derdim çok büyük....

Bildiğin ahlaksız bir ilişki çok üzgünüm ama öyle. Üzüldüm eşiniz olacak kişiye çünkü bu ahlaktan yoksun ilişki devam edecek. Yaşattığınız şeyi sizinde yaşamanız dileğiyle. (ancak o zaman aklınız başınıza gelir)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kalbin nekadar genismis öyle, masallah herkese yer var... ...

Kibar ve nazik bi sekilde anlatinca daha masum olmuyorsun yalniz :26: Resmen nisanlini yada esini mi demeliyim bilemedim aldatmissin... Madem ben nisanliyim olmaz demissin arkadasinda dursaydin ya lafinin... Ha madem kabul ettin nisani atsaydin. Bile bile adamin basini niye yakiyosun nikah kiyarak Bukadar bencil olmaya ne gerek var. Peki hangisi yedekteydi? Nisanlin mi ögrencin mi? ikisinden birini idare ettigin kesin cünkü... Bir de kültür farkindan bahsetmissin. Bence kültür den cok insanlik önemli vesselam !

Son düzenleme:

ne diyosun sen ya terbiyesizlik yapan sensin herkes dogulu diye bahsetti benim yorumum mu seni gocundur du ??? hayret bişeysiniz ya ne kadar alıngansınız agzımızı açamıycaz ya bırde sıze mi sorcaz dogulu da derim güneyli de batılı da !!!!

bu ne saldırganlık? ben senin başka diyeceğin bölgelerle ilgilenmiyorum.

sen, doğulu bir de bunlar ancak kullanır, diyemezsin.

Hatalar insanlar içindir hiç kimse mükemmel değil. Kalkıp sizi yargılamaya hakkımız yok yaşayan sizsiniz. Eğer zaten normal bir insansanız vicdan azabıyla ömür geçmez. Başka bir adamla öpüşebildiniz ve kocanız size saf saf "benimsin" diyecek katlanabilecek misiniz? Çıkıp burda nişanlıma 10 yılımı verdim o ilk fırsatta elin kadınlarını eve almış işi pişirmiş deseniz ondan kurtul pislik karaktersiz adam değil derdik. Yaptığınız şeyi ciddiye alın. Basit bir şey değil. Umarım daha fazla kötü şeyler yaşamazsınız.

kadını ayrı erkeği ayrı dogulu erkekler de bana göre bu konu sahibi tipleri kullanır onlar karısı gözüyle bakmaz sen benden daha iyi bilirsin zaten kullanmış bence de

Eger konu dogruysa arkadasim evlenip gitmen birseyi degistirmez bu adam seni yine bulur ulasir rezilliginiz ortaliga serilir olan en cok kocana sonrada ailene olur

Arkadasim bosver laf anlatamazsin boyle tiplere hemen tiri viriya baslarlar he de gec ...

kadını ayrı erkeği ayrı dogulu erkekler de bana göre bu konu sahibi tipleri kullanır onlar karısı gözüyle bakmaz sen benden daha iyi bilirsin zaten kullanmış bence de

ilk önce noktalama işaretleri kullanarak yazmanı öneririm, böyle ne dediğin anlaşılmıyor.

ben neyi daha iyi bilirim?

benim şuan seninle paylaşmaya gönüllü olduğum tek bir bilgi var; insanlar bölgelerine göre değil karakterlerine göre yargılanırlar. ama tabi sen bunu belliki benden iyi bilmiyorsun.

Ayrica konu sahibi konunun disina cikmis bulunduk ozur dilerim sana gelince ;

Yazik etmissin ustune tuyde dikmissin yani hadi konustun ettin sonra bi silkelenebilirdin noluyo diye ama sen tuyu dikmissin ...

Arkadasim bosver laf anlatamazsin boyle tiplere hemen tiri viriya baslarlar he de gec ...

üzülüyorum, inan gözlerim doluyor. ben oralarda doğdum büyüdüm. yarın sizlerin çocuklarınızın öğretmeni olacağım. her yerin iyisi kötüsü var, ama insanlar çok bilmiyorum. ama haklısın. en azından burada susayım üzülmeyeyim.

Ayrica konu sahibi konunun disina cikmis bulunduk ozur dilerim sana gelince ;

Yazik etmissin ustune tuyde dikmissin yani hadi konustun ettin sonra bi silkelenebilirdin noluyo diye ama sen tuyu dikmissin ...

bende özür diliyorum konuyu dağıttığım için.

burdaki arkadaşlar en güzel akılları verirler konu sahibesine.

herkese iyi günler dilerimm 😊

Arkadaşa boşuna tepki veriyorsunuz sadece ifade bozukluğu var aslında kötü bir şey demek istememiştir.

Bence asıl dediği şu ;

Doğulu biri sizin gibi nişanlı olup erkekleri evine alanlar ile ciddi düşünmez dikkat eder eğlenmesine bakar sadece.

Yanlışsam yine düzeltsin arkadaşım.

Ben de doğuluyum bize saldırı olarak algılamadım.

Bu işin doğusu batısı yok zaten konu sahibi de batılı ama eve erkek alıp gider ayak keyfine bakıyor sonra kocası ile hiç bişey gibi takılıyor "insan" olmak önemli

O kadar genis ki, 200 m[SUP]2 [/SUP]
ama ogrencimiz de suclu. Nisanli kiza bakilmaz , hala ogrenememis.

Nişanlı ama karışıkmış durumu öğrencisine öyle anlatmış

Onu geçtim nişanlı ama rahat takılan kadına hangi erkek yanlış bu der ?

Uzun zamandir bu kadar igrenc bir konu okumamistim sen ne ahlaksizsin ya aslinda sana yazcak cok sey war ban yemek istemiyorum tam bir birseysin iste ay deli oldum okurken yazik yazik hicmi ar namus kalmadi bide mutluyum nisanlinla dio elin adamini ewine cagirmissin iki suslu laf etmis kullanmis seni bi guzel tam kendine yakisan bisey yapmssn bide ewlencem hersey hazir dio sen ewlenincede gorusursun opustugunuz isi tamamlarsiniz yazik ya nasi bi insansin sen ya nasi bakicaksin kocanin yuzune rabbim sizi insallah nisanlinla ayirir hatta nisanlin insllh ogrenirde gorur nasi bir bisey oldugunu anladin sen onu yazik o insana yazik be keske tanisak bilsekde uyasak

Nişanlı ama karışıkmış durumu öğrencisine öyle anlatmış

Onu geçtim nişanlı ama rahat takılan kadına hangi erkek yanlış bu der ?

Nisanliyim ama karisigim. Ortaya karisik mi yapiyoruz Nihali.

Duzgun erkek demeli. Yapilan yanlislar, dogru olani degistirmez, yanlis kisiler de dogru olanlari.

Dipsiz Not: Ben konunun dogru olduguna inanmiyorum. Ha neden yorum yapiyorsun dersen, oylesine...

Son düzenleme:

aceleden yazdım. Malum iftar saati !!! bölgelere görede karakter analizi yapılır hiç mi duymadın a çok bilmiş !!! hani derler ya : akdeniz insanı çok sıcakkanlıdır, dogunun insanı daha sogukkanlıdır vs... ondan diyorum bende doğulu erkeklerin de hali tavrı başkadır karakterleri, batılı gibi degildir.

nokta kullandım yeterince umarım anlaşmışsındır şimdi yazdıklarımı!

Ögrecisinde de tabiki suc var. Ama sucun bügügü konu sahibinde... Sonucta nisanli olup olmadigini sormus en bastan.. Konu sahibi nazlanarak nisanliyim ama durum karistik derse tabiki ciddiye almaz :26: kendinden emin bi sekilde uzak tutsaydi etrafinda dolsmaya bile cesaret edemezdi... Konu sahibi nisanlisini sallamiyora elin adami niye sallasin, ona göre hava hos :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…