Şeytanın vesvesesi canım,şeytan insanları umutsuzluğa düşürerek ,mutsuz olmalarını ister, bunlar şeytanın hilelerindendir,bi ara bende rüyamda canavarlar görüyordum,sabah uyanınca şeytanın hilesi olduğunu anladım ,çünkü güzel rüya ALLAHtan kötü rüya şeytandandır,bende rüyadan etkilenmediğimi ve inanmadığımı gösterdim, rüyadan korkmadığımı ona kanıtladım,gün içinde hep mutlu ve güler yüzlüydüm, ve gerçekten bidaha o tarz rüyalar görmedim,sizde rüyadan etkilenmediğinizi, ona gösterin, zihninizden bu düşünceyi silin, hatırlamayın, ve gün içinde mutlu olarak ,etkilenmediğinizi ona kanıtlayın,gece yatarkende yüzünüzde gülümseme ile ve pozitif enerji ile uyuyun,stresli insanada geliyor çünkü ,pozitif olun,korkmayın,enerjinizi yüksek tutun, dua okuyun,ve unutun,ayrıca bu günah falan değil, kendinizi suçlamayın, bu yaratılan her canlının doğasının bir barçasıdır. zaten evlisiniz,geçici bir durum bu sadece, sizin bunu düşünerek, kendinizi suçlamamnız lazım,ve pozitif enerjili olun,bi süre sonra geçicektir.