Derdim cinsel ruyalarim

Ruyalariniz sizin fantezileriniz degil.Bunu aklinizdqn cikartin.Artik oyle bir hal aldikki okudugumuz igrenc bir taciz haberi bile bilincaltimiza isliyor.Ruyamizda da gun yuzune cikiyor.

Canim hamileysen yada östrojen iceren ilaclar kullanıyorsan,yatarkende kafana takiyorsan gormen normaldir:)bu bir rüya elinde olan birsey değil takılma çok

Gercek hayatta istedigin tatmini bulamiyorsan
Bunlar bilinc altina yerlesmis dusuncelerdir
Sen farkina bile varmazsin ama beynin işler, kodlar herseyi
Cinsel icerikli ruyadan rahatsiz olan ve morali bozulan kisi bence iliskide de rahat degildir.
Cunku cinselligi "kotu" birsey olarak goruyordur.
Bence terapi almalisin bu konuda.

Kizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim.Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben

Aynen dediğin gibi kardeşim ben de çok yakın akrabalarımla ailemden birileriyle kendimi goruyordum uyanınca sanki gerçekten yapmış gibi bir utanç ve moral bozukluğu oluyordu. Bunlar şeytanın vesveseleri kafamı meşgul edecek yoğun işler buldum kurtuldum şükürler olsun inşallah sen de kurtulursun

sadece bilinç altı, tatmin olmama olarak değerlendirmemek lazım.
etrafımızda olan olaylarda etkiliyor rüyalarımızı.
bir olay vardı adam kızına 4 sene düzenli tecavüz etmiş en son kız hamile kalınca ortaya çıkmıştı. çok üzülmüştüm kızın hali günlerce aklımdan çıkmamıştı. sonra bir gece rüyamda babamla sevişiyordum uyandığımda kusacaktım nerdeyse.
sizin birde sürekliymiş anladım ben sizi iğrenç bir his. destek alın mutlaka.

Kizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim.Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben
Benim bi arkadaşta böyleydi 3harflilerden oluyomuş musallat olmuşlar muska yaptırmıştı zor bi durum

Rüyalarımda işkence görüyorum taşla gözlerimi oyuyorlar, üstüme beton döküyorlar vs. cinsellik yine iyiymiş :D en azından baş ağrısıyla uyanmazsın

Taciz haberlerinin etkisi banada oluyor bazen. Herkesi potansiyel tacizci görüyorum.
Allah muhafaza eşim başkasının çocuğunu sevince falan acaba çocuğun ailesi yanlış anlıyormudur diye düşünüyorum keza kendim severkende..
Resmen insanı lendinden şüphe duyduru
Takacak bir durum değil sabah banyonu yap hayatına devam et.
Aynen dediğin gibi kardeşim ben de çok yakın akrabalarımla ailemden birileriyle kendimi goruyordum uyanınca sanki gerçekten yapmış gibi bir utanç ve moral bozukluğu oluyordu. Bunlar şeytanın vesveseleri kafamı meşgul edecek yoğun işler buldum kurtuldum şükürler olsun inşallah sen de kurtulursun
Aynen bende öyle görüyordum herkeste olan birşey demekki

Taciz haberlerinin etkisi banada oluyor bazen. Herkesi potansiyel tacizci görüyorum.
Allah muhafaza eşim başkasının çocuğunu sevince falan acaba çocuğun ailesi yanlış anlıyormudur diye düşünüyorum keza kendim severkende..
Resmen insanı lendinden şüphe duyduru
Takacak bir durum değil sabah banyonu yap hayatına devam et.

Aynen bende öyle görüyordum herkeste olan birşey demekki
Bezen eşimle de görüyorum bu hoşuma gidiyor ama en yakın akrabalarımla görmek beni büyük bı utanca bahşediyor ve bazı arkadaşlar demis ya hani konu sahibine eşinle yeterli birliktelik yaşamıyor musun alakası yok yani bu tamamıyla farklı bişey ve insanı çok olumsuz etkiliyor

Psikolojiye git, mutlaka altında yatan bir sebep vardır. Ben cinsel tatminin yeterince olmadığını düşünüyorum.
Bir de çok suçluluk duyup kafaya takıyorsan bilinç altına yerleşip ayni ruyanin tekrarlaması normal.

Bezen eşimle de görüyorum bu hoşuma gidiyor ama en yakın akrabalarımla görmek beni büyük bı utanca bahşediyor ve bazı arkadaşlar demis ya hani konu sahibine eşinle yeterli birliktelik yaşamıyor musun alakası yok yani bu tamamıyla farklı bişey ve insanı çok olumsuz etkiliyor
Utanıyorum bende

Back
X