi yok. İlerisi için yaş farklı biraz zorlar diye düşünüyorum.Konu sahibi profilimden de bakabilirsiniz ben de benzer durumdayım.ailem karşı çıkacak orası kesin.ama beni hem kendi adıma hem toplum adına üzen şey şu: bu adamlar eğitimsiz,yaşça büyük ama maddi durumu iyi olsa kimse karşı çıkmıyor.hatta bu adayı onlar size bulsa siz eğitimsiz ve yaşlı diye istemeseniz sizi şükürsüzlükle açgözlülükle suçlarlar,önemli olan iyi insan olması derler gençlik güzellik geçici derler.veya sizin durumunuz kötü olsa sevdiğiniz zengin olsa ne var canım her şey para pul mu evlen tabi derler.
İçkisi sigarası sormazlar,maaşını sorarlar.sonra burada konular açılıyor “dayak yiyorum.ailem aç mısın açıkta mısın nankörlük etme dedi nasıl boşanayım” diye.yazacak şeyim çok
Ailenin olmaz dediği evliliklerde ailesini dinlemeyip evlenenlerin mutlu olduğunu görmedim
Ailenizi dinleyin bugün sizi sevenin yarında sevecek garantisi yok
Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
Aile kişiyi düzgün biri olarak görmüştür ama sonra kötü çıkmıştır buda olabilir tabiAilenin olur dediği evliliklerde de mutsuz olanlar da var
Ben şuna karşıyım aile istemiyorsa mutsuz olacaksın buna herkes o kadar inanıp garanti veriyor ki bu söze.
Aile kişiyi düzgün biri olarak görmüştür ama sonra kötü çıkmıştır buda olabilir tabi
Yoksa hangi aile evladını ateşe atmak ister
Benim için gecesini gündüzüne katıp bakan anne ve babamın rızası çok önemlidirTabi ki kimse istemez.
Her evlilikte sorun olabilir.
Oluşabilecek sorunları ailenin rızasızligina bağlamak bana göre yanlış bir düşüncedir.
Konu sahibi profilimden de bakabilirsiniz ben de benzer durumdayım.ailem karşı çıkacak orası kesin.ama beni hem kendi adıma hem toplum adına üzen şey şu: bu adamlar eğitimsiz,yaşça büyük ama maddi durumu iyi olsa kimse karşı çıkmıyor.hatta bu adayı onlar size bulsa siz eğitimsiz ve yaşlı diye istemeseniz sizi şükürsüzlükle açgözlülükle suçlarlar,önemli olan iyi insan olması derler gençlik güzellik geçici derler.veya sizin durumunuz kötü olsa sevdiğiniz zengin olsa ne var canım her şey para pul mu evlen tabi derler.
İçkisi sigarası sormazlar,maaşını sorarlar.sonra burada konular açılıyor “dayak yiyorum.ailem aç mısın açıkta mısın nankörlük etme dedi nasıl boşanayım” diye.yazacak şeyim çok
Normal sartlarda her aile karsi cikiyor.
ailenin kendi maddi durumuna bagli olabilir.
hangi maddi durumu düzgün aile kizini "zorla" zengin ama egitimsiz bir kart horoza verir?
ben sahsen ifrit oluyorum- kicindaki kil agirmis herifler gencecik kizlara yaklasinca. kizim evlenmek icin agaca ciksa bile onayimi vermezdim mesela. zengin degil, isterse milyoner olsun. zengin adama gencecik kizimi satacak degilim. Ama kizim rahat eder modusunda hic degilim. Varsin 2 göz odada kendine denk bir adamla gencliginin tadini cikartsin doya doya. adam koltukda pineklerken parayla sevisecek degil.
sizinde yasiniz baya kücük galiba- konusahibin minnak sevgülüsü yakinda andropoza girecek haberi yok.
konusahibin sevgilisi "sadece 14" yas büyük- babasi olacak yasta degil ama adamin gencecik kiza yaklasmasi bence igrencligin tam sinirinda.
ben 32 yasinda genc ve güzel bir kadinim- simdi kalkip 18 yasinda bir delikanliyla evlenmeye kalksam yakisirmi?
bu adam kalkip 25 yasinda bir kadinla "kafalarimiz uyusuyor" dediginde bende bile alarm canlari calmaya basliyor- yahu bu nasil bir denklik? bu adam gerimi? arada koca 15 yil fark var... nasil kafalar denk oluyor?
yukarida zaten kendiniz yazmissiniz- adamin maddi gücü zayif, yasli ve okumamis. tabiki yapisir kiza camsakizi gibi.
kaymak gibi hayat, genc citir kadin, maddi acidan sigortali hayat- ohhh bide kiz hafif saf cikarsa keyfinden yenmez...
ben bu kart heriflere güvenmiyorum kardesim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?