- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
Kocani mi goruon baskalarinini?Evliyim evet.hic oyle bi sey dusunup uyumuyorum.her gece insallah oyle ruya gormem diyib uyuyorum ama nafile.1 yil olucak bu durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocani mi goruon baskalarinini?Evliyim evet.hic oyle bi sey dusunup uyumuyorum.her gece insallah oyle ruya gormem diyib uyuyorum ama nafile.1 yil olucak bu durum.
Ediyorum tabi dua etmez olurmuyum?ama olmuyorCinsel ruya goruyorsunuz diye niye dua edip tovbe ediyorsunuz ki? Ya da niye kendinizi suclu hissediyorsunuz? Bu duyguyu da Allah vermis insana. Tam sizin durumunuza birebir uyan bir film var Takva. Izlemenizi tavsiye ederim.
Onuda yapiyorum bildigim tum dualari okuyorum (Sen cinselliği bu denli baskılamaya devam edersen
“Iyyy iğrenç” dersen
Gördüğün rüya için Allah’tan af dilersen..
O bilinçaltın sana daha çoook gördürür bu rüyalardan..
Masturbasyon yap rahatla bi süre olmazKizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba
Hayor degilimHamile misiniz? Hamileyken bana da çok olurdu, iğrenirdim artık.
Ben evliyim niye masturbasyon yapayim?onla hic a lakasi yokMasturbasyon yap rahatla bi süre olmaz
Günahla ne ilgisi var
Hormonlar falan işte
Çok etkilenip kafanıza taktığınız için de bilinçaltınıza yerleşmiş olabilir. Bir kez rüyamda çok sevdiğim birini öldürdum; o kadar etkilendim ki seriye bağlamıştım bildığiniz her gece ayrı cinayet. Bir arkadaşım sagolsun uyurken tum dusuncelerden uzaklasıp sakin uyumamı saglayacak bir muzik önerdi; oyle atlattim
Biraz etkilenmissiniz beni dusunun hele sik sik boyle ruayar goruyormBen bi kez ruyamda kadinin biriyle sevisiyodum ama lezbiyen filan olmadim yani :) kalkinca biraz etkilenmstm sadece o kdr.
İlk mesaja yazmamışsınızBen evliyim niye masturbasyon yapayim?onla hic a lakasi yok
Bende uzaklasiyorum zaten dun gece o kadar yorgundumki hic uyku dusunmedim gorurmuyum gormezmiyim direk yatdim ve yine ayni ruyalarÇok etkilenip kafanıza taktığınız için de bilinçaltınıza yerleşmiş olabilir. Bir kez rüyamda çok sevdiğim birini öldürdum; o kadar etkilendim ki seriye bağlamıştım bildığiniz her gece ayrı cinayet. Bir arkadaşım sagolsun uyurken tum dusuncelerden uzaklasıp sakin uyumamı saglayacak bir muzik önerdi; oyle atlattim
Konunun başında boyle ayrıntılı anlatsaydınız keskeYa cok kotu bir durum.yuz yuze geldigin yakin akrabalarla ruyada sevismek ne demek.insan cok fena etkileniyor
Ok de hayatim benimki kadindi :) lezbiyen degilim o yuzden cok daha fazla etkilenmem lazim gelirdi sen gibi dusunsem...ama ruyadir dedim gecti..Biraz etkilenmissiniz beni dusunun hele sik sik boyle ruayar goruyorm
Ben kadinlada goruyorum.bende lezbiyen degilim.Ok de hayatim benimki kadindi :) lezbiyen degilim o yuzden cok daha fazla etkilenmem lazim gelirdi sen gibi dusunsem...ama ruyadir dedim gecti..
Buradan fikir yazarken iyi de gerçek hayatta uygulamak zor oluyorBayiliyorum yorumlarina , fikirlerine![]()
Beni yanlış anladın.Onuda yapiyorum bildigim tum dualari okuyorum (