- Konu Sahibi aslikonyali
-
her evlılıkde buna yakın sorunlar var erkeklerın sorumsuz davranısları ve herseyı bayandan beklemelerı cocuk gıbı ılıglenmek ıstemelerı her ne olursa olsun anne babanın yerı ayrı sahsen ben aılemı kımseye degısmem lafta soyletmem ısıne gelırse .............
Kizim sende hala bu korku varken tabii senin üzerine gelir sana trip de yapar sabah kadar evede gelmez.
Sen ona birsey anlatmican sen onunla konusmicaksin.
Sen ona kizdigini ve öfkeni göstereceksin, o hata üzerine hata yapiyor sen onunla niye konusacaksin.
Yarinda sen cik gez keyfine bak.
Sana hakaret eden o annene hakaret eden o, ayrilalim diyen o, eve gelmeyen o, sen neden kendinde suc ariyorsun.
Hem suc sende olsa bile kime ne ?
Sen önce bi kendine güven sonra onu bi duvara carp söyle...
sen cokdaaan ipleri baya vermissin eline.
Ilk uyugulayacagin sey, kesinlikle konusmamak, onu görmemek.
Bence yatip uyumak en iyisi, uyumasan otur o gelince onu hic görme, ama o daha zor sana bir laf atar cvp vermemek daha zor.
Bu durumda önce hic birseye cvp verme, baktin hic olmuyor, ben anneme serefsiz diye adami, adamdan saymam ve de konusmam de.
Özür bile dilese sert dur.
Ben olsam kapiyi kilitlerdim, anahtari üzerinde birakir bi güzelde yatar uyurdum ... ama bunu sen yapamasin
aslı...gece gece yüreğimi burktun... bebim oğlum böyle bir şey yapsa gelinim arasın beni haberdar etsin ve ben de oğlumun haddini bildireyim isterim. gencecik karısı evde tek başına ve o hala inadım inat durumların da. kendine güvenmeyen evlenmesin ve bunları yaşatmasın, yazıktır, günahtır ve bu büyük bir vebaldir. o genç adamın aklını başına devşirmesi için yaradana dualar ettim...
netice de benim de evli, çocuklu bir kızım var, onun başına böyle birşey gelse sanırım ki derhal beni arar ve arasın da zaten...böyle anlarda evlatlarımıza destek bizden...
bana kavga sebebınız bıraz sacma geldı annen esıne ıyı yolculuklar demedı dıe esının gozunden dusmus pardon ama esın ney oluyor senı buyutup bu yasına kadar butun herseye gozyuman annen esın degıl bence kesınlkle tavız verme anne bır kez bulunur onun degerını bıl esın sımdı sana oyle dıyorsa yarın oburgun annene cok saygısızlık yapar bence sen kayınvalıdenın hep acıgını ara esını ıkı arada bı derede bırak bırakta nler yasadıgını azda olsa anlasın annesı ıyı bıseyde dese kotuye cek
cok haklısınz ıste neden bole ınce ayrntıları takıyokı bu kadar..huzurum klmadı resmen bu yzden
Aslı, ikinizde 22 yaşındasınız ama Sen akıl, fikir, düşünce v.s. olarak eşinden daha büyüksün...siz aynı yaşta olsanız da maalesef erkekler geç büyüyüp geç olgunlaşıyor, senin gözünü korkutmak gibi olmasın ama bu kocayla epey bir işin var,otuzlu yaşlardan sonra daha bir aklıselim düşünüp davranacaktır inşallah...yoksa kavga sebebi ve gerisinden gelen davranışları çok çocukca..hem suçlu, hem güçlü...
Varsın başına bu gelen Annen için gelsin.siz annenle ayrı şehirlerdemisiniz...
Duygularını çok güzel anlatmışsın. Yaşamış gibi oldum. Ama çözüm öneremiyorum, zor bir durum. Dengeyi iyi kurman lazım. İki tarafla da ilişin çok hassas durumda.
zaten anahtar ustunde durmassa uyuyamam o gelınce acıyorum kapıyı..sımdı bı guzel yatym uyuym ama bı mesajlada ıcımdekı ofkeyı kusuyum evde nasılsa dınlemıcek aynı ortamda bulunmıcak ben ofkelı olsamda anlamıcak cunku kendı ofkesınden benı gozu gormıcekkı..sankı kendı trp atıyo sancak ben msajda ıcımdekılerı solıyım sonrada yatp uyuym en ıyısı..
Canım konuyu okudum ne desem bilemedim maşallah öyle tatlı bir insansın ki inşallah o da hatalarını görüp sana layık bir eş olur. Dediğin gibi madem konuşturmaz o zaman mesaj yaz içindekileri dök sonra da yat uyu canım. Sağlam durmaya çalış , yıpratma kendini ve seni yıpratmasına da izin verme sen çok kıymetli çok değerlisin ( -bütün kadınlar gibi ) seni sindirmesine izin verme tamam mı. Ve son olarak ben Kadınlar Kulübünü çok seviyorum İnşallah bütün kadınlar hakettikleri saygıyı görsün artık. hepinize sevgiler iyi geceler
Aslı Senin derdin benim derdim oldu inan buna...Bir Anne '' iyi yolculuklar'' demedi diye ilişki böyle budanır mı...gerçekten eşini çözmek zor, Annen için, Senin için yüreğim sızladı. Aileler evliliğin sorumluğunu taşıyacağına inanmadıkları oğullarını bir zahmet evlendirmesinler. Allah kader kıymet bilenlerle karşılaştırsın...
Bir yandan da eşin olan o genç adamı da merak ediyorum, nerede ve yapıyor diye...
Aslı Senin derdin benim derdim oldu inan buna...Bir Anne '' iyi yolculuklar'' demedi diye ilişki böyle budanır mı...gerçekten eşini çözmek zor, Annen için, Senin için yüreğim sızladı. Aileler evliliğin sorumluğunu taşıyacağına inanmadıkları oğullarını bir zahmet evlendirmesinler. Allah kader kıymet bilenlerle karşılaştırsın...
Bir yandan da eşin olan o genç adamı da merak ediyorum, nerede ve yapıyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?