- Konu Sahibi aslikonyali
-
hımm anladım canım demekkı senin beyefendi namzedi blörf yapmış ah bu erkeklerden ne çektiğimiz bilmemki....ama lütfen güçlü ol canım haklıysan asla taviz verme...eğerki bir konuda ben haklıysam asla susmam eşimi incitmeden ağzının payını veririm yoksa tepeme çıkar mazallahsonrada kırk yıl geçse unutma bu lafları der bende eee kafamdaki deftere bakmam lazım hepsi kayıt altında derim susar evliliğimin ilk zamanlarında bende hep susuyordum haklıda olsam baktımki mutlu değilim kendimden ödün veriyorum hoop pofuduknaz oarada dur bakalım dedim göze göz dişe diş canım ama fazla uzatmam kalbini kırmamaya çalışırımki kavga büyümesin....rabbim yardımcın olsun canım bence yat mis gibi uyu kafanı dinle biz kadınlar herşeyi kafamızda evirir çevirir kendimize eziyet etmesini severiz ama erkekler öylemi ohh hayat onlar için laylaylom....seninki kafasını meşgul bile etmiyodur bile sende asla kafanı meşgul edip kendini yıpratmaaaaaaaaaaaa
suan bende esıme cok sınır oluyorum:) ama sankı o benm bır parcam gbı..gderm anneme ama ınan onu bu konularda azck tanıosam ole kapmda flan surunmez gule gule der..bende zaten anneme gttıkten snra gerı gelmem bu eve..artık herkes orenınce bnm ıcın bı degerı kalmaz.buyuk konusmym tabıkı cnku neyı buyuk konustysam basıma geldı su hayatta ondan ama annem sonuca vardrmadan ogrensn ıstemıyorum hem cok uzulur hemde her sesım bozuk oldugunda bıseymı oldu der hemde sonucta ıcten ıce sevmez esımı bız barısrsakta bu sorun olur yıne ben ypranırım.sımdı annemle konustgmzda hastayım uyuycam dedm benı rhtsz etmedı obr turlu olsa noldu nıe kavga ettınz gelıyımmı derdı bıde onu sakınlestrmeye calısırdım..o yuzden yalnızım acıkcası..yoksa annemle paylasabılsm kuzenlerıme anlatabılsem daha rahat hıssederdm belkı..
Cok dogru yaa:)) canımm bak bizim de yeni stratejimiz bu olsun en iyisi:)))
zaten konuda bu benm ıstedgm suan ıcın duzelmesı degıl bu ıste hatasını anlaması duzeltmeye calısması sonrada ofesını kontrl etmeyı ogrenmesı..ınsan bı merak eder dımı evde tekım bıraktgnda kotuydum bana bısey olsa haberı olmıcak ıkı kere aradm reddettı belkıde basıma bısey geldıde aradm..bunları hıc dusunmuyo suan onemlı olan kendı sınırı kendı gururu falan fılan malesef..belkıde bu kadar cok emek vermemın nedenı cocukluk askım olması yoksa baskasına bu sekılde tahammul edebılcegmı ınan dusunmuyorum bende..
zaten konuda bu benm ıstedgm suan ıcın duzelmesı degıl bu ıste hatasını anlaması duzeltmeye calısması sonrada ofesını kontrl etmeyı ogrenmesı..ınsan bı merak eder dımı evde tekım bıraktgnda kotuydum bana bısey olsa haberı olmıcak ıkı kere aradm reddettı belkıde basıma bısey geldıde aradm..bunları hıc dusunmuyo suan onemlı olan kendı sınırı kendı gururu falan fılan malesef..belkıde bu kadar cok emek vermemın nedenı cocukluk askım olması yoksa baskasına bu sekılde tahammul edebılcegmı ınan dusunmuyorum bende..
kimseye anlatma..
yarın siz iyi olursunuz onlar düzelmezler.
yukardaki kırmızıyada yorumum ona bu tavrrı sen vermişsin cnm.
tekrar diyorum onu nasıl uçurduysan havaya yere çakmasınıda bileceksin..
sende bunu ona yap kendi silahıyla vur onu..
beklemiyo ya senden şok geçirsin..
çantada keklik uçtu gitti desin..
Hepsini okuyamadim , ne oldu esin gelmedimi isden, nerde kalcakmis ?
Bence sen gercekden cok ödün vermissin, buda seni biliyor, belki babasiz büyüdügün icin veya yapin geregi altdan alan biri olarak seni daha cok ezmeye calisiyor.
Kabul ettikce daha cok ezecek bu herzaman herseyde böyledir o yüzden dur zamani gelmis cokdan.
Hic altdan alma su an nekadar kirgin oldugunu ve annen hakkinda hic bir zaman böyle konusma hakki olmadigini bildir ona.
Serefsiz asil o.
Bu adamla böyle bir ömür gecire bilecegine inaniyormusun ?
canım, sen haklı olduğun için onu aramamalısın.
bırak adam merak etsin seni, o düşünsün, aramak için bahane uydursun.
bu olayda; senin yerinde olsam, ne ararım ne de konuşurum. kendi hayatıma kaldığım yerden devam ederim. onun yaklaşımını anlamaya çalışırım. gerçekten çok pişman olup, özür dileyip, eskiye dönmek isterse; o zaman ona öfke kontrolü için adım atmadan benim için barışma olmayacağını söylerim. yeniden devam etmek istiyorsa, bunu yapması gerekir.
diyelim ki bu niyetimi ciddiye almadı, özür dilemedi, geri adım atmadı, geldi barışmak istedi ama şartımı kabul etmedi... o zaman düşünürüm ki; şu an barışırsam, sonrasında da aynı şeyleri yaşayacağım demektir. tekrar yaşamak istiyor muyum diye düşünüp ona karar verirdim...
kısaca, değişim olmayacaksa, barışmaya da gerek yok diye düşünüyorum.
yaşlarınız 22 civarında sanırım. öncesine göre değil de şu an ve sonrasına göre değerlendirmelerini yap. ikinizin de gerçek kişilikleri bu yaşlardan sonra oturmaya başlayacak. 15lik hallerinize göre değerlendirme hiçbir şeyi.
bakın ıste sızın esınız demekkı sabırlı yanı sızı alttan alıyo benm bugun yaptgmda buydu haksızken o susmadım ama olay bu sekle geldı ben susmaynca boyle oluyo hep..oda benden hep susmamı ıstyo bende ınsanım ya..sonrada ıste sen susmadın ondan oldu dıye olayı buyutyo sucu bana atyo ıste o zaman dıyorum heralde ben sucluyum benmde kafam karstı ya
evet canım bencede 4 yıllık evliyim ben fazla bir zaman değil ama sonuçta çoğu şeyide kat ettik ilk zamanlar gibi değiliz sizlerde iyi olursunuz inşallah stratejiniz işte buuuuuuu
benim eşimde asla sabırlı değildir bağırır çağırır....eşinin şuankıi ruh hali sindirme politikası yapıyor ben erkeğim benim dediğim olur ve olacak diyor aklı sıra...ona evliliğin sadece onun istekleri için olmadığını seninde bir birey olduğunu sevgiden önce saygının önemli olduğunu ona göstermen lazım canım...annene asla öyle bir kelime kullanmamalıydı ben senin annene asla böyle bir saygısızlık etmem edemem karakterime insanlığıma ters deseydin keşke....evlilikte tek kişinin dediği olmaz ozaman o evlilik olmaz zaten....kafana takma canım atlatırsınız elbetteki ama aradaki saygı çok önemli ama eşin bunun farkında değil galiba umarım tez zamanda düzelir...eşini şuanda yoğurulmuş bir hamur gibi düşün canım şeklini zamanla sen vereceksin hoş yeri gelecek o sana şekil everecek elbetteki ama saygı ve sevgi çerçevesinde....
Ne isi bu saatede daha eve gelemedi ?
Sana inat yapiyor degilmi ?
Sen yat sakin onu bekledigini bilmesin görmesin.
Veya bilgisayarin basindan ayrilma o gelince , onu umursama , o uyunca yat.
Bu ikisenden birini yap.
Konusma onunla, baktinki dir dir yapiyor git banyoya orda oyalan hatda dus al.
cok konusrsa ben senin gibi , anneme serefisz diyen adamla konusmuyorum de, resmen yilan besliyorum koynumda de.
Biraz sert ol, anlasin karsisindaki insan degisiyor artik, ciddi oldugunu anlamali.
Simdi yapmasan yarin cok gec ola bilir.
Annnen o.. deyince mi degiscen.?
Tatlımm guzel haberlerini bekliyorumm ben yatıyorumm sabaha erken kalkmam gerek cnkuusende uyumaya calış yeni gune daha umutla ac gozlerinii
Canım üzüldüm olanlara.. Senin yapman gereken eşine yüz vermemek. Ben gitsem peşimden gelmez boşanırız diyorsun ya.. Bence sana öyle geliyor eşin seni kaybetmekten korkmuyor ki o yüzden bu havalar.. Bir gün dahi çıkıp gittin mi sen de bunu diyorsun?
Eğer seni kaybedebileceği ona göstersen kapında köle olur, unutma..
Ayrıca peşinden gelmedi diyelim.. E sen neden evlisin ki o zaman bu adamla? Hani aşkınız nerde?
Aşık adam karısını bırakmaz, peşinden gider!
Hem annene de laf söyletme, o lüksü bulamasın kendinde..
Sakın hemen yelkenleri suya indirme, çok seviyorsun biliyorum ama mutluluğunuz için BUNU YAPMA..
.
sabaha karsı gelır eve huyu o konuda ınattır asla konusmazkı benle..evt cıddıyetımı anlatmalyım bı sekılde bakalım nasıl olucak.ınsanın karısında duvar olmasıda kotu bısey bılıomkı konusmıcak ve bn konussamda dnlemıcek cvp vermıcek..eger vıcdanı rahatsz olsaydı kesın bana msej atardı sımdıye kadar bı sklde kufurde olsa yazar sonrada duzelrıdı ama hıc bısey yapmadı sabahtan berı demekkı cok rht vcdanı evlılıgmızın bıtme sebebı benm.herkesede bole anlatr artık ılerde napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?