- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
Bu aralar ben erkeklere sadece ama sadece sinirleniyorum. Gençsin ve güzelsin, acaba bunlar olmasaydı da o kişi seni beğenip sevecek miydi? Erkekler önce kendilerinden yaşca kızları sever onların gönüllerini hoş tutar, evlenince de bambaşka yüzleri ortaya çıkar. Çünkü o yaşta ki erkek ne derse dedin karşısındaki kadından kendi gibi düşünmesini ve kendisine ayak uydurmasını bekler. Kesinlikle size ayak uydurmaz. Burada da bir çok örneğini gördük. Efendiymiş dünya iysiymiş bunlara inanmam. Şöyle de bir durum var belki bir araya gelen iki insanda iyidir hoştur ama aynı evin içine girince birbirleriyle uyumlu olmadıkları için birbirlerinin kötü yanlarını ortaya çıkarırlar.
Şu an toz pembe düşünüyor olabilirsin, sevdiğin için her şey olur gibi geliyor. Ben sırf birinden hoşlanıyorum diye onunla evlenmem, bunu hiç bir yaşımda yapmadım. Senin yaşındayken zaten evliliği düşünmedim bile. Karşımdaki insan bana uyacak ki en azından bu konularda sonradan sorun çıkmasın, kendimi ve onuda garantiye almak isterim. Başka sorunlar çıkar orası ayrı onlar öngörülemez ama senin durumda nasıl sorunların meydana geleceği belli. Anneni ve babanı dinle derim. Onsuz yapamam seviyorum diye bir şey yok. Ölenin arkasından bile yas tutuyorsun sonra hayat devam ediyor...
Ciddi mana da soruyorum bu erkekler neden yaşıtlarını değilde kendilerinden bu kadar küçük insanlarla evlenmek istiyorlar? Amaçları tam olarak ne?
acik acik yazarsam banlanirim.
kisaca: ben 32 yasinda bir kadin olarak istesem 18-25 yasinda genc bir erkegi parmagimda oynatirim- kuklam yaparim. kendime kisaca köle yaparim.
he bu kart heriflerde zaten bu düsünceden yola cikiyorlar.
yani karsidaki insan isterse akil küpü olsun - o giderken ben geliyorum derlerya iste bu olayda aynen öyle. genc insanin yasadigi her ilki ben 20 kere yasadigim icin öyle bir manupule ederimki ruhu bir duymaz.
devam etmek gerekirse:
citir kadin
action dolu cinsellik
calisan ve eve para getiren genc bir kadin
Cevreye hava atma (bak, 40dan sonra evlendim ama citiri kaptim)