- Konu Sahibi aslikonyali
-
onu bzde cok yapıoduk eskıdende..sımdı bosanıcaz aılelere hbr vercem fln dedı yapamamıstr emınım.ama ıste yınede cok uzgnm yaaa
ama sımdı gdersem gelememkı ev ole dagınıkkı..ay saka gbı su bıle ıcmedgmı frkettm bobreklerıme agrı grdı bı su ıcmeye kalkıyım gelıyım barıı:)
ne kadar iiiyi niyetli ve saf oldugun yorumlarındn belli çok üzüldüm senin adına umarım aranız düzelir ömür boyu mutlu olursunuz arkadasım bu erkek milletine akıl sır ermioki
canım keşke ailelere haber vereceğiz dedikten sonra sende çaktırmadan kayınvalideyi arasaydın öylesine nasılsın halini hatırını sorayım anne filan ozaman eşinin k.validene birşeyler deyip demediğini öğrenirdinama insan sinirli ve üzgün anında bazı şeyleri düşünemiyor eşin yarın sabah mı gelecek?yoksa öğleye doğru filan mı?eğer erkenden gelmeyecekse k.valideyi ara derim ben rabbim yardımcın olsun canım
evet ben bu korkuyu vermedım farkındaym ama ıste soyle bı duurm var.o benım ılk sevgılımdı ben herseyı onda tattım ondanda cok verıcı oldum hıc bole kaybetme korkusu verıyım falan aklıma gelmedıkı..kucuktum zaten.sımdı bırden yapsam ıste aslı degıstı bak neler yapıyo olcak..bunuda bılıyorum..ama gecenlerde son dayak olayımızda bende alttan almadım cunku cok ıncınmıstım..dedım bıtsın..baya karar aldık sonra eve geldı uyuduk uyadık baktım sabah sarılmıs bana ben sensız yapamam dıyo.dedm ben cok kırgınım bole ozurle olmaz degısceksın..evet degıstı 1 aydr hersey guzel ama bak bugun yıne dıplerdeyız
aradım kayınvalıdemı zaten hergun arayp hal htr sorarım mutlaka ama duymadı bende bıdaha aramadım:)
Hanimlar yarin ise gidecegim,
su saat oldu hala okuyorum sayfalari
Cunku uzun zamandir forumun bir derdim var bolumunde ,
amacina hizmet edilecek sekilde yazismalari okuyamamistim
Hepinizi ayakta alkisliyorum
Ozellikle Mine39'u!
Birbirinize desteginize, yol gostericiliginize hayran kaldim ...
Mutluluk herkesin hakki.
Umarim mutlu olursunuz...
ne kadarlık evlısın ?
ne kadar iiiyi niyetli ve saf oldugun yorumlarındn belli çok üzüldüm senin adına umarım aranız düzelir ömür boyu mutlu olursunuz arkadasım bu erkek milletine akıl sır ermioki
cok tesekkurler ama bugun esımn gozunde seytandım kotu kopek ve serefszdım o yuzden kırılıyo belkı kndıme guvenm bılmıyorum o ole soledıkce kndımı ole gormeye basladım bende ya..
8 aylık evlıyım daha:)
aradım kayınvalıdemı zaten hergun arayp hal htr sorarım mutlaka ama duymadı bende bıdaha aramadım:)
Çok sinir oldum eşine annene helede annen gibi fedakar bir kadına şerefsiz dediği için asıl sen bitirmelisin onu sürüm sürüm süründürmelisin o kim oluyorki annene şerefsiz diyor sen hala burda barışmak istiyorum diyorsun bak canım sana bir abla nasihatı vereyim ben haklı olduğun durumlarda asla ve asla alttan alma eğer bir kere alırsan bitersin hayat boyu sırtına binerler ki sen bu durumda acayip derecede haklısın böyle bir lafı yeme senin yerinde olsam yüzüğü bırakırım masanın üstüne bana ve anneme şerefsiz diyen insanla bu saatten sonra işim olmaz diye bir not yazar ve annemin evine giderim madem sana yüzüğü taktırmıyor kendi yüzük takmadan gidiyor seni tehdit ediyor bitti bu iş diye senin yerinde olsam sürüm sürüm süründürürüm onu anamın kapısında.Sen sanıyormusun seni boşayacak burnunu sürtecek senin aklınca boşanmak okadar kolay olsaydı evli kalmazdı etrafda
Aslıcım sen sigara içenlere kızıyosun,ben de kendini ezdirenlere laf söyletenlere:)) düşünsene her birimizin huyu davranışı;bir diğerimizin kabul edemeyeceği boyutta.kısaca hepimiz davranışlarımızla,huylarımızla,alışkanlıklarımızla tekiz,değerli birer bireyiz.keşke kimse kimseyi değiştirmeden kabul edebilse.sanırım hayat; karşımızdakinin değişmeyeceğini kabul etmekle başlayacak.mesela ben,eşimin biraz ilgisiz,sert;ancak evin masraflarını eksik etmeyip,kızına süt ısıtan,ona çikolata alan,arada kitap okuyan biri olmasına fit bir anne olabilsem.....Sen; Aslı, eşinin sözlerini kulak arkası etsen (pekişmeyen hareket söner,eğitimin öenmli bir olgusudur bu) ,sonuçta huyunu biliyordun evlendiğinde,yani hiç umursamasan,ama cevabını da versen;yani ona üzülmediğini dimdik durduğunu göstersen (belli ki seni ezmek,üzmek üistiyor)...ne olur acaba pek te sallamasak...denemeye değer senin için..ama benim arada kız var,eşim sorumluluğu paylaşmaya pek razı değil,ben sinirlerimi nasıl kontrol edicem?:) yarın devam edelim mi canım? iyigeceler...
hımm anladım canım demekkı senin beyefendi namzedi blörf yapmış ah bu erkeklerden ne çektiğimiz bilmemki....ama lütfen güçlü ol canım haklıysan asla taviz verme...eğerki bir konuda ben haklıysam asla susmam eşimi incitmeden ağzının payını veririm yoksa tepeme çıkar mazallahsonrada kırk yıl geçse unutma bu lafları der bende eee kafamdaki deftere bakmam lazım hepsi kayıt altında derim susar evliliğimin ilk zamanlarında bende hep susuyordum haklıda olsam baktımki mutlu değilim kendimden ödün veriyorum hoop pofuduknaz oarada dur bakalım dedim göze göz dişe diş canım ama fazla uzatmam kalbini kırmamaya çalışırımki kavga büyümesin....rabbim yardımcın olsun canım bence yat mis gibi uyu kafanı dinle biz kadınlar herşeyi kafamızda evirir çevirir kendimize eziyet etmesini severiz ama erkekler öylemi ohh hayat onlar için laylaylom....seninki kafasını meşgul bile etmiyodur bile sende asla kafanı meşgul edip kendini yıpratmaaaaaaaaaaaa
bu yüzden boşanacağınızı sanmıyorum, ama olur da eşin bu sebeple boşanmak isterse, bırak istediği kadar uzağa gitsin.
evlilik ile evcilik oyununu karıştırmış eşin.
tüm yorumları okuyamadım ama ortada önemli bir sebep yok. eşin de yarın birgün pişman olup sana gelecek. bence burada senin nasıl bir yol izleyeceğin çok önemli.
derdin sadece eşinin barışması, ayrılmaması ise, benzer nedenler ile daha çok kavga edersiniz. olan sana olur. sen haklı konumda iken, eşinin su üstüne çıkarmana gerek yok. öfke kontrolünü er geç öğrenmesi lazım, seni kaybetmeden öğrenmesi için emek ver. destek alması gerektiğini ona kabullendirmeye çalış. küçük sebepler ile birbirinizi bu şekilde kırmaya devam ederseniz, çocukluk aşkınız da mazi olur. tahammülsüz iki kişi olup çıkarsınız.
Cok dogru yaa:)) canımm bak bizim de yeni stratejimiz bu olsun en iyisi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?