• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim cinsel ruyalarim

Kizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim.Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben
Ben banannemi bile gordum
En iyisi takmamak gun boyu ruyayi hic dusunmemek sukur simdi gormuyorum

E komik tabi. Neden cinselliğe karşı bu kadar negatifsin? Ben çok meraklıyım ama görmüyorum rüya falan. Şansa bak ya...rüyamda bile görmüyorum. Belki de sen rüyadaki cinsellikten değil de pozisyondan rahatsız oldun. İzninle gülmek istiyorum.bana komik geliyor puu haa ha ha:KK70:

E komik tabi. Neden cinselliğe karşı bu kadar negatifsin? Ben çok meraklıyım ama görmüyorum rüya falan. Şansa bak ya...rüyamda bile görmüyorum. Belki de sen rüyadaki cinsellikten değil de pozisyondan rahatsız oldun. İzninle gülmek istiyorum.bana komik geliyor puu haa ha ha:KK70:
Rüyanizda babanizla, abinizle ya da amcanizla bir ilişki yaşadığınızı görseniz yine böyle gülebilecek misiniz? ..

Canım evlisin ama Nm bildgm birinin nefsi seni istedgnde rüyana girer bide duş almadan uyuynca bunlra dikkat et bide çevrendeki insanlara da çok güvenme çok rahat olma yanlarında insanlık halı inşa lar eniştesini olsun kuzeni olsun bazen rahat oluyor ama dünya hali sen tedbirli ol

Konu sahibi, yorumumdan dolayı çok çok özür diliyorum. Rüyalarınızın içeriğini bilmiyordum. Gerçekten rahatsızlık verecek bir durummuş. Psikoloğa gidin. Siz taktıkca daha devam edecek bu rüyalar. :KK43:

Burda bu konuyu acan kiza iyi bishey,zevk al,dushuncelerin ruyava giriyor,sen istiyorsun ve farkli cvb verenlere bu sualim....
Siz olumune sevdiyiniz kishiyle evlisiniz cinsel ilishkinzde mukemmel ama gelki ruyada sheytan size bir oyun oynuyor bashqa adamlarla kadinlarla cinsel ilishkili ruyalar goruyorsunuz siz zevk alirmisiniz?bu sizin isteyinze gore olmuyor ama sabah kalkdiginizda kocanizin yuzune bakin utanc hissi gelmezmi size??????ne guzel ruya diib gununuzu sevinclemi gecirirsiniz?bunlari yapiyorsaniz benim artik size sozum yok :KK43:insan psikolojisi bozula bilir kafaya takdikca daha sik sik gore bilir nolmush bu kadar can yakici yorumlar yapiyorsunuz:kızgın:empati yapmayi oyrenin biraz

Bezen eşimle de görüyorum bu hoşuma gidiyor ama en yakın akrabalarımla görmek beni büyük bı utanca bahşediyor ve bazı arkadaşlar demis ya hani konu sahibine eşinle yeterli birliktelik yaşamıyor musun alakası yok yani bu tamamıyla farklı bişey ve insanı çok olumsuz etkiliyor

Evet ya igrenc bir durum baska kisilerle ruyada

Rüyasında düzenli olarak akrabalarıyla cinsel birliktelik yaşadığını gören üyelerin psikoterapi almasını tavsiye ediyorum, bu da bir tür takıntı. Bilinçdışında yatan bazı şeylerin ortaya çıkmasını (akrabalarınızdan haz aldığınız gibi bir şey değil yanlış anlaşılmasın), belki ilaç kullanmanızı gerektirebilir.

Tam bişey diyecektim akraba kısmını görünce midem bulandı . Bu beni de rahatsız eder .. yalnız diğer türlüsü büyük haz :)))) rüyada yani :D

Kadin ruyamda sevdigim akrabalarimla bile bile birlikte oluyoru bu beni bitiriyor yazmis kac sefer. Hala dalga gecip zevkine bak diye yazanlar var. Bu daha da mise bulandirici. Yazik ne hale geldik. Konu sahibi Allah yardimcin olsun. Bir uzmandan yardim almak en iyisi. Kocanin bu durumdan haberi var mi? Beraber bir cozum arayin, destek olur size. Zaten cok yipranmissiniz.

Ben bir ara Burda bir market var oradaki manavı gördüm ne alaka tövbe tövbe kabustu resmen :KK17:
Bir iki hafta gitmedim manava sonra gittiğimde çok temkinliydim karşı karşıya gelmemeye çalıştım :KK53:

Burda bu konuyu acan kiza iyi bishey,zevk al,dushuncelerin ruyava giriyor,sen istiyorsun ve farkli cvb verenlere bu sualim....
Siz olumune sevdiyiniz kishiyle evlisiniz cinsel ilishkinzde mukemmel ama gelki ruyada sheytan size bir oyun oynuyor bashqa adamlarla kadinlarla cinsel ilishkili ruyalar goruyorsunuz siz zevk alirmisiniz?bu sizin isteyinze gore olmuyor ama sabah kalkdiginizda kocanizin yuzune bakin utanc hissi gelmezmi size??????ne guzel ruya diib gununuzu sevinclemi gecirirsiniz?bunlari yapiyorsaniz benim artik size sozum yok :KK43:insan psikolojisi bozula bilir kafaya takdikca daha sik sik gore bilir nolmush bu kadar can yakici yorumlar yapiyorsunuz:kızgın:empati yapmayi oyrenin biraz
Allah razı olsun ağzına sağlık

haklisin.. ben takildim zaten.. akraba kismina hic deginmiyorim zaten.. ben omrumde bi kac defa olmustur bu ruya olayi.. erkekler icin daha normal birsey biliosunuz.. bu kadar cok olsaydi ve bu derecede rahatsiz edici olsaydi solugu psikologta alirdim herhlde kk da degil.

Ayrica esime sirilsiklam asikta olsam sucluluk hissetmezdim cunku isteyerek yaptigin birsey degil.. desemki aksam dusunerek yattin o kisiyi gordun:) ole birsey yoksa bu kdr sucluluk gereksiz

Kadin ruyamda sevdigim akrabalarimla bile bile birlikte oluyoru bu beni bitiriyor yazmis kac sefer. Hala dalga gecip zevkine bak diye yazanlar var. Bu daha da mise bulandirici. Yazik ne hale geldik. Konu sahibi Allah yardimcin olsun. Bir uzmandan yardim almak en iyisi. Kocanin bu durumdan haberi var mi? Beraber bir cozum arayin, destek olur size. Zaten cok yipranmissiniz.
Cok tesekkur ederim.cok guzel yorum yapmissiniz..yok ya hic konusmadim bu pat diye konusulacak bir konuda deyil cok zor.Allah yardim eder insallah

haklisin.. ben takildim zaten.. akraba kismina hic deginmiyorim zaten.. ben omrumde bi kac defa olmustur bu ruya olayi.. erkekler icin daha normal birsey biliosunuz.. bu kadar cok olsaydi ve bu derecede rahatsiz edici olsaydi solugu psikologta alirdim herhlde kk da degil.

Ayrica esime sirilsiklam asikta olsam sucluluk hissetmezdim cunku isteyerek yaptigin birsey degil.. desemki aksam dusunerek yattin o kisiyi gordun:) ole birsey yoksa bu kdr sucluluk gereksiz
O bence yeni evliliyin psikolojisi bendede olurdu gecdi soradan kendiliyinden bende her gece degilde hafta 1-2kez gorurdum haklisin insanin kendi isteyiyle olmuyor ama yinede utanirdim ben

Back
X