Derdim cinsel ruyalarim

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim.Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben

Son düzenleme:
Günahla ne alakası var .
Bilinç altınızda cinsellik mi var ?
Yanlış anlamayın . Olabılır. Hepimiz bazı zamanlar arzularız ..

Evlimisiniz ?

Son düzenleme:
Basima gelmedi ama, insanın ruyalarindan sorumlu olacağını düşünmüyorum. Cinsel dürtüler konusunda uzman psikiyatr ve psikologlar var onlardan birine danisabilirsiniz? Sizi Rahatsız hissettirdigine göre sebebini ve çözümünü bulmalisiniz, halolabilecek bir sorun bence.

Duj barabar :)) her gun dus almak zor geliodur

Cinsel ruya goruyorsunuz diye niye dua edip tovbe ediyorsunuz ki? Ya da niye kendinizi suclu hissediyorsunuz? Bu duyguyu da Allah vermis insana. Tam sizin durumunuza birebir uyan bir film var Takva. Izlemenizi tavsiye ederim.

Kendinizle barışık olun. Cinselliği tabu haline getirip o kadar bastirmisiz ki ruyasi bile o kadar rahatsız ediyor. Bilinçaltı rüya yoluyla size sinyal veriyor. Kendinizle ilgili hiç bilgi vermemissiniz evli misiniz yaşınız kac? Ona göre yorum yapardık. Ama oldukça genç oldugunuzu düşündüm nedense

Yasim 24.evet evliyim.cinsellik dusunub uyumuyorum.neden boyle bende bilmiyorum.uzr dilerim ama bayanla bile goruyorum.tanidigim kisiler var tanimadiklarimda var ruyamda

Cinsel ruya goruyorsunuz diye niye dua edip tovbe ediyorsunuz ki? Ya da niye kendinizi suclu hissediyorsunuz? Bu duyguyu da Allah vermis insana. Tam sizin durumunuza birebir uyan bir film var Takva. Izlemenizi tavsiye ederim.
Tabiko ediyorum dualar okuyub uyuyorum.bi kere olur iki kere olur.kadinla bile iliskim oldu ruyada .tandigim akrabalarla bile.bu yuzden cok biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…