- Konu Sahibi aslikonyali
-
41 yaşında lise mezunu ve üzülerek söylüyorumki oğlumla girdiğim kpss puanında 2 yıl önce aynı puanı almış eve mahkum bir kadınım .oğluma çok ayıp oldu yaa:)....)
keşke imkan olsa da öyle bir mekan hayat bulsa baş müşterim değil onur konuğum kabul ederdim hepinizi:))
evet kızlar gerçek dünyaya dönme vaktii....öküzüm böğürüyor yatıyoruz diye.....evde bile yatma saatini belirliyor işte .....hey ALLAHım sen büyüksün yaaa. içinde bulunduğunuz durumu değiştirin ya da değiştirmeyin ama ağlayarak tepki vermeyin ,değmez bir damla yaşınıza inanın .güçlü ve azimli olun ,en çok ihtiyacınız olan bu şu anda....iyi geceler .....öpüyorumm hepiniziiii....
cok sevdım ben cok..14 yasında tanıdım onu ve unıversıtelrımız bıttı o ıse gırer gırmez evlendık..herkesın gozunde kocaman bı askı yasadık bız..cok kıskananlar oldu cok bozmaya calısanlar hep dırendık..dırendm..hep elımden gelenı yaptım bızım ıcın cabaladım..
ben mutlu bır aılede buyuyemedm..canm annem var oldu bı tek bnm ıcın.arkadsm dostum annem babam.annemle babam ben kucukken bosandı cunku babam baya hayrsz bırıydı..yanı bız annemle bır butun gıbı gecrdık yıllarımızı.o benı okutmak ıcın ben ıyı olıyım dıye herseyı yaptı..sımdı evlenmek onu yalnız bırkmak ole zor geldı kı bana..annemı delıce ozluyorum tabıkı.. o benım arkadsım annem herseyım..anlatabılıyomuyum annemle ılıskımı..
onla ılıskımı destekledı elınden gelenı yaptı benı tek basına evlendırdı herseyımı yaptı..kırk yıl cabalasam annemn hakkını odeyemem ben...esımı cok sever oglu gıbıdr esım dusunur hep elınden gelenı yapar bızım ıcın..
sımdıyse ben o evlılıgın ıcınde sıkısmıs gıbıyım cunku evlılıgım bıtıyor...bugun esım ıse yuzugunu takmadan gttı cıkarken banada taktrmadı..bıttı dedı..cunku sabah kavga ettık anneme laf soyledı..serefsız dedi resmen..bende tutamadım kendımı tabıkı anneme laf soyletmem dedım..nedenı ıse su esım is seyahetıne gtmıstı gecen hafta ici annemde bi iyi yolculuklar falan dememis.oysaki ben annemdeydim o ara hep bana sordu annem o gece gelene kadar uyumadı arabayla tk basına gıttı yollarda bısey olmasın dıye.hep benden haber bekledı annem cunku yolda benle zaten haberlesıyo dıye rahatsız etmek ıstemedı.evet belkı mesaj atabılırdı ama aklına gelmedı.bu onun kotu bırını oldugunu gosterırmı esım annen bıttı benım ıcın dedı bende acıklamaya calıstım benı susturdu bende bıraz sınırlendım acıkcası konusmaya calıstım gıt ıcerı falan dedı sonrada serefsızsınız dedı bende dedım bız hıcbıseyı aklımızda tutmadıgımzıdan serefsızız dımı dedım.sen daha kımle bız oldugunu bılememıssın falan dedı bana..ıyıce delırdı bıttı dedı gorceksın bundan sonra dedı..bugunku olayımız buydu yanı ve ben asırı uzgunum ıkı sevdgım ınsan arasında kalmak cok yorucu..
ve ayrıca oncedende bı sorun yasanmıstı..annem elınden gelen herseyı yapar ama ev kurulurken bı sorun cıktı ama.duzeltcem dıye esımı anneme yansıtmıcam dıye sınır hastası oldum evlılıgmın ılk zamanları zehır oldu..halbukı eskıden oyle ıyı anlasırlardıkı annemle ben o gunlere donmek ıstıyorum cunku ben bole huzursuzlukları kaldıramıyorum ve benım evlenme kararımda onemlı bı etkendı aıleme saygı.ama evlenınce malesef hersey degıstı..ayrıca esımle bı kac sıddet mevzumuzda ıolmustu..cok snırlı bırı sınırlıyken gozu bısey gormuyo ve sonra cok pısman oluyo.bende cok sevıyorum ıste soz verdı bıdaha yapmıycagına ve yaparsa yardım alacagına bırbucuk aydır baya sınırlerı ıyıydı ama bugun yıne patlama yasadık.bu defa vurmadı ama bı kac kere ıttı bole kolumdan cektı falan..ay napıcagımı bılmıyorum.benı dısarda tanısanız dersınızkı bu kız erkek gıbı her ısı yapar herseyın ustesınden gelır.cunku ben bole gosterdım hep kendımı savunma mekanızmam buydu hayata karsı..dayak yıyene bosan dedım ben yıyınce sevıyorum dedım.ole cok kendımle celısıyorumkı esımle olan durumlarda...bılsenız asla katlanımacgım seylere esımı cok sevdıgımden goz yumuyorum..yasımız cok buyuk degıl duzelıcek olgunlasıcak dıyorum ama bıde bana sorun..ıcımde fırtınalar kopuyo..suan barısmak ıstıyorum delı gıbı..bunun nedenıde benı haksız cıkarması kavgalarımızda haksız cıktıgım ıcın hersekılde ve bugunde ben kendımı anlatmaya calıstıgımdan barısmak ıstıyorum..halbukı haksız degılım sanırım degılmı?bunu sıze sormak ıcın srf baska hesap alıp konu actım cunku doger hesabımı esım arkadslarım hep bılıyo ve ben yıne fırtınaları ıcımde yasamayı kımselere anlatmamayı tercıh edıyorum ama dayanamadım tastım artık sızınle paylasmak ıstedım kızlar..nolur bana yardım edın
evet kızlar gerçek dünyaya dönme vaktii....öküzüm böğürüyor yatıyoruz diye.....evde bile yatma saatini belirliyor işte .....hey ALLAHım sen büyüksün yaaa. içinde bulunduğunuz durumu değiştirin ya da değiştirmeyin ama ağlayarak tepki vermeyin ,değmez bir damla yaşınıza inanın .güçlü ve azimli olun ,en çok ihtiyacınız olan bu şu anda....iyi geceler .....öpüyorumm hepiniziiii....
konu sahıbı esınızle hıc konuştunuz mu cunku kusmesı tavırları normalden fazlası anormal
sırf bu aramama mevzusu için böle bişey sölediyse çok büyük terbiyesizlik yapmış ve sen hala deli gibi onla barışmakmı istiosun ? tamam ayrıl terket evini falan demiyorum ama tavrınıda belli et eşinde olsa herkes haddini bilsin her ailede olur tartışmada laf söyleyen kendisi yüzüğü takmadan gitmek taktırmamak nedemek kendini haklı çıkarmaya falanda çalışma bazen en güzel cevap susmaktır anlayana düzelicek olgunlaşıcak falan diye beklersenizde olan hep size olur giden sizden gider iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun
Bakk buda ictigim sutun kanitii:))senden de bekliyorumm hadi bakalimm:))Eki Görüntüle 655943
sadece bıttı demek bosanma anlamına gelmıyor ki ,gundelık yasamda bıttı deyıpte aksam koklasanları cok gordukşuan gereksız yere kızgın bence
kalkmam bı dus alıp kendıme gelmem lazım snra yerım bıseler snrm..ama kalkıcak halım yokkı..bıde herkes gıder ben yalnız kalırım dıe korkuyorm suan..bu gece yalnızlık korkutyo benı[/
Canim benim ayni bensin yaa bende kapatirim kendimiama seni anlayan birisi olarak soyluyorum suan tv yi ac oncelikle hareketli guzel bi kanal bul cizgi film izle yada:)) ama busey yap nolursun yatakta durmaa..hem benim daha uykum yokk..seni uyutmadan uyumammm:))emin ol tek deilsin bak annem destekcim diosun en guzeli de bu..uzme kendini eminim yarin bize guzel seyler yazacaksinn
ben de özür diliyorum konu sahibinden.ilahi mine hanım haklısınız aynen dediğiniz hesap oldu konu sahibinin derdi:) açıkçası ben de ona vereceğim cevabı düşündüm düşünmesine ama benim yaşım 35.yeni evli ve çocuksuz birine 14 yıllık meslek ve sosyal hayatımı göz önüne alarak yapacağım tek öneri ''boşan gitsin'' olurdu o yüzden söylemek istemedim,belki olumsuz yorum istemeyebilir diye ama ne yalan söyleyeyim 22 yaşında hayatının baharında bir kız sahibi anne olduğumda ve hem mutsuz hem ezilen bir kızım olursa onu her türlü cebr ve hile ile boşatmak boynumun borcu olsun.ezmek ne demek yahu?neden ezmek hem? mutlu mesut yaşamak varken ezmeyi üzmeyi ilke edinmiş bi hıyardan ne bekleyecksin ki?kişiliğini mi değiştireceksin?ayy kusura bakma canım benim seni kendi kızım yerine koydum bir an...canını sıktıysam affola...değerini bil bildir,geç olmadan...bana bak 35 yaşında 2. kızım doğmak üzre,hayata geç kaldım yanlış seçim yaptım,yaş çok önemli.geçmeden doğru kişiyi bul,çocuğunu ondan doğur canım benim.
canlar,sigara konusuna gelince çok şükür bilinçli bir anneyim.ilk gebeliğimde de bırakmıştım bunda da bıraktım sigarayı.çok çok başedilemeyecek durumlarda yakıyorum doktorumun izniyle.ama sigara öyle bırak,çocuğunu düşün deyip te bırakılacakl bişey olsaydı,herkes bir kez ''bırak'' demeyle bırakırdı.sigara ile ilgili poliklinikler tel hatları kurulmazdı değil mi?neyse allah hepimizi doğru yola sevketsin.başta beni..ki;namaza başlayayım.nerden çıktıysa bu da:) gece bitiyor ya kafa dağılıyo:))
onu bzde cok yapıoduk eskıdende..sımdı bosanıcaz aılelere hbr vercem fln dedı yapamamıstr emınım.ama ıste yınede cok uzgnm yaaa
kalkmam bı dus alıp kendıme gelmem lazım snra yerım bıseler snrm..ama kalkıcak halım yokkı..bıde herkes gıder ben yalnız kalırım dıe korkuyorm suan..bu gece yalnızlık korkutyo benı[/
Canim benim ayni bensin yaa bende kapatirim kendimiama seni anlayan birisi olarak soyluyorum suan tv yi ac oncelikle hareketli guzel bi kanal bul cizgi film izle yada:)) ama busey yap nolursun yatakta durmaa..hem benim daha uykum yokk..seni uyutmadan uyumammm:))emin ol tek deilsin bak annem destekcim diosun en guzeli de bu..uzme kendini eminim yarin bize guzel seyler yazacaksinn
ama sımdı gdersem gelememkı ev ole dagınıkkı..ay saka gbı su bıle ıcmedgmı frkettm bobreklerıme agrı grdı bı su ıcmeye kalkıyım gelıyım barıı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?