- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi sevilayyesil
-
eminim o çocuk arkadaşları arasında öpüştük falan diye ne dalganızı yapıyordur ya hahahahah dogulu birde bunlar sizi ancak kullanır çok güzel kullandırtmışsınız kendinizi iki üç ilgiye hemen tav olmuşsunuz ya hafifmisiniz siz neyse daha fazla yazmıycam utanın kendinizden bee ögrencinizle hadi o cahil genç erkek yaptı bi hata size ne oluyo ailesi ögrense sizi kurşuna dizer yaa
Bir hafta boyunca cagirmaya devam ettiysen,dogulunun ki daha hosunu gitti zannedersem.
ne söyleseniz haklısınız.kimseye yazdığı kötü olan hiçbir şey için bişey demeye hakkım yok.nasıl yandığımı Rabbim biliyor. ayırca şunu da belirteyim karşımdaki insanın statüsünü vs. küçümseme amacı ile yazmadım. hissedileni yazıya aktarmak her zaman mümkün olmayabiiyor.sadece aramızda hayata bakış/yetişme/yaşam kültürü farkını belirtmek istemiştim.kaldı ki 3 yıl kaldım doğuda ve ordaki güzel günlerimi insaniyeti unutamam.
ama tek içime alev salan yorum şu oldu. hiç bilmeden sadece okuyarak o kişi seninle dalga geçiyordur arkandan iması. ne kadar anlatırsam anlatayım yine aktaramayacağım yazıya biliyorum ama durum böyle değildi.neyse.zaten inanın ki ben bunların hepsini duymayı hakettim...
ne söyleseniz haklısınız.kimseye yazdığı kötü olan hiçbir şey için bişey demeye hakkım yok.nasıl yandığımı Rabbim biliyor. ayırca şunu da belirteyim karşımdaki insanın statüsünü vs. küçümseme amacı ile yazmadım. hissedileni yazıya aktarmak her zaman mümkün olmayabiiyor.sadece aramızda hayata bakış/yetişme/yaşam kültürü farkını belirtmek istemiştim.kaldı ki 3 yıl kaldım doğuda ve ordaki güzel günlerimi insaniyeti unutamam.
ama tek içime alev salan yorum şu oldu. hiç bilmeden sadece okuyarak o kişi seninle dalga geçiyordur arkandan iması. ne kadar anlatırsam anlatayım yine aktaramayacağım yazıya biliyorum ama durum böyle değildi.neyse.zaten inanın ki ben bunların hepsini duymayı hakettim...
Bunun dogulu olmakla ne alakasi var?!
Lutfen cumlelerinize dikkat edin...
Konu sahibi sacma sapan aktardi diye biz de benzer kelimelerle yargilayacak degiliz.
"Kullanmak" da cografya farketmeksizin kisilikle alakali birseydir.
Onyarginiz sizin bileceginiz sey,
fakat genelleme yaparak, diger insanlari da icerecek bicimde hakaret vari sozler kullanamazsiniz.
Bir hafta boyunca cagirmaya devam ettiysen,dogulunun ki daha hosunu gitti zannedersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?