derdim buyuk bosanıyoruz...

onu bzde cok yapıoduk eskıdende..sımdı bosanıcaz aılelere hbr vercem fln dedı yapamamıstr emınım.ama ıste yınede cok uzgnm yaaa

canım keşke ailelere haber vereceğiz dedikten sonra sende çaktırmadan kayınvalideyi arasaydın öylesine nasılsın halini hatırını sorayım anne filan ozaman eşinin k.validene birşeyler deyip demediğini öğrenirdinama insan sinirli ve üzgün anında bazı şeyleri düşünemiyor eşin yarın sabah mı gelecek?yoksa öğleye doğru filan mı?eğer erkenden gelmeyecekse k.valideyi ara derim ben rabbim yardımcın olsun canım

Hanimlar yarin ise gidecegim,
su saat oldu hala okuyorum sayfalari

Cunku uzun zamandir forumun bir derdim var bolumunde ,
amacina hizmet edilecek sekilde yazismalari okuyamamistim

Hepinizi ayakta alkisliyorum
Ozellikle Mine39'u!

Birbirinize desteginize, yol gostericiliginize hayran kaldim ...

Mutluluk herkesin hakki.
Umarim mutlu olursunuz...

aradım kayınvalıdemı zaten hergun arayp hal htr sorarım mutlaka ama duymadı bende bıdaha aramadım:)

evet bu yüzden korkacak zaten şaşıracak ..
artık ona katlanamayacagını düşünecek ve kendine verdiğin o özgüven yerle bir olup senin peşine düşecek...

derdımle hepınızı uzdum uykudan ettım ya uzuldm bole olmasına ama warya su kadınlar klubu olmasa ne ben bu kdr cok sey bılırdım hayatla ılgılı nede suan su yalnızlıgmda aklımı kacrmamayı basarabılırdım..herkese tekrar tekrar tesekkurler..bugn bnm sanslı gunum hep ıyı ınsanlar cıkardı karsıma Allah ım.cunku bende bazen kk da ypılan yrmlara cok uzuluyorum..

Aslıcım sen sigara içenlere kızıyosun,ben de kendini ezdirenlere laf söyletenlere:)) düşünsene her birimizin huyu davranışı;bir diğerimizin kabul edemeyeceği boyutta.kısaca hepimiz davranışlarımızla,huylarımızla,alışkanlıklarımızla tekiz,değerli birer bireyiz.keşke kimse kimseyi değiştirmeden kabul edebilse.sanırım hayat; karşımızdakinin değişmeyeceğini kabul etmekle başlayacak.mesela ben,eşimin biraz ilgisiz,sert;ancak evin masraflarını eksik etmeyip,kızına süt ısıtan,ona çikolata alan,arada kitap okuyan biri olmasına fit bir anne olabilsem.....Sen; Aslı, eşinin sözlerini kulak arkası etsen (pekişmeyen hareket söner,eğitimin öenmli bir olgusudur bu) ,sonuçta huyunu biliyordun evlendiğinde,yani hiç umursamasan,ama cevabını da versen;yani ona üzülmediğini dimdik durduğunu göstersen (belli ki seni ezmek,üzmek üistiyor)...ne olur acaba pek te sallamasak...denemeye değer senin için..ama benim arada kız var,eşim sorumluluğu paylaşmaya pek razı değil,ben sinirlerimi nasıl kontrol edicem?:) yarın devam edelim mi canım? iyigeceler...

bu yüzden boşanacağınızı sanmıyorum, ama olur da eşin bu sebeple boşanmak isterse, bırak istediği kadar uzağa gitsin.
evlilik ile evcilik oyununu karıştırmış eşin.
tüm yorumları okuyamadım ama ortada önemli bir sebep yok. eşin de yarın birgün pişman olup sana gelecek. bence burada senin nasıl bir yol izleyeceğin çok önemli.
derdin sadece eşinin barışması, ayrılmaması ise, benzer nedenler ile daha çok kavga edersiniz. olan sana olur. sen haklı konumda iken, eşinin su üstüne çıkarmana gerek yok. öfke kontrolünü er geç öğrenmesi lazım, seni kaybetmeden öğrenmesi için emek ver. destek alması gerektiğini ona kabullendirmeye çalış. küçük sebepler ile birbirinizi bu şekilde kırmaya devam ederseniz, çocukluk aşkınız da mazi olur. tahammülsüz iki kişi olup çıkarsınız.

Eşiniz şiddete başvurmus bunu hosgorebiliyorsunuz, sanki hiç onemi yokmus gibi algılayabiliyorsunuz bu durumu,geçiştirebiliyorsunuz.

Eşinizin annenize laf soylemesini değil zaten en basından dokuz kusurlu hareketin en alasını yapmış size.

Allah sabır versin

aradım kayınvalıdemı zaten hergun arayp hal htr sorarım mutlaka ama duymadı bende bıdaha aramadım:)

hımm anladım canım demekkı senin beyefendi namzedi blörf yapmış ah bu erkeklerden ne çektiğimiz bilmemki....ama lütfen güçlü ol canım haklıysan asla taviz verme...eğerki bir konuda ben haklıysam asla susmam eşimi incitmeden ağzının payını veririm yoksa tepeme çıkar mazallahsonrada kırk yıl geçse unutma bu lafları der bende eee kafamdaki deftere bakmam lazım hepsi kayıt altında derim susarevliliğimin ilk zamanlarında bende hep susuyordum haklıda olsam baktımki mutlu değilim kendimden ödün veriyorum hoop pofuduknaz oarada dur bakalım dedim göze göz dişe diş canımama fazla uzatmam kalbini kırmamaya çalışırımki kavga büyümesin....rabbim yardımcın olsun canımbence yat mis gibi uyu kafanı dinle biz kadınlar herşeyi kafamızda evirir çevirir kendimize eziyet etmesini severiz ama erkekler öylemi ohh hayat onlar için laylaylom....seninki kafasını meşgul bile etmiyodur bile sende asla kafanı meşgul edip kendini yıpratmaaaaaaaaaaaa

suan bende esıme cok sınır oluyorum:) ama sankı o benm bır parcam gbı..gderm anneme ama ınan onu bu konularda azck tanıosam ole kapmda flan surunmez gule gule der..bende zaten anneme gttıkten snra gerı gelmem bu eve..artık herkes orenınce bnm ıcın bı degerı kalmaz.buyuk konusmym tabıkı cnku neyı buyuk konustysam basıma geldı su hayatta ondan ama annem sonuca vardrmadan ogrensn ıstemıyorum hem cok uzulur hemde her sesım bozuk oldugunda bıseymı oldu der hemde sonucta ıcten ıce sevmez esımı bız barısrsakta bu sorun olur yıne ben ypranırım.sımdı annemle konustgmzda hastayım uyuycam dedm benı rhtsz etmedı obr turlu olsa noldu nıe kavga ettınz gelıyımmı derdı bıde onu sakınlestrmeye calısırdım..o yuzden yalnızım acıkcası..yoksa annemle paylasabılsm kuzenlerıme anlatabılsem daha rahat hıssederdm belkı..

kafanı rahat tut ,hadı dava actı dıyelım hakım pat dıye bosama boyle bır sebebten .esın gelır gelmez sen ustune atlarsan daha cok cekersın

sgara ıcenlere kızmam kendım ıcın dııl sızın ıcın yoksa sızı yargılamıyorum hatta bana yardım ettgınız ıcın sevıyorum:) evt kndını ezdrene laf soletene bende kızıyorum ve esım harıcte kmseye ezdrmedım sımdıye kadar sevgımden hep gozardı ettım..ben onun benm ıcın yaptıklarına alısmıstım bı sekılde ustesınden gelıyodum sonrada acısını cıkarıyodum.ama evlenınce aynı evde olunca tabıkı sayısı artttı bnmde sınırlerım yıprandı.bırde evlenmeden once annemı cok cok severdı asla anneme laf solemezdı bızım bır ıkı tartsmamızdan haberı oldugunda bana kızıp bayada laf solemslıgı vardır..bu saygısı benım ıcın ole degerlıydıkı anneme..ama sımdı nerde.gercek yuzmuzu gormusmus falan.annem ne evımıze ne hayatımıza asla karısmaz esım varken eve cok sk gelmz anca bz cgırırsak gelır..hanı ona karsı hıc bıseyı yok kadının..evlenırken ne takı ne bısey hıc bısey ıstemedık annem adetlerı neyse yaptı bızde olmayan seylerı bıle aldı sırf huzr bozulmasın dıe.ama sımdı kıymetı bılınmıyo malesef..olması gereknler olmus gbı bakıyo olaya..bıde esınızle ılgılı tk yapıcagnz artıları eksılerı bı tartya koyup agr basan tarafa bakmak ondan snrada kararınızı vermek..cok cok tesekkurler tkrar ve ıyı gecelerr

Son düzenleme:

Cok dogru yaa:)) canımm bak bizim de yeni stratejimiz bu olsun en iyisi:)))

zaten konuda bu benm ıstedgm suan ıcın duzelmesı degıl bu ıste hatasını anlaması duzeltmeye calısması sonrada ofesını kontrl etmeyı ogrenmesı..ınsan bı merak eder dımı evde tekım bıraktgnda kotuydum bana bısey olsa haberı olmıcak ıkı kere aradm reddettı belkıde basıma bısey geldıde aradm..bunları hıc dusunmuyo suan onemlı olan kendı sınırı kendı gururu falan fılan malesef..belkıde bu kadar cok emek vermemın nedenı cocukluk askım olması yoksa baskasına bu sekılde tahammul edebılcegmı ınan dusunmuyorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…