derdim çok büyük....

evleniyorlarmış yakın zamanda ama aldattıgı çocuk hala mail atıyormuş seni bekliyorum diyormuş ya ne günlere aldık :26:

Canm boyle durumda biraz yapici olmak istedim.Cnku konu sahibi ztn cok kotu durumdadir.Yaptiginin yanls oldgunun kendisi de farkindadr ztn.Ben olaya dha olumlu yorum yapmak istedim konu sahibini incitmemek adina.

seni hiç yadırgamıyorum aynı sey başıma geldi..... canım aklını başına al bak ne emeklelerle nışanlınla bu günlere gelmişsin....

nişanlını seviyorsun bununda ilgisiz seni cezbetmiş.. R+abbimden yardım iste ve kendini tamamen nışnalına ada......

onla olsa kültürüne yabancı biri ile geleceğini kurmamış biri ile yapabilir misin sence ???

nişanlınla yasanmışlıkların peşini bırakmayacaktı.... bu bi kaç kere aklına gelir.... Allaha yalvar...... evlendiğinde eşinle sorunlar yasadığında sakın ola bunu aklına getirme nosunu facesini engelle ....

o seni gercekten seviyo olsa senin hayatından o çıkar... tıpki benim hayatımdan eski sevgilimin benim yiliğim için çıkması gibi.......

nışanlının kıymetini bil................. ben eşimden yana seceneğimi kullandım Rabbime şükürler olsun eski sevgilimle olmazdı... aynı bende sne gibi eşimle beraber büyüdüm... aynı okul aynı kps ....... eski sevgilim liseden bi kaç aylık birden cıktı aklımı karıştırdı ama çıktı hayatımdan şükür...

Siz zaten nişanlınızdan geçmişsiniz ki heyecan aramışsınız. Sadık kişi ona ilgi göstereni görmez bile. Bir erkeği face veya başka bir sanal alemden engellemek hiç zor değil. Tabi sadık ve şerefli biri için geçerli bu yazdığım.

Yazık nişanlınız memlekete gidip ikiniz için ev bark işleriyle uğraşırken, siz elin adamıyla aşna fişnedeydiniz.

Midem bulandı gerçekten. Allah sizi ıslah etsin.

Nikahlı bir eşin var ve başkasıyla öpüşüyorsun
Ne diyebiliriz ki sana git boşan kocandan kimse aldatılmayı haketmiyor
Bencil olmaya da gerek yoktu kimse zincirlerle evlendirmedi sizi diğeriyle
Bir de romantik kelimelerle, yaşanılan iğrençlik kutsal bir aşk kıvamına çevirlemeye çalışılmış

Bakın yazısında şu geçiyor:
nişanlımla nikahımı kıydım.onu seviyorum.diğer kişi de aklımda.

teşekkürler olumlu olumsuz tüm yorumlara.size diyeceğim tek şey şu ki KINAMAYIN KINADIĞINIZLA SINANIYORSUNUZ.
bu yazdığımı ben yaşamasam biri gelip buraya yazsa ben de aynı yorumları yapardım hak veriyorum. gözünüzde nasıl bi karakter olarak canlandığımı da kestirebiliyorum ama emin olun ki yanlış.inanın ki çok katı duvarları olan biri İDİM.Rabbim kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.ne denebilir ki.

Nisanlin sana boyle birseyi yapsa sen ne hissederdin yaaa senn yuznden snirlndm simdi ne bu yaaa emin olun ki yarin bu yptklrnzdn huzursuz olcksnz iyice sinirlrmi bozdnz yaa

kusura bakmayın ama adamın 10 senesine yazık etmişsiniz ve şimdi evlisiniz ama hiç sevmemişsiniz eşinize bunu yapmaya hakkınız yok bence evliliğinizi onurluca bitirin yazık..

Canm boyle durumda biraz yapici olmak istedim.Cnku konu sahibi ztn cok kotu durumdadir.Yaptiginin yanls oldgunun kendisi de farkindadr ztn.Ben olaya dha olumlu yorum yapmak istedim konu sahibini incitmemek adina.
Cnm anliyorum seni ama boylelerinin vicdanini rahatlatmamak gerek yaptigi yanlis biz boyle dersek evet ben kötü birsry yapmamisim hak verdiler devam o zaman diye algilar peki biz bu arkadaso kirmayalim incitmeyekum peki o eşine ne yapiyor o fuysa ne incinmesi kalir nede Hoşgörüsü bugun bana yarin sana yaptigindan pisman da degil 1 ay varmis düğününe hala ikisi ile görüşüyoru biz kirilmasin diye soylersek düğünden sonrada devam eder aldatmaya madem yapiyirsun baskasinin hakkina girme ayril ne halt ediyorsan ett

"Ilgisi hosuma gitti" bolumune kadar "olur oyle seyler" diye dusunuyordum ki...

Yahu tamam hormonlariniz, ilgi ve yeni biri isteginiz her sey cosmus olabilir fakat insan "dusunmekten bile sucluluk hissedecek iken" eyleme gecirmek de ne oluyor?!

Bu kadar mi iradesizsiniz...
Nisanli oldugunuzu biliyorken size acilacak kadar yuzsuz birine hem de!

O kisiyle bundan sonra ne yasarsiniz bilemem fakat "resmi esinizden bosanin"

Bu da icinizi rahatlatiyor mu, yani kinamayin basa gelir vs vs... Demissiniz ya nasil bir insan canlandi diye, deger bilmez biri canlandi gozumde. Hersey biryana vicdan azabiyla nasil basedilir. Seneler dile kolay, o cocuga karsilik verirken nisanlinizi nasil yok saydiniz bilemiyorum. Ne soylersiniz soyleyin yapilmaz boyle sey...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Tamam nişanlınızdan uzun yıllar sıkılmış olabilirsiniz aklınız başka yerlere kaymış da olabilir. Ama bu kadar ileri gitmemeliydin. Kaldı ki enn ennnn çok kızdığım nokta ÖĞRETMENSİN. Ben de öğretmenim. Ve karşındaki kişi ÖĞRENCİN. Bize de neler neler oluyor sınav kağıtlarında iltifatlar, çantamıza çikolata atmalar ama sonuçta bunu yapan sizden büyük bile olsa öğrenciniz.
Kaldı ki doğunun bir ilçesi demişsin. Hiç mi dedikodu çıkacağını, olayların ailene ve nişanlının ailesine ulaşacağını düşünmedin? Küçük yerde her şey çığ gibi büyür. Bana nişanlım olan kişi böyle yapsa kahrolurdum Lütfen hani olan olmuş artık, kendinize ya söz verin bir daha değil aldatmak başka erkeğe yan gözle bakmamak için ya da o adamı rahat bırakın. Biz burada bayanlar hak etmiyor falan diyoruz ama hiçbir erkek de böyle bir şeyi hak etmiyor

nişanlınla nikah yaptın ve onu sevdiğini söyluyorsun
adamın ilgisi hoşuna gitmiş ve birşeyler yaşıyorsun
bu sence de bencilce değil mi
kocanın herşeyi bilmeye hakkı var bu işi bitirmek zorundasın ya da itiraf etmek zorundasın
kocan böyle bişey yapsa ve senin ruhun duymasa
bu ihtimali düşünsene
kınamayalım başımıza gelir diye o zaman tebrik mi edelim seni
yaptığnının çok iğrenç bişey olduğunu sen de biliyorsun

Son düzenleme:

Sonradan bir kereden ne olacak dediniz sanırım umarım facede bunun muhabbetini yapmadınız eline koz vermediniz zira yarın olurda geri gelir bu kişi kocan biliyomu der vs naparsın ? Kocana yukarda yazdıklarını mı sayarsın ?

Allah ıslah etsin seni , umarim yaptigin yanlistan bir an once donersin . Bir tovbe namazi kil ve Allah tan hayirlisini dile .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

bir de öğretmenim diyorsun eğer bnm çocuklarım senin gibi bir öğretmenden ders alacaksa cahil kalsınlar daha iyi sen kendim adam olmamışsın ki çocukları eğiteceksin yazık

Eger "biraz" insanlik sahibiyseniz kocanizdan ayrilirsiniz. Onu basit bir kadinla evli olma igrencliginden kurtarirsiniz. Sadece "biraz" insanlik varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…