• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim cinsel ruyalarim

Ben bi kez ruyamda kadinin biriyle sevisiyodum ama lezbiyen filan olmadim yani :) kalkinca biraz etkilenmstm sadece o kdr.

Kizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba
Masturbasyon yap rahatla bi süre olmaz
Günahla ne ilgisi var
Hormonlar falan işte

Hmm evliymişsiniz
Orgazm olamıyor olabilir misiniz? Eşinizle cinsel ilişkide?
Vücut kalan kısmı kendi halletmeye çalışıyodur

Çok etkilenip kafanıza taktığınız için de bilinçaltınıza yerleşmiş olabilir. Bir kez rüyamda çok sevdiğim birini öldürdum; o kadar etkilendim ki seriye bağlamıştım bildığiniz her gece ayrı cinayet. Bir arkadaşım sagolsun uyurken tum dusuncelerden uzaklasıp sakin uyumamı saglayacak bir muzik önerdi; oyle atlattim

Çok etkilenip kafanıza taktığınız için de bilinçaltınıza yerleşmiş olabilir. Bir kez rüyamda çok sevdiğim birini öldürdum; o kadar etkilendim ki seriye bağlamıştım bildığiniz her gece ayrı cinayet. Bir arkadaşım sagolsun uyurken tum dusuncelerden uzaklasıp sakin uyumamı saglayacak bir muzik önerdi; oyle atlattim
:KK48:

Bende uzaklasiyorum zaten dun gece o kadar yorgundumki hic uyku dusunmedim gorurmuyum gormezmiyim direk yatdim ve yine ayni ruyalar

Ya cok kotu bir durum.yuz yuze geldigin yakin akrabalarla ruyada sevismek ne demek.insan cok fena etkileniyor
Konunun başında boyle ayrıntılı anlatsaydınız keske
Bence bir defa gördünüz ve kafaniza taktiniz ya bidaha görürsem falan diye stres yaptınız bilinçaltınıza yerleşti,kafanızı boşaltıp uyumayı deneyin. Gece uyumadan odada klasik müzik falan açın ya da dizi falan izlerken uyuyakalmayi deneyin.

Onuda yapiyorum bildigim tum dualari okuyorum (
Beni yanlış anladın.
Dua oku, af dile demek istemedim.

Rüyalar bilinçaltına itilmiş (bi nevi halı altına süpürdüğün) duyguların, arzuların dışa vurumu olarak karşına çıkar. Sen eğer cinselliği af dilenecek bir arzu olarak görüyor ve baskılıyorsan, bilinçaltın da bi kaçış olarak sana bu rüyaları gördürür. Rüya kadar kompleks bir gizemi ne kadar da düz anlattım. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi arkadaşlardan özür dilerim. Tüm freud’culara selam olsun :KK53:

Back
X