Derdim büyük arkadaşlar yorum yapın..

Bu aralar ben erkeklere sadece ama sadece sinirleniyorum. Gençsin ve güzelsin, acaba bunlar olmasaydı da o kişi seni beğenip sevecek miydi? Erkekler önce kendilerinden yaşca kızları sever onların gönüllerini hoş tutar, evlenince de bambaşka yüzleri ortaya çıkar. Çünkü o yaşta ki erkek ne derse dedin karşısındaki kadından kendi gibi düşünmesini ve kendisine ayak uydurmasını bekler. Kesinlikle size ayak uydurmaz. Burada da bir çok örneğini gördük. Efendiymiş dünya iysiymiş bunlara inanmam. Şöyle de bir durum var belki bir araya gelen iki insanda iyidir hoştur ama aynı evin içine girince birbirleriyle uyumlu olmadıkları için birbirlerinin kötü yanlarını ortaya çıkarırlar.

Şu an toz pembe düşünüyor olabilirsin, sevdiğin için her şey olur gibi geliyor. Ben sırf birinden hoşlanıyorum diye onunla evlenmem, bunu hiç bir yaşımda yapmadım. Senin yaşındayken zaten evliliği düşünmedim bile. Karşımdaki insan bana uyacak ki en azından bu konularda sonradan sorun çıkmasın, kendimi ve onuda garantiye almak isterim. Başka sorunlar çıkar orası ayrı onlar öngörülemez ama senin durumda nasıl sorunların meydana geleceği belli. Anneni ve babanı dinle derim. Onsuz yapamam seviyorum diye bir şey yok. Ölenin arkasından bile yas tutuyorsun sonra hayat devam ediyor...

Ciddi mana da soruyorum bu erkekler neden yaşıtlarını değilde kendilerinden bu kadar küçük insanlarla evlenmek istiyorlar? Amaçları tam olarak ne?

acik acik yazarsam banlanirim.
kisaca: ben 32 yasinda bir kadin olarak istesem 18-25 yasinda genc bir erkegi parmagimda oynatirim- kuklam yaparim. kendime kisaca köle yaparim.
he bu kart heriflerde zaten bu düsünceden yola cikiyorlar.
yani karsidaki insan isterse akil küpü olsun - o giderken ben geliyorum derlerya iste bu olayda aynen öyle. genc insanin yasadigi her ilki ben 20 kere yasadigim icin öyle bir manupule ederimki ruhu bir duymaz.
devam etmek gerekirse:
citir kadin
action dolu cinsellik
calisan ve eve para getiren genc bir kadin
Cevreye hava atma (bak, 40dan sonra evlendim ama citiri kaptim)

acik acik yazarsam banlanirim.
kisaca: ben 32 yasinda bir kadin olarak istesem 18-25 yasinda genc bir erkegi parmagimda oynatirim- kuklam yaparim. kendime kisaca köle yaparim.
he bu kart heriflerde zaten bu düsünceden yola cikiyorlar.
yani karsidaki insan isterse akil küpü olsun - o giderken ben geliyorum derlerya iste bu olayda aynen öyle. genc insanin yasadigi her ilki ben 20 kere yasadigim icin öyle bir manupule ederimki ruhu bir duymaz.
devam etmek gerekirse:
citir kadin
action dolu cinsellik
calisan ve eve para getiren genc bir kadin
Cevreye hava atma (bak, 40dan sonra evlendim ama citiri kaptim)

Haklısınız. En sinir bozucu olanda ne biliyor musunuz? Buna kadınların müsaade etmesi.
Kadınlar aslında şu benden şu kadar büyük olursa efendi olur bana güzel bir hayat yaşatır
düşüncelerini bir üzerlerinden atsa ve kendi yaşıtlarıyla evlenmekte direnseler, bu adamlar
istediklerine ulaşamazlar. Yarın öbür gün nasıl biriyle evleneceğim belli değil ama evlenmeden
önce çok dikkatli düşüneceğim kesin. Ben de şu an sizinle yaşıtım ve şu durumda bile evliliye
öyle kolay kolay cesaret edemem.

Benim için gecesini gündüzüne katıp bakan anne ve babamın rızası çok önemlidir
Çünkü onlar benim görmediğim olumsuzlukları görmüşlerdir hayat tecrübeleri benden çoktur
Ki burdaki çoğu kişide evladım olsan bende vermezdim diyorlar demekki konu sahibinin ailesi haklı

Haklısınız bütün anne babalar evladı için herşeyi yaparlar benim ailem de öyle oldu cok şükür.kendi ablalarımdan örnek vereyim.. X damadını çok sevdiler ama şimdi en sıkıntılı evlilik onların,ablama şiddet hakaret ediyor yıllarca.
Y damadını sevmediler yaşı büyük diye ama ablam mutlu değerini kıymetini biliyor eniştem

Z damadını sevmediler ağır değil diye ama sıkıntı yaşıyorlar.

Evet anne babadır hakkı ödenmez onların.ama bütün kararlarımı onların onaylarına sunamam.

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
Haklılar.

Haklısınız. En sinir bozucu olanda ne biliyor musunuz? Buna kadınların müsaade etmesi.
Kadınlar aslında şu benden şu kadar büyük olursa efendi olur bana güzel bir hayat yaşatır
düşüncelerini bir üzerlerinden atsa ve kendi yaşıtlarıyla evlenmekte direnseler, bu adamlar
istediklerine ulaşamazlar. Yarın öbür gün nasıl biriyle evleneceğim belli değil ama evlenmeden
önce çok dikkatli düşüneceğim kesin. Ben de şu an sizinle yaşıtım ve şu durumda bile evliliye
öyle kolay kolay cesaret edemem.

Tabiki kadinlar buna firsat veriyor.
ben daha denk gelmedim kendinden 15-20 yas yasli, fakir bir kadinla evlenen adama. nedense adamlarin kalbi hep 20lik citirlara atiyor- kafalari hep 20lik kizlara denk...

bu "bana güzel hayat yasatir, efendi olur" düsüncesi zaten sacmaligin dibi. burda bile 400000000 konu okuyoruz- aldatani, döveni, iceni, sicani- bunlarin hepsi 30lu yaslarda veya 40 merdiven dayamis erkekler.

ben 32 yasinda bir kadin olarak kendimden 15 yas büyük adami istemezdim.
hem kel hem fodul- bari kariyeri olsaymis.
genclik, güzellik gecici ama citir yillarimda yanimda citir bir erkek istedim- olduda.
simdide 37lik nisanlimla koltukda pinekliyorum. iyide oluyor. kazancimizda denk. oh rahatlik.

Cok sıkıntı cekersiniz ilerde öyle böyle degil .Babaniza üzüldüm hakli adam.15 yas ne demek ya 1,5 nesil atiyor.

ben daha denk gelmedim kendinden 15-20 yas yasli, fakir bir kadinla evlenen adama. nedense adamlarin kalbi hep 20lik citirlara atiyor- kafalari hep 20lik kizlara denk...

bu "bana güzel hayat yasatir, efendi olur" düsüncesi zaten sacmaligin dibi. burda bile 400000000 konu okuyoruz- aldatani, döveni, iceni, sicani- bunlarin hepsi 30lu yaslarda veya 40 merdiven dayamis erkekler.

genclik, güzellik gecici ama citir yillarimda yanimda citir bir erkek istedim- olduda.
simdide 37lik nisanlimla koltukda pinekliyorum. iyide oluyor. kazancimizda denk. oh rahatlik.
Size şimdiden mutluluklar dilerim 🤗

Benim yaşımı kimse tahmin edemiyor mesela o problem çünkü benden küçükler bana yönelince ben yolumu değiştiriyorum :) Yani bırak büyüğü yaşı küçük eşte istemem.

Seninle yaşıt diyip beni biriyle bile görüştürdüler, meğersem küçükmüş. Kendisinden zaten bir elektrik alamadığım gibi bir de benimle yaşımı bile bile görüştüğünü öğrendiğimde sinir olmuştum. O esnada öğrenemedim yaşını, beyfendi çok başka şeylerden bahsetmişti çünkü :) Yoksa bir iki kelam ederdim bu konuda. Benden üç yaş küçükmüş meğersem, annem de ne olacak demiş. Kadın genç damata hayır demiyor anlayacağın :) Yaşımı göstermiyorum diye kendimden küçük biriyle evlenecek değilim. Büyük konuşuyorum belki ama cidden istemiyorum. Yine de allah bilir tabi. Bir iki yaş yine neyse de ondan üstü olmasın :)

Her şey nasip kısmet. Rabbim hayırlısını versin diye dua etmek lazım.

Benim yaşımı kimse tahmin edemiyor mesela o problem çünkü benden küçükler bana yönelince ben yolumu değiştiriyorum :) Yani bırak büyüğü yaşı küçük eşte istemem.

Seninle yaşıt diyip beni biriyle bile görüştürdüler, meğersem küçükmüş. Kendisinden zaten bir elektrik alamadığım gibi bir de benimle yaşımı bile bile görüştüğünü öğrendiğimde sinir olmuştum. O esnada öğrenemedim yaşını, beyfendi çok başka şeylerden bahsetmişti çünkü :) Yoksa bir iki kelam ederdim bu konuda. Benden üç yaş küçükmüş meğersem, annem de ne olacak demiş. Kadın genç damata hayır demiyor anlayacağın :) Yaşımı göstermiyorum diye kendimden küçük biriyle evlenecek değilim. Büyük konuşuyorum belki ama cidden istemiyorum. Yine de allah bilir tabi. Bir iki yaş yine neyse de ondan üstü olmasın :)

Her şey nasip kısmet. Rabbim hayırlısını versin diye dua etmek lazım.

kücügü bende istemem- yani belki komik gelecek ama ben benden yasca baya kücük bir erkekle tartisamam bile. yani 1-3 yas neyse ama fazlasi olmaz.
ben tartisma aninda gülme krizine girerim. "oyy oyyyy oyyyyy benim pitirim sinirlenmis, köpürmüs....hadi gel sana dondurma alim" diye baslarim.
benim stajerlerim 22-25 yas arasi- bazen kahve icmeye cikiyoruz beraber- nasil tatlilar, ben onlarin dertlerini yerim.
hayat bakisacilarini yerim... nasilda minnoslar.

kücügü bende istemem- yani belki komik gelecek ama ben benden yasca baya kücük bir erkekle tartisamam bile. yani 1-3 yas neyse ama fazlasi olmaz.
ben tartisma aninda gülme krizine girerim. "oyy oyyyy oyyyyy benim pitirim sinirlenmis, köpürmüs....hadi gel sana dondurma alim" diye baslarim.
benim stajerlerim 22-25 yas arasi- bazen kahve icmeye cikiyoruz beraber- nasil tatlilar, ben onlarin dertlerini yerim.
hayat bakisacilarini yerim... nasilda minnoslar.

Genç erkekleri tercih etmeyenlerde yok değil ama ben de onları ancak erkek kardeşim gibi görüyorum. Benim de bekar
erkek kardeşim var, ona benzeyen herkes kardeşim zaten :) Ben düşünemiyorum sizin gibi ama hayat bu hiç bir şey de belli olmaz. İstemem diye diye evlenip mutlu olanlarda var.

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
Bence yas farkiniz cok var bu simdi belli olmasa bile 5 sene sonra cok belli olur aranızda

Ailen çok ama çok haklı. Eşim 9 yaş büyüktü benden yeni boşandım. İlk zamanlar herşey güzel gelir ama rutine geçince senin arkadaş çevren onunki uyuşmaz. Senin isteklerine emin ol cevap veremez. Keşke banada zamanında karşı çıksalardı.

Aileni dinle yüzdeye vursan yüzde doksan haklı çıkıyorlar hem daha çok gençsin yaş farkı bir süre sonra kendini belli eder

Yaş farkı önemli..bana görede aranızdaki fark fazla..aileni dinle..üstelik bazı erkekler bunu evlendikten sonra ortaya çıkarıyor malesef..benim kuzenim 40nişanlısı 50idi ..başta hersey çok güzeldi..olgun adam yasını göstermiyo falan diyordu..ama sonra adam kuzeni aşagı çekmeye ..kendini ondan genç göstermeye çalıştı..sanki 10yas o küçükmüş gibi..herkes böyle olur demiyorum ama zor yaş farkı..bir süre sonra komplekse girip farklı olaylar yasanabiliyor..

Ailenizi dinleyin bir insan iyi diye evlenilmez

Yasini gosteriyor malesef... irdelenmeli bu cumle. Bacim daha sen durumu malesef olarak nitelendiriyorsan adami benimsememissin demektir. Aileni degil once kendi ic dunyani bi yokla. Ömrü olan herkes yaslanacak sen de çıtır kalmayacan.

Karakterinin sana güzel gelmesi normal; o 40 yaş olgunluğunda sen daha 25 sin
Aileni dinle, haklılar

Back
X