- Konu Sahibi aslikonyali
-
ah kızlar!!!!! bende sizde kendimi gördüm inanın .genelde okurum yorum yapmam ama bu kez firar etti duygularım.sevgili konu sahibi boşanma olacaksa bu sebepten, asla adım atma.çocuk yok en azından arada .evet belki kolay değil yaşananları unutmak, verdiğin emeği hiçe saymak ama inan bana 20 yıl sonra 2 yada 3 çocuk annesi olduğunda bile hala bu konuları açıyor olursun.Sizi cook ii anliyorum( gozlerim doluyo okudukca ve korku kapladi icimi..bakalim alttan almaya alistirdigim gibi alttan almamaya nasil alistiracam ( ayrica birbirimize cok benziyoruz biliyomusunuz bende uzun yillar ciktim nisanlimla ( bende kavga edince kapatmazdim telefonumu ve bende eskiden erkek gibi kizdim simdi daha masum daha evciment oldumm. boyle yazdikca okudukca insan kendine yzaktan bakiyo aptalmisim diyorum belkide hata yaptim diorumm ( sizden cok buyuk deilim bende 24 yasindayim ama sizin tecrubeleriniz benden coktur..zaten kadinlar konusunda yas la alakali deil olgunluk benim ablam var 32 yasinda benden daha cocuktur ( cok uzuldum sizede kendimede insaallh cikar yol bulursunuzz:) umarim hatasini en kisa zamanda anlar
ah kızlar!!!!! bende sizde kendimi gördüm inanın .genelde okurum yorum yapmam ama bu kez firar etti duygularım.sevgili konu sahibi boşanma olacaksa bu sebepten, asla adım atma.çocuk yok en azından arada .evet belki kolay değil yaşananları unutmak, verdiğin emeği hiçe saymak ama inan bana 20 yıl sonra 2 yada 3 çocuk annesi olduğunda bile hala bu konuları açıyor olursun.
sana gelince cilt lekesi ,hiç kimse için ödün vermeyin kişiliğinizden sevdiğinizde olsa ,canınızda olsa.sizi gerçekten seven ilk halinizle sevendir,kendine göre kalıba sokup şekil veren değil.aynı kaosları bende yaşadım bende gençtim zamanında ne oldu şimdi....?21 ve 8 yaşında çocuğu olan eli kolu bağlı ve günde üç antidepresana mahkum benn...ve zamanında mantığıma kulak vermediğim için kendime küfreden ben.....ve 22 yıl olmasına rağmen bunu kabullenemeyip hala bir gün boşanacağım diye ümit eden ben....seçim sizin .Allah yar ve yardımcınız olsun.
ah kızlar!!!!! bende sizde kendimi gördüm inanın .genelde okurum yorum yapmam ama bu kez firar etti duygularım.sevgili konu sahibi boşanma olacaksa bu sebepten, asla adım atma.çocuk yok en azından arada .evet belki kolay değil yaşananları unutmak, verdiğin emeği hiçe saymak ama inan bana 20 yıl sonra 2 yada 3 çocuk annesi olduğunda bile hala bu konuları açıyor olursun.
sana gelince cilt lekesi ,hiç kimse için ödün vermeyin kişiliğinizden sevdiğinizde olsa ,canınızda olsa.sizi gerçekten seven ilk halinizle sevendir,kendine göre kalıba sokup şekil veren değil.aynı kaosları bende yaşadım bende gençtim zamanında ne oldu şimdi....?21 ve 8 yaşında çocuğu olan eli kolu bağlı ve günde üç antidepresana mahkum benn...ve zamanında mantığıma kulak vermediğim için kendime küfreden ben.....ve 22 yıl olmasına rağmen bunu kabullenemeyip hala bir gün boşanacağım diye ümit eden ben....seçim sizin .Allah yar ve yardımcınız olsun.
Baska hicbir mesaj insanin aklini basina bu kadar getiremezdi( bu saatten sonra cok degisecem soz veriyorumm sizee:))annem gibi konustunuz ayni (( aslinda nisanlimda allah var cook ii cocuktur bi dedigimi iki etmez sever sayar beni ama havadan nem kapar hemen kuser kavga eder ve hep alttan alirim canimm cicimm der pohpohlarimm:))ama artik yook havadan nem kapmasini engellemem lazim bunun hep farkindaydim ama bu cesaret yoktu icimde ama artik sayenizde varr:))
sizin durumunuz benımkınden daha zor..eger gerckten ayrlmak ıstyosanız basarabılırsınız bıraz cesaret..22 yıl uzun bı sure degsmedyse degısmez... umarım mantıgımı dınleyebılırım bende..ama azcık daha cabalamak ıstıyorum acıkcası cocuk yokken.sonra egerkı bosanırsam bana hayat cok zor olucak..hallederm desemde korkuyorum..bu yasta bunları yasamıs olmak eksı bı adım olucak bana hayatta
aynı esım ıste..benımde cok sever bı dedgımı ıkı etmez.ama ıste en guzel zamanlarımızda bole heba olcaksak bı dedıgmı ıkı etmemesı ne ıse yarıcak..sorun zaten bu dengezlk bı ınsan hem cok ıyı hem cok kotu nasıl oluyo ben anlamıyorum cnku bana cok ters..
Üzmeyin kendinizi, bunu bir kendini bulma/yaratma yolculuğu olarak düşünün.
Ama kendinize de dokundurtmayın ve bunları romantize etmeyin; şiddet aşk değil, insanların birbirleri üzerindeki güç gösterileridir... Eşinizin sizi (olduğunuz, olmak istediğiniz kişiyi) sevmeyi öğrenmesi lazım. Yeter artık, taviz vermeyin bence... Adam arşa kadar şımarmış bana sorarsanız, o ayrılmak istiyorum lafları, alyans takmadan evden çıkmalar da hep tiyatro gibi geldi bana, size gözdağı veriyor... Çünkü siz onun her bu şekildeki performansından sonra istediği gibi dönüşüyorsunuz; ve ödüllendirilen davranış pekişir...
Nasıl yaparsınız bilmiyorum (kavgayla/konuşarak/çıngar çıkararak/sessiz kalarak vs.) ama güçlenin... Kendinizi güçlü hissettiren şeyler yapın lütfen... Size ve moralinize iyi gelecektir bu his.
Ayy bu huyuda mi ayni yok artik yaa:)) demekki bizi bizden baska anlayan olmaz:))ozaman hadi bakalim simdi gaza gelme zamani bundn sonra bu dengesizliklerine son verdirecez emin olun benim umudum varr siZinde olsunn:)) ama once aglamayi birakin nolursunuz kalkin bi yuzunuzu yikayin ii dusunun ii olsun hersey yoluna girecek emin olunn
o kadar haklısınz kı ınanın ıcımden gecenlerı kelımelerle ıfade edebılcek durumda olmadgım halde benı gordunuz..ıcımı gordunuz..suan kendımı hem savunmasız hemde rahatlamıs hıssedıyorum..guclenmem gerek evet ama bu kadar sene sonra oyle zor gelıyorkı..sevıyorum evet kendımdende cok ıste sorun burda..oda cok sevıyor evet ama kendını daha cok..sorunların nedenı hep bu..o bnm boyle olmamı kendınınde oyle kalmasını ıstyor.bende ıkımzde bırını secelım ıkımzde aynı olalım dıyorum..bırakamıyorum onu.gucluyum ıdare edebılırım..eskı yasamıma donerım evet..belkı daha cabuk gecer evt..ama 14 yas ya tum gecmısım o tum hayatımda o vardı en ıyı dostumdu sımdı ben onu bırakrısam tum hayatımıda sılıcm sankı.bu onun ıcınde boyle..en sıddetlı kavların bıle sonunda ben sensz yapamam dıyo..yapamaz tabıkı kım ona katlanır boyle..yapamaz tabıkı ask hala var aramzda..bnde yapamam ıcımdekı boslugu dolduramam onsuz bnde yapamam asıgım..ama boyle gıderse bı yerde ben kendımıde sevgımıde askımıda tuketıcem bunu onada anlattım benı eskı halımle sevdn o olmassam sende sevmıceksın benı dedım.dnledı hak verdı..1 ay gectı..bak yıne boyleyız..halbukı son 1 aydr ılk defa kndımı guclenms hıssedıyodum dıbe vurdum yıne
cesaretle olacak olsa bir dakika beklemezdim yavrum.şimdi siz sadece yüreğinizi kırar susturmak zorunda kalırsınız.ama ben hiç öyle değil.düşünmem gereken çocuklarım,annem ,babam sayamadığım bi sürü şey var.beklemek zorundayım malesef.ama her geçen gün daha kötü işliyor elbette benim için.etkisiz eleman gibi hissediyorum kendimi son 1 yıldır.sadece öfke var tepki olarak bende.sevinç ,üzüntü,heyecan vs . duygularımı kaybetmiş durumdayım. dengesiz ,tutarsız oldun diyor eşim evet haklı.oldum çünki içimdeki ben ve onun şekillendirdiği ben arasında sıkıştım kaldım.hangi anda hangi baskın gelecek ben hükmedemiyorum artık.ona dediğim tek şey var.ben melektim o şeytan yarattı.huzur bulmuyorsam huzur vermem.......sizin durumunuz benımkınden daha zor..eger gerckten ayrlmak ıstyosanız basarabılırsınız bıraz cesaret..22 yıl uzun bı sure degsmedyse degısmez... umarım mantıgımı dınleyebılırım bende..ama azcık daha cabalamak ıstıyorum acıkcası cocuk yokken.sonra egerkı bosanırsam bana hayat cok zor olucak..hallederm desemde korkuyorum..bu yasta bunları yasamıs olmak eksı bı adım olucak bana hayatta
senın umudun benden daha cok olsun cnm ve evlenmeden hallet mutlaka...sızın evlılık ne zaman?
cesaretle olacak olsa bir dakika beklemezdim yavrum.şimdi siz sadece yüreğinizi kırar susturmak zorunda kalırsınız.ama ben hiç öyle değil.düşünmem gereken çocuklarım,annem ,babam sayamadığım bi sürü şey var.beklemek zorundayım malesef.ama her geçen gün daha kötü işliyor elbette benim için.etkisiz eleman gibi hissediyorum kendimi son 1 yıldır.sadece öfke var tepki olarak bende.sevinç ,üzüntü,heyecan vs . duygularımı kaybetmiş durumdayım. dengesiz ,tutarsız oldun diyor eşim evet haklı.oldum çünki içimdeki ben ve onun şekillendirdiği ben arasında sıkıştım kaldım.hangi anda hangi baskın gelecek ben hükmedemiyorum artık.ona dediğim tek şey var.ben melektim o şeytan yarattı.huzur bulmuyorsam huzur vermem.......
Aralik gibi dusunuyoruz daha gun almadik ama sanirim bugunden sonra biraz daha ertelerimm:)))
"Şerefsizsiniz" öyle mi ?
Bence insan, ağzından çıkanı bilecek. Ağır sözler vardır evet ama bu çok daha öte bir şey olmuş.
Ben olsam demeyeceğim ama sanırım yapılması gereken bitti mi diyor? "iyi peki bitsin!" demek.
Böyle ağzından çıkanı bilmeyen adamla ömür mü geçer ?
durumunuza çok üzüldüm.neden ayrılmadınız?çocuklar da büyümüş,hatta bayağı uzun bir ara ile ikinci çocuğunuz olmuş?ben de ayrılamıyorum,çocuklarımı düşünüyorum da sizin cevabını merak ettim.acab ben başarabilecek myim diye de düşüncelere daldım.
aranzda yıkıcı olmak ıstemem ama ya:) yınede dusunun ama hersey duzelsın.cunku sımdı rahatsınz sen ve o varsınız sonra senın aılen ve onun aılesıde araya grcek nısanlılık gbı degıl evlılık zamanı herkes heryerde oluyo kımse uzulmesn dıye kndınden odun verceksn sen uzulceksn snrada kıymetlı olmıcak yaptkların herseyın yapılmadımı olcak emn ol..o zaman ıste hersey zrlasıyo.ıkı kısılık degılde 5 10 kısılık dusunmeye baslıyosun.o zaman ck yıpranrsınız sınırlıyse..aılesıne karsıda en ufak seyde sze taraf alcaktr falan zor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?