- 20 Ocak 2008
- 15.254
- 32.152
- 1.123
- Konu Sahibi sevilayyesil
-
Bir hafta boyunca cagirmaya devam ettiysen,dogulunun ki daha hosunu gitti zannedersem.
Evleneceksin ve o hep icinde biyerde kalicak.Bu boyledir.Bu seyirde giden hikayelerin hemen hepsi boyle bitmistir.O yuzden uzulup durma yapacak bisey yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaş dogru demiş hoşuna gitti ki çagırdı ciddi ciddi dile getirmiş yazmış olması mı size dokundu kocasını ögrencisiyle aldatmış burda nerdeyse masum zavallı çıkaracaksınız. kadını oldu birde tebrik edelim tabiki de gerçekleri söylüycez...
Aynen öyle çünkü adamın ilgisi hoşuma gitti diyor sevdiği kişinin kocası olduğunu söyluyor
diğeriyle aralarında aşk vs yokmuş e o zaman ne istiyor bu adamdan?
ne alaka ya şimdi burda konu benmiyim ? ne hakeret etmişim ya komiksiniz cidden zaten orucum çatmıyım şimdi size konu sahibiyle ilgilenin benle değil.
Orucluysaniz kendinize... sinir bozuklugu yapiyorsa tutmayin yani, bu durum beni ilgilendirmez ki.
Ayrica kurdugunuz cumlelere dair sorumlulugunuzu ortadan kaldiran birsey degil oruclu olmak,
Forumun yani sira -din alimi degilim fakat bildilgim kadariyla- islamiyette de boyle...
Konu sahibinin yanlisina iliskin yorumumu yaptim zaten.
Uygun olmayan "dogulular kullanir" cumlenize dair elestirim de gayet net.
Siniriniz yatisacaksa siz benim "komikliklerime" gulmeye devam edin...
Daha fazla uzatmayacagim, iyi gunler...
Ne kadar ayip...
Kelimeleri acikca kullanmayinca cok mu duzgun oluyor yorumlarimiz?
Hele bir kadinin agzina hic yakistiramadim...
Not:
Konuda gecen "dogulu" takintisi ise tam bir facia.
Yahu bir cok uyenin kendisi, ailesi veya esi o cografyadan olabilir.
Bu nasil bi ozensiz tavirdir anlamiyorum.
uygunsuz bi yorum olmuş ne olursa olsun konu sahibi böyle bir ithamı hak etmiyor bence
Nikahı kıymışlar bile
Bizde doguluyuz arkadas noluyomus dogulu olunca yazdiklariniza dikkat edin biraz lacka lacka yilisik yilisik konusuyosunuz yok kara kasli kara gozlu bilmem ne dayanamamis sen benim kara kasima kara gozume kurban olllll! !!!
Aaa satiraralari kacmis gozumden meryem.Nikah kiyilmissa ozaman gecmis olsun. Yapicak bisey yok demistim ya artik yapacak hicbisey yok.Simdi izninle gec olmadan biz kalkalim konu sahibini pismanliginla basbasa birakalim.
Bir de hergun bu tarz 10 posta konu aciliyor..Herbirine sinirimizi bozsak sakinlestiricilerle ayakta dururuz.O yuzden ne fazla empati yapin ne bu kadar icsellestirin konudaki mazlum kisiyle kendinizi ne de elestiri de ayari kacirin.
Kardes bana bulasma istersen. Diyarbakirliyim ve kürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?