- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi sevilayyesil
-
Arkadaşa boşuna tepki veriyorsunuz sadece ifade bozukluğu var aslında kötü bir şey demek istememiştir.
Bence asıl dediği şu ;
Doğulu biri sizin gibi nişanlı olup erkekleri evine alanlar ile ciddi düşünmez dikkat eder eğlenmesine bakar sadece.
Yanlışsam yine düzeltsin arkadaşım.
Ben de doğuluyum bize saldırı olarak algılamadım.
Bu işin doğusu batısı yok zaten konu sahibi de batılı ama eve erkek alıp gider ayak keyfine bakıyor sonra kocası ile hiç bişey gibi takılıyor "insan" olmak önemli
Ögrecisinde de tabiki suc var. Ama sucun bügügü konu sahibinde... Sonucta nisanli olup olmadigini sormus en bastan.. Konu sahibi nazlanarak nisanliyim ama durum karistik derse tabiki ciddiye almaz :26: kendinden emin bi sekilde uzak tutsaydi etrafinda dolsmaya bile cesaret edemezdi... Konu sahibi nisanlisini sallamiyora elin adami niye sallasin, ona göre hava hos :)
Nisanliyim ama karisigim. Ortaya karisik mi yapiyoruz Nihali.
Duzgun erkek demeli. Yapilan yanlislar, dogru olani degistirmez, yanlis kisiler de dogru olanlari.
Dipsiz Not: Ben konunun dogru olduguna inanmiyorum. Ha neden yorum yapiyorsun dersen, oylesine...
Arkadaşa boşuna tepki veriyorsunuz sadece ifade bozukluğu var aslında kötü bir şey demek istememiştir.
Bence asıl dediği şu ;
Doğulu biri sizin gibi nişanlı olup erkekleri evine alanlar ile ciddi düşünmez dikkat eder eğlenmesine bakar sadece.
Yanlışsam yine düzeltsin arkadaşım.
Ben de doğuluyum bize saldırı olarak algılamadım.
Bu işin doğusu batısı yok zaten konu sahibi de batılı ama eve erkek alıp gider ayak keyfine bakıyor sonra kocası ile hiç bişey gibi takılıyor "insan" olmak önemli
çok güzel açıklamışsın arkadaşım. iyi niyetli olanlar zaten benim ne demek istediğimi anlar ama bazıları işte o kadar alıngan ki her söylediğimiz seyden hakaret ediyoruz sanıyorlar dogulu dedim diyecegime pişman oldum ...
aceleden yazdım. Malum iftar saati !!! bölgelere görede karakter analizi yapılır hiç mi duymadın a çok bilmiş !!! hani derler ya : akdeniz insanı çok sıcakkanlıdır, dogunun insanı daha sogukkanlıdır vs... ondan diyorum bende doğulu erkeklerin de hali tavrı başkadır karakterleri, batılı gibi degildir.
nokta kullandım yeterince umarım anlaşmışsındır şimdi yazdıklarımı!
Hani biz marjinaldik? Bknz; Cem Yılmaz
Ben anladım seni ama daha net ifade etseydin tepkiler de büyümezdi bu kadar işte
Aynen ya ilgiye ihtiyacım var şekline girmiş işte
Düzgün karakterli erkek zaten yanaşmaz ama işte çoğuna canıma minnet değil mi ?
Gerçek olabilir neler gördüm ben oo
nerdesin kız sen h.g
hiç terbiye yok sizde bilmem farkında mısınız? hakaret etmem, ama eğer bende terbiye yoksunu olsaydım her lafınıza bir bir cevap verir, daha fazla terbiyesizleştiğinizi eğlenerek izlerdim.
"doğulu bir de bunlar sizi ancak kullanır" bunun hiçbir yanlış anlatılacak/anlaşılacak tarafı yok. cümleniz her şeyi açıkca belli ediyor.
herşeyi de oruca, iftar saatine bağlamayın. oruç sizin orucunuz.
hanımefendi, bu son mesajımdır, daha fazla sizinle muhattap olmam. size hayırlı bir ramazan dilerim ancak:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunun dogulu olmakla ne alakasi var?!
Lutfen cumlelerinize dikkat edin...
Konu sahibi sacma sapan aktardi diye biz de benzer kelimelerle yargilayacak degiliz.
"Kullanmak" da cografya farketmeksizin kisilikle alakali birseydir.
Onyarginiz sizin bileceginiz sey,
fakat genelleme yaparak, diger insanlari da icerecek bicimde hakaret vari sozler kullanamazsiniz.
kesinlikle katılıyorum.ben de doğuluyum ve 'doğulu işte bunlar ancak kullanır' cümlesine anlam veremdim..
Evliyim ama esimle yataklari ayirdik demek gibi bir sey bu. Bu yataklar bir turlu ayrilmaz cunku...
Hava mi hos , kafa mi bos bizi ilgilendirmez aslinda.
Ay hep yanlis yazmisim ya :/
Dimi... Ben arada kaynayan ese / nisanliya yaniyorum.. Garibim herseyden habersiz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?