derdim buyuk bosanıyoruz...

bakın ıste sızın esınız demekkı sabırlı yanı sızı alttan alıyo benm bugun yaptgmda buydu haksızken o susmadım ama olay bu sekle geldı ben susmaynca boyle oluyo hep..oda benden hep susmamı ıstyo bende ınsanım ya..sonrada ıste sen susmadın ondan oldu dıye olayı buyutyo sucu bana atyo ıste o zaman dıyorum heralde ben sucluyum benmde kafam karstı ya

Hepsini okuyamadim , ne oldu esin gelmedimi isden, nerde kalcakmis ?

Bence sen gercekden cok ödün vermissin, buda seni biliyor, belki babasiz büyüdügün icin veya yapin geregi altdan alan biri olarak seni daha cok ezmeye calisiyor.
Kabul ettikce daha cok ezecek bu herzaman herseyde böyledir o yüzden dur zamani gelmis cokdan.

Hic altdan alma su an nekadar kirgin oldugunu ve annen hakkinda hic bir zaman böyle konusma hakki olmadigini bildir ona.

Serefsiz asil o.

Bu adamla böyle bir ömür gecire bilecegine inaniyormusun ?

kimseye anlatma..
yarın siz iyi olursunuz onlar düzelmezler.
yukardaki kırmızıyada yorumum ona bu tavrrı sen vermişsin cnm.
tekrar diyorum onu nasıl uçurduysan havaya yere çakmasınıda bileceksin..
sende bunu ona yap kendi silahıyla vur onu..
beklemiyo ya senden şok geçirsin..
çantada keklik uçtu gitti desin..

canım aramayacaksın işte gerekirse teli kapatacaksın boşver ya hala alttan alıyorsun bırak alma

canım, sen haklı olduğun için onu aramamalısın.
bırak adam merak etsin seni, o düşünsün, aramak için bahane uydursun.
bu olayda; senin yerinde olsam, ne ararım ne de konuşurum. kendi hayatıma kaldığım yerden devam ederim. onun yaklaşımını anlamaya çalışırım. gerçekten çok pişman olup, özür dileyip, eskiye dönmek isterse; o zaman ona öfke kontrolü için adım atmadan benim için barışma olmayacağını söylerim. yeniden devam etmek istiyorsa, bunu yapması gerekir.
diyelim ki bu niyetimi ciddiye almadı, özür dilemedi, geri adım atmadı, geldi barışmak istedi ama şartımı kabul etmedi... o zaman düşünürüm ki; şu an barışırsam, sonrasında da aynı şeyleri yaşayacağım demektir. tekrar yaşamak istiyor muyum diye düşünüp ona karar verirdim...

kısaca, değişim olmayacaksa, barışmaya da gerek yok diye düşünüyorum.
yaşlarınız 22 civarında sanırım. öncesine göre değil de şu an ve sonrasına göre değerlendirmelerini yap. ikinizin de gerçek kişilikleri bu yaşlardan sonra oturmaya başlayacak. 15lik hallerinize göre değerlendirme hiçbir şeyi.

ondan anlatmyrm ıste..sadece sız..bıde bı arkdsla azcık paylastm demn ama cok detylı dııl aradı sesını duyunca kendımı tutamadım agladım malesef herzamanda o kadar ıyı oyuncu olamıyorum.. evet bu tavrı ben verdım ve benden oncekı sevgılılerı:) bn yakın arkadsı oldugumdan bılıyodum herkes pohpohladı bunu oda buna alıstı sımdı herkes ole olcak hayat boyu sanıyo halbukı o ara 14 yasındaydı sımdı kendı yasıtı bırı su yaptıkalrının yarısnı asla cekmez farkında dııl..bazen cok uzun cıkmak ıyıyken bazen bole handıkaplarıda oluyor malesef

ısı bıtınce gelır dısarda kalmaz ama benle konusmaz kus kalırız evde..bılse anlasa kendı sucunu keske..ama anlamıcak ona gore basta o buyutmedı ben buyuttum herseyı ama bende ınsanm dayanamıyorumkı onun her dedgne...

aslında sabah mesaj attı bende cevap yazıyodum uzun oldugundan baya gecktı cevabm merak ettı aradı sesımı duyunca kapadı..evde kus kalıcam yanı..su dunyada kus kalmak kadar benı uzen bısey yok ya cok tez canlıyım..dıyorumkı olumlu dunya bz kusken bırımızın basına bısey gelse dayanmaz bnm vcdanım ama onun dayanır..

benim eşimde asla sabırlı değildir bağırır çağırır....eşinin şuankıi ruh hali sindirme politikası yapıyor ben erkeğim benim dediğim olur ve olacak diyor aklı sıra...ona evliliğin sadece onun istekleri için olmadığını seninde bir birey olduğunu sevgiden önce saygının önemli olduğunu ona göstermen lazım canım...annene asla öyle bir kelime kullanmamalıydı ben senin annene asla böyle bir saygısızlık etmem edemem karakterime insanlığıma ters deseydin keşke....evlilikte tek kişinin dediği olmaz ozaman o evlilik olmaz zaten....kafana takma canım atlatırsınız elbetteki ama aradaki saygı çok önemli ama eşin bunun farkında değil galiba umarım tez zamanda düzelir...eşini şuanda yoğurulmuş bir hamur gibi düşün canım şeklini zamanla sen vereceksin hoş yeri gelecek o sana şekil everecek elbetteki ama saygı ve sevgi çerçevesinde....

her evlılıkde buna yakın sorunlar var erkeklerın sorumsuz davranısları ve herseyı bayandan beklemelerı cocuk gıbı ılıglenmek ıstemelerı her ne olursa olsun anne babanın yerı ayrı sahsen ben aılemı kımseye degısmem lafta soyletmem ısıne gelırse .............

keske bagrsa cagrsa saygıyı kaybetmese dmı cunku ayrı bıreylerız elbettekı kavagalrımz olucak ama ıs bu boyutlara geldımı afeedılemez hal alıyor malesefkı..dedm annene saygısızlık asla etmem dıye ama takmadı malesef...bnm onu degıl annemı tuttugumu dusunuyo..haksızken onu savndgmu dusunuyo..napım o benm annem hemde hatası ole buyuk bısey degılkı.. ben nasıl kendıme gelıcem hıc bılmıyorum ya..guc lazım bana guclenmem lazım.zıra yarın cok zor bır gun benı beklıyo..

Canım üzüldüm olanlara.. Senin yapman gereken eşine yüz vermemek. Ben gitsem peşimden gelmez boşanırız diyorsun ya.. Bence sana öyle geliyor eşin seni kaybetmekten korkmuyor ki o yüzden bu havalar.. Bir gün dahi çıkıp gittin mi sen de bunu diyorsun?
Eğer seni kaybedebileceği ona göstersen kapında köle olur, unutma..
Ayrıca peşinden gelmedi diyelim.. E sen neden evlisin ki o zaman bu adamla? Hani aşkınız nerde?
Aşık adam karısını bırakmaz, peşinden gider!
Hem annene de laf söyletme, o lüksü bulamasın kendinde..

Sakın hemen yelkenleri suya indirme, çok seviyorsun biliyorum ama mutluluğunuz için BUNU YAPMA..

.

Ne isi bu saatede daha eve gelemedi ?
Sana inat yapiyor degilmi ?

Sen yat sakin onu bekledigini bilmesin görmesin.

Veya bilgisayarin basindan ayrilma o gelince , onu umursama , o uyunca yat.

Bu ikisenden birini yap.

Konusma onunla, baktinki dir dir yapiyor git banyoya orda oyalan hatda dus al.

cok konusrsa ben senin gibi , anneme serefisz diyen adamla konusmuyorum de, resmen yilan besliyorum koynumda de.

Biraz sert ol, anlasin karsisindaki insan degisiyor artik, ciddi oldugunu anlamali.
Simdi yapmasan yarin cok gec ola bilir.

Annnen o.. deyince mi degiscen.?

sabaha karsı gelır eve huyu o konuda ınattır asla konusmazkı benle..evt cıddıyetımı anlatmalyım bı sekılde bakalım nasıl olucak.ınsanın karısında duvar olmasıda kotu bısey bılıomkı konusmıcak ve bn konussamda dnlemıcek cvp vermıcek..eger vıcdanı rahatsz olsaydı kesın bana msej atardı sımdıye kadar bı sklde kufurde olsa yazar sonrada duzelrıdı ama hıc bısey yapmadı sabahtan berı demekkı cok rht vcdanı evlılıgmızın bıtme sebebı benm.herkesede bole anlatr artık ılerde napalım..

Tatlımm guzel haberlerini bekliyorumm ben yatıyorumm sabaha erken kalkmam gerek cnkuu sende uyumaya calış yeni gune daha umutla ac gozlerinii

bnmde sabah erken kalkmam gerek bakalım kalkabılcekmıyım:) ıyı geceler tatlım hersey ıcın tesekkurler..esım evde oldugu surece mesaj atamayabılırım ama o olmadgnda atcam mutlaka..

dgru dıosun hep kosan ben..sımdı sadece ıcımdekılerı anlatan bı mseaj atıp yatcam uyucam en ıyısı bu sanırım..tesekkurler cnm

Kizim sende hala bu korku varken tabii senin üzerine gelir sana trip de yapar sabah kadar evede gelmez.

Sen ona birsey anlatmican sen onunla konusmicaksin.
Sen ona kizdigini ve öfkeni göstereceksin, o hata üzerine hata yapiyor sen onunla niye konusacaksin.

Yarinda sen cik gez keyfine bak.

Sana hakaret eden o annene hakaret eden o, ayrilalim diyen o, eve gelmeyen o, sen neden kendinde suc ariyorsun.
Hem suc sende olsa bile kime ne ?

Sen önce bi kendine güven sonra onu bi duvara carp söyle...
sen cokdaaan ipleri baya vermissin eline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…