derdim buyuk bosanıyoruz...

41 yaşında lise mezunu ve üzülerek söylüyorumki oğlumla girdiğim kpss puanında 2 yıl önce aynı puanı almış eve mahkum bir kadınım .oğluma çok ayıp oldu yaa:)....)

sız mukemmelsınz o halde ve cok gencsınz..benım annem 54 yasında hala calısyor..bır kamu daıresıne grmeyı dusunmedınzmı?en azndan bı baslangc olur sızın ıcın..lutfen ısıgınızı sondurmeyın lutfen

evet kızlar gerçek dünyaya dönme vaktii....öküzüm böğürüyor yatıyoruz diye.....evde bile yatma saatini belirliyor işte .....hey ALLAHım sen büyüksün yaaa. içinde bulunduğunuz durumu değiştirin ya da değiştirmeyin ama ağlayarak tepki vermeyin ,değmez bir damla yaşınıza inanın .güçlü ve azimli olun ,en çok ihtiyacınız olan bu şu anda....iyi geceler .....öpüyorumm hepiniziiii....

keşke imkan olsa da öyle bir mekan hayat bulsa baş müşterim değil onur konuğum kabul ederdim hepinizi:))

olur hersey olur hıc bısey ıcın gec degıldır ıstedgınız muddetce..aslan gbı evlatlar yetstrmssınz..smdı onlarla guzel bı hayata merhaba deme zamanı..oglunuzun yanında gıdın yenı bı evde yenı bı hayata baslayınn..bızde pastalarınızı borek coreklerınızı yemeye gelelım...yasınız daha cok genc en azndan 15 yıl daha calısırsınz hayatnza renk katar bu yenı ınsanlar yenı bı cevre o arada kızınzda buyur.emeklılıgnzde olur daha ne olsun..baba zaten kızınıza nafaka odemelı yası kucuk.sıze tavsıyem geckmeyın..cunku cok yakınım olan bırı yasadı bu durumu erteledı erteledı bosanmayı sonra bosandı yası 60 oldu adamın ama ole yaslı degıl her ısı yapcak gucte ama sımdı kuzu kesıldı o sınırlı adam evdende gıtmıyo cunku ne bır aılesı ne bıseyı kalmadı hayatta evde kadının aılesınden kalma bı ev yanı adamın evıde yok ısıde suan aynı evdeler mecburen ve bosanmıs olarak.kadın atamyo keske daha erken olsaydı oda kndıne hayat kurardı dıye pısman cunku erkekler bı yastan sonra ken dı bslarına ıdare edemıyrlar..sızde bı sure sonra acıyıp yıne kendınızı hıce saycaksınz oysa sımdı gtsenız oda kendıne bı duzen kurcak..kadınlar guclu halleder herseyı ama erkekler cocuk kac yasına gelsede

İyi gecelerr ablacimmm:))) ruyanda hayalettigin kafeyi acarsin insaallahh bol bol musterin olur cook mutlu olursunn insallah:)) tatli ruyalarr

sırf bu aramama mevzusu için böle bişey sölediyse çok büyük terbiyesizlik yapmış ve sen hala deli gibi onla barışmakmı istiosun ? tamam ayrıl terket evini falan demiyorum ama tavrınıda belli et eşinde olsa herkes haddini bilsin her ailede olur tartışmada laf söyleyen kendisi yüzüğü takmadan gitmek taktırmamak nedemek kendini haklı çıkarmaya falanda çalışma bazen en güzel cevap susmaktır anlayana düzelicek olgunlaşıcak falan diye beklersenizde olan hep size olur giden sizden gider iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun

sizi cok sevdm bundan snra cok mutlu olun ins..iyi gecelerrr

barsmaya calısmıyorum suan hanı ıcımdekılerı sız bılıyosunuz o degıl ama tek ıstedgm bnı anlaması hak vermesı suan..blkı ozr dılese konuyu kapasa suan uzatmıcam daha snra sakın bı zamanda konuscam terbıyeszlıgını cunku gucum yok suan kavgaya bıle kendımı cok bıtkın hıssedıyorum..

sadece bıttı demek bosanma anlamına gelmıyor ki ,gundelık yasamda bıttı deyıpte aksam koklasanları cok gorduk şuan gereksız yere kızgın bence

ben de özür diliyorum konu sahibinden.ilahi mine hanım haklısınız aynen dediğiniz hesap oldu konu sahibinin derdi:) açıkçası ben de ona vereceğim cevabı düşündüm düşünmesine ama benim yaşım 35.yeni evli ve çocuksuz birine 14 yıllık meslek ve sosyal hayatımı göz önüne alarak yapacağım tek öneri ''boşan gitsin'' olurdu o yüzden söylemek istemedim,belki olumsuz yorum istemeyebilir diye ama ne yalan söyleyeyim 22 yaşında hayatının baharında bir kız sahibi anne olduğumda ve hem mutsuz hem ezilen bir kızım olursa onu her türlü cebr ve hile ile boşatmak boynumun borcu olsun.ezmek ne demek yahu?neden ezmek hem? mutlu mesut yaşamak varken ezmeyi üzmeyi ilke edinmiş bi hıyardan ne bekleyecksin ki?kişiliğini mi değiştireceksin?ayy kusura bakma canım benim seni kendi kızım yerine koydum bir an...canını sıktıysam affola...değerini bil bildir,geç olmadan...bana bak 35 yaşında 2. kızım doğmak üzre,hayata geç kaldım yanlış seçim yaptım,yaş çok önemli.geçmeden doğru kişiyi bul,çocuğunu ondan doğur canım benim.
canlar,sigara konusuna gelince çok şükür bilinçli bir anneyim.ilk gebeliğimde de bırakmıştım bunda da bıraktım sigarayı.çok çok başedilemeyecek durumlarda yakıyorum doktorumun izniyle.ama sigara öyle bırak,çocuğunu düşün deyip te bırakılacakl bişey olsaydı,herkes bir kez ''bırak'' demeyle bırakırdı.sigara ile ilgili poliklinikler tel hatları kurulmazdı değil mi?neyse allah hepimizi doğru yola sevketsin.başta beni..ki;namaza başlayayım.nerden çıktıysa bu da:) gece bitiyor ya kafa dağılıyo:))

ya konumn dagılmasından yada olumsuz yorumlardan dolayı hıc rahatsız degılım lutfen rahat olun..sgara ıcınde ıcenlere kızıyorum mantklı akıllı ınsanlarız kusura bakmayın ozel alanınıza grdm ama ne bılıyım uzuldgumden sızın ve yavrunz ıcın..ahh annem bı bılse benı ceker alır ama ben yansıtmamkı..dayak yedıkten snra bıle onlara gtmem grektgnde tum ızlerımı makyajla ortup gttım ben kmse anlamadı..belkı duzelrız dıye hersey kesnlesmeden solemıyorm cunku tereddut etmez alır benı dayagı bılse..kın besler kım evladını uzenı sevebılrkı..ama bn hayatmn baharnda olsam nolur bu saatten snra kıme gvencem ıcım onu severken kımı sevcem yada kım benı ıstıcekkı..bosanırsam sanrım hıc cocugm olmıcak buda bnm kadar cocuklara duskun bırı ıcın cok kotu bı duygu

onu bzde cok yapıoduk eskıdende..sımdı bosanıcaz aılelere hbr vercem fln dedı yapamamıstr emınım.ama ıste yınede cok uzgnm yaaa

kavga bızdede cok asırı oluyor kusmeler falan ama benım yapım esıme karsı cok agresıf ,nasıl desem yerı gelıyor sakayı bıle kaldıramıyorum.Haksız oldugum durumlarda ozrumu dılerım ,haklıysam da yanmıştır ama surdurmeyıde bılıyoruz yoksa 3 yılda 5o kere bosanmıstık idarecı olmak sart bazen ama senınkı asırıya kacmıs cok ustune dusmussun sımarmış

Çok sinir oldum eşine annene helede annen gibi fedakar bir kadına şerefsiz dediği için asıl sen bitirmelisin onu sürüm sürüm süründürmelisin o kim oluyorki annene şerefsiz diyor sen hala burda barışmak istiyorum diyorsun bak canım sana bir abla nasihatı vereyim ben haklı olduğun durumlarda asla ve asla alttan alma eğer bir kere alırsan bitersin hayat boyu sırtına binerler ki sen bu durumda acayip derecede haklısın böyle bir lafı yeme senin yerinde olsam yüzüğü bırakırım masanın üstüne bana ve anneme şerefsiz diyen insanla bu saatten sonra işim olmaz diye bir not yazar ve annemin evine giderim madem sana yüzüğü taktırmıyor kendi yüzük takmadan gidiyor seni tehdit ediyor bitti bu iş diye senin yerinde olsam sürüm sürüm süründürürüm onu anamın kapısında.Sen sanıyormusun seni boşayacak burnunu sürtecek senin aklınca boşanmak okadar kolay olsaydı evli kalmazdı etrafda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…