- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Duj barabar :)) her gun dus almak zor geliodurYav niye iğrenç olsun ne güzel işte sevişgenli rüyalar
Hem seksi neden günahla bağdaştırıyorsunuz
Her insan gibi cinsel arzu ve ihtiyaçlarımız var bu da rüya yolu ile hayatımıza yansıyor.
Bence çooh güzel
Bayiliyorum yorumlarina , fikirlerineSen cinselliği bu denli baskılamaya devam edersen
“Iyyy iğrenç” dersen
Gördüğün rüya için Allah’tan af dilersen..
O bilinçaltın sana daha çoook gördürür bu rüyalardan..
Cinsel ruya goruyorsunuz diye niye dua edip tovbe ediyorsunuz ki? Ya da niye kendinizi suclu hissediyorsunuz? Bu duyguyu da Allah vermis insana. Tam sizin durumunuza birebir uyan bir film var Takva. Izlemenizi tavsiye ederim.Kizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba
Evliyim evet.hic oyle bi sey dusunup uyumuyorum.her gece insallah oyle ruya gormem diyib uyuyorum ama nafile.1 yil olucak bu durum.Günahla ne alakası var .
Bilinç altınızda cinsellik mi var ?
Yanlış anlamayın . Olabılır. Hepimiz bazı zamanlar arzularız ..
Evlimisiniz ?
Suçlu hıssetme sebebın başka birileriyle birlikte olman mı ?Evliyim evet.hic oyle bi sey dusunup uyumuyorum.her gece insallah oyle ruya gormem diyib uyuyorum ama nafile.1 yil olucak bu durum.
Yasim 24.evet evliyim.cinsellik dusunub uyumuyorum.neden boyle bende bilmiyorum.uzr dilerim ama bayanla bile goruyorum.tanidigim kisiler var tanimadiklarimda var ruyamdaKendinizle barışık olun. Cinselliği tabu haline getirip o kadar bastirmisiz ki ruyasi bile o kadar rahatsız ediyor. Bilinçaltı rüya yoluyla size sinyal veriyor. Kendinizle ilgili hiç bilgi vermemissiniz evli misiniz yaşınız kac? Ona göre yorum yapardık. Ama oldukça genç oldugunuzu düşündüm nedense
Hayir bikmis bi durumdayimakrabayla bile goruyorm tiksiniyorum artik (Suçlu hıssetme sebebın başka birileriyle birlikte olman mı ?
Kocandan başka biriyle görmen evet senı rahatsız edebilir.Hayir bikmis bi durumdayimakrabayla bile goruyorm tiksiniyorum artik (
Esim var ama niye ruyada yasayimkiYav niye iğrenç olsun ne güzel işte sevişgenli rüyalar
Hem seksi neden günahla bağdaştırıyorsunuz
Her insan gibi cinsel arzu ve ihtiyaçlarımız var bu da rüya yolu ile hayatımıza yansıyor.
Bence çooh güzel
Tabiko ediyorum dualar okuyub uyuyorum.bi kere olur iki kere olur.kadinla bile iliskim oldu ruyada .tandigim akrabalarla bile.bu yuzden cok biktimCinsel ruya goruyorsunuz diye niye dua edip tovbe ediyorsunuz ki? Ya da niye kendinizi suclu hissediyorsunuz? Bu duyguyu da Allah vermis insana. Tam sizin durumunuza birebir uyan bir film var Takva. Izlemenizi tavsiye ederim.
Evet hemde cok rahatsiz ediyorKocandan başka biriyle görmen evet senı rahatsız edebilir.
Benıde ederdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?