derdim buyuk bosanıyoruz...

ben mı farklı dusunuyorum esım laf soleyebılırmı dıodum artık bu kadar cok duyunca laf..ama bugn gordumku herkes benle aynı fıkırde kavga cıkarmkta haklıymısım yanıı..en azndan haklı oldugmu bılırsem kndımı ezdrmem dıye dusunuyrm.yoksa yıne o haklıyms gbı alttan alcam

Ilk uyugulayacagin sey, kesinlikle konusmamak, onu görmemek.
Bence yatip uyumak en iyisi, uyumasan otur o gelince onu hic görme, ama o daha zor sana bir laf atar cvp vermemek daha zor.
Bu durumda önce hic birseye cvp verme, baktin hic olmuyor, ben anneme serefsiz diye adami, adamdan saymam ve de konusmam de.
Özür bile dilese sert dur.

Ben olsam kapiyi kilitlerdim, anahtari üzerinde birakir bi güzelde yatar uyurdum ... ama bunu sen yapamasin

sey sadece eve gelmemesı ısden dolayı yoksa trıpten yapmaz ole..eve glncede konusmaz snrm... evet ıcım korkuyo ama bı yandanda haddını bıldırmek ıstıyo...bldrcem ama haddını ona en azndan haklı oldgumu sayenızde tescılledım bugun:)

zaten anahtar ustunde durmassa uyuyamam o gelınce acıyorum kapıyı..sımdı bı guzel yatym uyuym ama bı mesajlada ıcımdekı ofkeyı kusuyum evde nasılsa dınlemıcek aynı ortamda bulunmıcak ben ofkelı olsamda anlamıcak cunku kendı ofkesınden benı gozu gormıcekkı..sankı kendı trp atıyo sancak ben msajda ıcımdekılerı solıyım sonrada yatp uyuym en ıyısı..

aslı...gece gece yüreğimi burktun... bebim oğlum böyle bir şey yapsa gelinim arasın beni haberdar etsin ve ben de oğlumun haddini bildireyim isterim. gencecik karısı evde tek başına ve o hala inadım inat durumların da. kendine güvenmeyen evlenmesin ve bunları yaşatmasın, yazıktır, günahtır ve bu büyük bir vebaldir. o genç adamın aklını başına devşirmesi için yaradana dualar ettim...
netice de benim de evli, çocuklu bir kızım var, onun başına böyle birşey gelse sanırım ki derhal beni arar ve arasın da zaten...böyle anlarda evlatlarımıza destek bizden...

cok tesekkur ederım ıctenlıgınz ıcın...dualarınz kabul olsun ınsallah selamete cıkıyım bnde bıran once..ınsan dıyorkı ben annemn kuzusydum bunlar ıcınmı onu bırkp geldım.. ıcım acıyo ya

bana kavga sebebınız bıraz sacma geldı annen esıne ıyı yolculuklar demedı dıe esının gozunden dusmus pardon ama esın ney oluyor senı buyutup bu yasına kadar butun herseye gozyuman annen esın degıl bence kesınlkle tavız verme anne bır kez bulunur onun degerını bıl esın sımdı sana oyle dıyorsa yarın oburgun annene cok saygısızlık yapar bence sen kayınvalıdenın hep acıgını ara esını ıkı arada bı derede bırak bırakta nler yasadıgını azda olsa anlasın annesı ıyı bıseyde dese kotuye cek

Aslı, ikinizde 22 yaşındasınız ama Sen akıl, fikir, düşünce v.s. olarak eşinden daha büyüksün...siz aynı yaşta olsanız da maalesef erkekler geç büyüyüp geç olgunlaşıyor, senin gözünü korkutmak gibi olmasın ama bu kocayla epey bir işin var,otuzlu yaşlardan sonra daha bir aklıselim düşünüp davranacaktır inşallah...yoksa kavga sebebi ve gerisinden gelen davranışları çok çocukca..hem suçlu, hem güçlü...
Varsın başına bu gelen Annen için gelsin.siz annenle ayrı şehirlerdemisiniz...

Son düzenleme:

cok haklısınz ıste neden bole ınce ayrntıları takıyokı bu kadar..huzurum klmadı resmen bu yzden

Duygularını çok güzel anlatmışsın. Yaşamış gibi oldum. Ama çözüm öneremiyorum, zor bir durum. Dengeyi iyi kurman lazım. İki tarafla da ilişin çok hassas durumda.

cok haklısınz ıste neden bole ınce ayrntıları takıyokı bu kadar..huzurum klmadı resmen bu yzden

bence esın tartısmak ıcın bahane arıyor butun hayatınız boyunca senın annen soyle yaptı senın aılen boyle yaptı dıe gecmez senkı kendı annesı babası 4 4lukmu bence ne va bılıyormusun esın doldurusa gelıyor bırılerı tarafından yoksa annen ıyı yolculuklar demedı dıe bı ınsan serefsız olurmu?bosanma kararı alınırmı?bunu bı baskasına soylesen agzından mada baska bı tarafıyla guler esın bence bıraz buyumelı

bu gec olgunlasma olayı eskıden bu kadar fazla batmıyordu gozume ama anladımkıı bı yastan snra bayanlar karsılarında kendılerını ıdare edebılcek bırını arıyo olay cıkartıcak cocukluk yapıcak degıl..o yuzden 30 dan once olgunlascagnı bnde dusunmuyorum ve ısım baya zor.. annemle aynı sehırdeyız bız zaten hanı ıyı yolculklar demedgı zamanda ben annemleydım ve hep haber verdım anneme anne surda burda cunku sordu defalarca nerde gttımı aman dıkkat etsn..ben bunları tk tk solemedım keske soleseymısım suc bende aslnda gozune sokmak lazım bıseylerı..

Duygularını çok güzel anlatmışsın. Yaşamış gibi oldum. Ama çözüm öneremiyorum, zor bir durum. Dengeyi iyi kurman lazım. İki tarafla da ilişin çok hassas durumda.

tesekkur edıyorum..yasamıs gbı oldunuz ama umarım gerck hayatta basınıza gelmz.ınsanın sevdgı ıkı ınsan arasında kalması cok zor..dengeyı kurmak cok zor ve ben ıste bu durumda cok yrldumm zaten..

Canım konuyu okudum ne desem bilemedim maşallah öyle tatlı bir insansın ki inşallah o da hatalarını görüp sana layık bir eş olur. Dediğin gibi madem konuşturmaz o zaman mesaj yaz içindekileri dök sonra da yat uyu canım. Sağlam durmaya çalış , yıpratma kendini ve seni yıpratmasına da izin verme sen çok kıymetli çok değerlisin ( -bütün kadınlar gibi ) seni sindirmesine izin verme tamam mı. Ve son olarak ben Kadınlar Kulübünü çok seviyorum İnşallah bütün kadınlar hakettikleri saygıyı görsün artık. hepinize sevgiler iyi geceler

cok tesekkur ederım okudugnz yorumda bulundgnz ıcın..ınsallah hersey guzel olur..bende kadınlar klubunu cok sevıyorum bugun yalnız olmadgmı gsterdınz bana.hepınıze tesekkurler ıyı geceler mırketcım:)

Aslı Senin derdin benim derdim oldu inan buna...Bir Anne '' iyi yolculuklar'' demedi diye ilişki böyle budanır mı...gerçekten eşini çözmek zor, Annen için, Senin için yüreğim sızladı. Aileler evliliğin sorumluğunu taşıyacağına inanmadıkları oğullarını bir zahmet evlendirmesinler. Allah kader kıymet bilenlerle karşılaştırsın...

Bir yandan da eşin olan o genç adamı da merak ediyorum, nerede ve yapıyor diye...

Son düzenleme:

esım suan ısyerınde ama bende merak edıyorum benı habersız bıraktrıgı ıcın...ıste bnmde derdım bu ılıskıyı bu sekılde budaması nolur annem unutmstr bak senı yalnz brkadı yanında durdu benıde sormus dese ama demz herkes onu pohpohlucak ıllakı

tesekkurler benım derdımı boylseıne benımsedıgınız ıcın...cok cok tsekkurler tekrardan

hersey ıcın tesekkurler kk nın guzel kadınlarıı..herkese ıyı geceler.bakalım benı neler beklıyo..en yakın zamanda tekrar gırıcem ama esımın evde olmaması lazım cunku yazılanları okusun ıstemıyorum..herkese ıyı gecelr..

Aslı teşekkür ne demek...benim de mutlulukları için gözlerinin içe baktığım iki tane kuzum var... emekliliği, istifası olmayan 7/24 süren bir görevim var Annelik...Anneye uzanan dilleri susturalım, kadına fiziksel veya duygusal şiddete Hayır diyelim... dünya yüzündeki bütün Annelerin ve kuzularının yüzü gülsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…