derdim çok büyük....

Bence yeni birseyler yasamamin heycanini sevmissiniz. Ama o heycan gecince elinizde oyle bir adam kalacak. 10 senede iliski monotonlasiyor, sizdeki tamamen heycana yenilmek. Ama yapmayin bence. Yazik edersiniz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ilişkinin başında yapsan anlarım, sonun da yapsan anlarım ama nişanlanmışsın sonra nikahlanmışsın neden yaptın ki? Senin yaptığını bi erkek yapsaydı nasıl saydırırdım bi bilsen. Git kendine yeni bi mail adresi al ve herşeyi geride bırak.. Aldatılmak çok acı bi duygu, 5-10 sene sonra eşin seni aldatırsa, sakın 'Allahım ben ne yaptım' deme..

.......... Boslugu doldura bilirsiniz!!!
Ben en iYisi bugün cikayim KK dan, ahlakim bozulacak vallah...

Son düzenleme:
Konu sahibesinin yaşadıkları baştan sona hatalı ama yanlışını anlatmak için hakaret etmeniz, aşağılamanız gerekmez.

yaptıklarınızı kendi iradenizle ve vicdanızla yapmışsınız. size kocaman 10 yılını veren bir adam var karşınızda... keşke biraz vicdanınızı sorgulasaydınız onu eve çağırırken. gerçekten nişanlınızı sevseydiniz bi şekilde uzaklaştırırdınız karşınızda ki kişiyi kendinizden en olmadı numarasını engellerdiniz. bence hiç evlenipte yıllar boyunca ihanet ettiğiniz bir adamla yaşamayın sizede yazık onada. madem çok sevdiniz doğuda ki sevgilinizi onunla olun. kimse aldatılmayı hakketmez çünkü.

Ayrılmalısn cnku gercekten sevseydn baskasına dokunp opemezdın aklın tenın kalbn ızın vermezdı buna... Sadece bırı huzur vermş yanyanayken öteki ilgi,alaka... Hcbrı ask degıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaptığınız yanlışa söylenebilecek hiç bişey yok.. ne söylesek havada kalır.. yaşanmış.. herşeyden önce size vicdanınızın verdiği ceza yetecektir...

ama şunu hiç bi zaman anlayamıyorum.. kızmak neyse hadi kınadıkta tamam diyelim 'biz hiç bi zaman böyle şeyler yapmayız yeaa' .diyerek. alay etmekte neyin nesidir bi türlü anlayamıyorum.. birde konu biyerden sonra ikili alay etmelere dönüyor.. sadece bu konu için değil sürekli herkes birbirini aşağılama kınama eleştirme derdinde.. şimdi herkes alkışlayalım mı diyecek... tabiki hayır.. ama en azından eleştirinin dışında hakaret ve alaya varmamalı..

Madem gönlün kaydı keşke evlenmeseydin. Şimdi ne yaparsan yap yaptığın şey aklından çıkmayacak belkide unutamayacaksın o kişiyi. Evlenmiş bir insan olarak cinsel olayıda başkasıyla yaşamışsın. Kendini kocanın yerine koy. Daha düğün olmadan nikahlı haliyle başka kadını eve alsaydı? Şimdi ya o adamcağızı kandırarak yoluna devam edeceksin ( büyük ihtimal) ya da ayrılıp o adama gideceksin ( hiç sanmıyorum).

Olan olmuş pişmanlığını da yaşıyorsun zaten ama ben size şunu söyleyeyim, bu sizin ilkiniz olmayacak bence... eşe karşı bir bağlılık bir aşk kalmamış ve siz bu tür kurlardan hoşlanıyorsunuz, bir kaç yıl sonra bir başkası olacak yine yakınlaştığınız. Umarım yanılıyorumdur.

kesinlikle katılıyorum.ben de doğuluyum ve 'doğulu işte bunlar ancak kullanır' cümlesine anlam veremdim..

Haklisiniz fakat buna tepki gostermek icin illa dogulu olmaya da gerek yok.
Insan lafinin nereye gittigini bilip ona gore yazmali, bu kadar basit.

Benim de doguyla turistik bi tatil disinda hicbir alakam yok.
Ama insanlarin istersem herkese sayarim deme haddini gostermelerini kabullenemem.

Hepimiz yorum yapiyoruz fakat konu sahibinin ayibini veya fake dahi olsa ortadaki cirkin durumu elestirecegiz derken agzimiza geleni soylemiyor uyaranlara da hakaret etmiyoruz.

kesinlikle katılıyorum.ben de doğuluyum ve 'doğulu işte bunlar ancak kullanır' cümlesine anlam veremdim..

Haklisiniz fakat buna tepki gostermek icin illa dogulu olmaya da gerek yok.
Insan lafinin nereye gittigini bilip ona gore yazmali, bu kadar basit.

Benim de doguyla turistik bi tatil disinda hicbir alakam yok.
Ama insanlarin istersem herkese sayarim deme haddini gostermelerini kabullenemem.

Hepimiz yorum yapiyoruz fakat konu sahibinin ayibini veya fake dahi olsa ortadaki cirkin durumu elestirecegiz derken agzimiza geleni soylemiyor uyaranlara da hakaret etmiyoruz.

10 senenin hatrına o insanı bırakın,sizin gözgöre göre yaptığınız şeyi haketmiyor..
Herşeyden önce ne eğitimciliği becerebilmişsiniz ne de sadık kalabilmeyi. Tamam duygusal bir boşluğa düşer birtakım şeyler hissedebilirsiniz ama yüzük varken elinizde nasıl evinize davet edebiliyorsunuz.Nasıl utanmadan sarılıp,öpüşebiliyorsunuz. Bunun adı aldatma.Bunu kimse haketmez hele ki 10 yılını sizin için harcamış,gelecek düşünen biri için.

Konunun gercek olmasi olagan disi degil ama yazida tuhaf noktalar var. Cok dikkatli okuyan biri farkedebilir.

Neyse bisi ilgilendirmes.

Hosbulduk bibi. Geldim sanirim.

Sey hikayede tuhaf noktalar neler merak ettimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyi nişanlın yaşasaydı..o durumda onun nasıl davranmasını istersen sen de öyle davran..

sen nişanlını falan sevmiyorsun
kendini kandırma
insan sevdigi kişiyi ALDATMAZZ

Nisanlinizla kaç kere nikah kiydiniz anlamadim.. Ama keşke kiymasaydiniz nikah(a) değil,nişanliniza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…