Derdim çok yemek yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam canim deneyecegim baska yolu yok ne zaman biter bu lanet vurus belli dehil belirsizlikte yemek yemek kotu dikkat etmek lazim.
Ben kendi kendimi frenliyorum porsiyon larım ufak. Sabah 7 de kahvaltı yapıyorum öğlen 1 meyva akşam ufak porsiyon yemek. Ekmek tüketmiyorum.

Ben kendi kendimi frenliyorum porsiyon larım ufak. Sabah 7 de kahvaltı yapıyorum öğlen 1 meyva akşam ufak porsiyon yemek. Ekmek tüketmiyorum.
Cok iyi 6 ay bende bu sekil beslenip spor yaptigimda 93 ten dustum 75 e spor cok fazla etkiliyor kuculup sıkılasiyor ama suan o irade yok

Ama boylede devam edemez tabiki frenlemeyi ogrenmem lazim

Farklı bir döngü önereyim O zaman sabah müge anlı öğlen gelinim mutfakta akşam zuhal topal 😂 ben özellikle zuhal topal izlerken çok eğleniyorum virüs mirüs gelmiyor aklıma
bu programa +1 diyorum ama boğazım durmuyo benim ya, bir şey yerken sonra ne yiyeceğimin hesaplamasını yapıyorum.tekerlek gibi oluyorum yavaş yavaş, şişiyorum, bir miktar kilo aldım , beni de durdurun :( :( ağır yaşamlar'a konu olmak istemiyorum.

Eşim 18:00 de işten geldi;
18:20 yemek yedik
19:00 çay faslı yanında kek yedi
20:00 iki portakal 2 muz yedi
21:00 dünden kalan mercimekli köfteyi yedi
21:30 açım dedi🙈
O kadar çaresizim ki😂😂😂

Bu konudan sonra tartiya ciktim ve tabi ki KILO ALMISIM. ama yine de yuzsuz gibi size tavsiye vericem. Karbonhidrat aciktiriyor kesin bilgi. Burda esinizin acikmasina sebep olan seyler:
1.kek yemek
2. mercimekli kofte yemek
3. Gece vakti meyve yemek

Bunlari evde pisirmek buyuuuukkk hata. Glisemik indeksi dusuk seyler yese acikmazz. :)

Arkadaslar Ben sadece ogun sayimi azaltip aralikli oruc yaparak ve son 5 ayda ketojenik diyet yaparak (oncesinde sadece sekeri kestim) 1 bucuk senede 98 kilodan 79a indim ketojenik diyet/veya dusuk karbonhidratli diyet ve aralikli oruc kombinasyonu mucize resmen karakterim degisti. Yavas veriyorsunuz ama veriyorsunuz. Facebookta gruplar var bir bakin ciddiyim.

Bu konudan sonra tartiya ciktim ve tabi ki KILO ALMISIM. ama yine de yuzsuz gibi size tavsiye vericem. Karbonhidrat aciktiriyor kesin bilgi. Burda esinizin acikmasina sebep olan seyler:
1.kek yemek
2. mercimekli kofte yemek
3. Gece vakti meyve yemek

Bunlari evde pisirmek buyuuuukkk hata. Glisemik indeksi dusuk seyler yese acikmazz. :)

Aslında hiç yemezdi böyle şeyler
Makarna kek börek falan ağzına sürmez normalde hayli fit bir adamdır ama bir haftadır çıldırdı😂 hafta sonu bana mayasız pişi yaptırdı ona bir şey olmuyor kilo sorunu olan benim🙈🙈

Aslında hiç yemezdi böyle şeyler
Makarna kek börek falan ağzına sürmez normalde hayli fit bir adamdır ama bir haftadır çıldırdı😂 hafta sonu bana mayasız pişi yaptırdı ona bir şey olmuyor kilo sorunu olan benim🙈🙈

evde durmak cok buyuk tuzak coook. :( Ama asabiliriz bence ya. Bu aralikli oruc + ketojenik yeme istegimi cok bastiriyor benim. Bir de surekli biseylerle mesgul oluyorum su cekmeceyi sileyim su isi halledeyim su kitabi okuyayim muzik acip dans edeyim diye diye gun bitiyor. Ay insallah bu sekilde devam ederim tazmanya canavari gibi yemedigim ikinci gunum yarin da boyle devam edersem "3 gun boyunca diyetine uymayi basaran birinden yasam koclugu" diye ilan verip yasam kocluguna baslicam :P

Off :mad: kizlarr selam napiyorsunuz. Malum virustu koronaydi evdeyiz esimde evde gunluk rutin aynen soyle sabah kalk kahvalti et cocugu yedir evi topla oglen dogru kizi yedir yemezse hemen sen ye kalan isleri hallet aksam yemegi yap ye topla kizi yedir meyvesi cayi neyse iste derdim bu aralar kisir dongu gibi yemek yemek

Bir de benim bey sag olsun sabah haberlerini acaarrr korona, virus, disari cikma yasagi gelecek mi ? Kac kisi enfekte oldu ne oldu ne bitti Diyorum ki; arkadasim degistir bikkinlik geldi her han olecekmisim gibi yasiyom bune bu ne yedikce yiyom yedikce yiyom zaten bizde koronadan gideriz bari yiyek icek yav degistir su kanali

Sizde benim gibimisiniz zaten bide ailemiz soguk alginligi almis yorgunum bitkinim ye ic yat temizlik yap sabah korona aksam korona imdaattt :KK20:
Aynisi eksik olan benimki het firsatta bir bahaneyle kendini sokaklara atio duam yasak gelsin 🤨

Off :mad: kizlarr selam napiyorsunuz. Malum virustu koronaydi evdeyiz esimde evde gunluk rutin aynen soyle sabah kalk kahvalti et cocugu yedir evi topla oglen dogru kizi yedir yemezse hemen sen ye kalan isleri hallet aksam yemegi yap ye topla kizi yedir meyvesi cayi neyse iste derdim bu aralar kisir dongu gibi yemek yemek

Bir de benim bey sag olsun sabah haberlerini acaarrr korona, virus, disari cikma yasagi gelecek mi ? Kac kisi enfekte oldu ne oldu ne bitti Diyorum ki; arkadasim degistir bikkinlik geldi her han olecekmisim gibi yasiyom bune bu ne yedikce yiyom yedikce yiyom zaten bizde koronadan gideriz bari yiyek icek yav degistir su kanali

Sizde benim gibimisiniz zaten bide ailemiz soguk alginligi almis yorgunum bitkinim ye ic yat temizlik yap sabah korona aksam korona imdaattt :KK20:
Bizdede durum ayni valla 55 kiloyum esim karantina bitene kadar 75 olcan galiba diyor 😂

Al benden de o kadar.
Sabah normalde azıcık yerdim şimdi her gün pazar kahvaltısı istiyorlar. Bir gün patatese kır bir gün omlet yap bir gün pankek yap, kahve yanına çikolata, öğlenden akşama her öğün yemek. Akşam da bebeği uyuttuk çay yanına kek aman bu gece bi kadeh atalım yanına kuruyemiş koy derken dünyaları yiyorum.
İşin kötüsü sıkıntımı da tek bu alıyor rahatsızlık hissim de yok 100 kilo olacağım

Napayım bacım ağzını tutuver yeme

Ay gülmekten öldüm cok hoşsunuz cidden bizim evde de durum aynı. Sabah korona akşam korona. Ancak türker bey koranaaa diyor onu napacaz:olamaz: bide uzatarak söylüyor böreeek der gibi :skandal::deli:
benim eşim normalde de evde yani evde çalışıyor ve ben hamileyim sizce hangimizin durumu daha vahim? Bide yetinmiyor yabancı kanalları açıyor trump in konuşmalarını falan 🤣🤣🤣
Az evel bende hem hamilelik açlığı hem sıkıntı ton balıklı makarna yedim vallahi. Üşenmedim yaptim. Bu gidişat iyi değil cidden.

Evde kalmaya ilk basladigimda ayni sorundan muzdariptim... Sonra hem stokladigim yemek tukenmesin hem de kilo almayayim diye dusuk karbonhidratli aralikli oruc duzenine gectim. 8 saat icinde iki ogun yiyorum. Bazen bir ogun atistirma + 1 ana ogun. Kalan saatlerde ful cay/ bitki cayi iciyorum. Cocuklarla zor olabilir ama yine de onlar yesin siz yemeyin. Bir de ev icinde temizlik, YouTube'dan Leslie ve Zumba yaparak aktif kalmaya calisiyorum. Daha iyi hissediyorum bu sekilde. Siz de bugunden itibaren bunlari uygulamaya gecirebilirsiniz bence.
Benim de bundan sonraki gunlerde yapmayi dusundugum sistem tam olarak bu. Dediginiz gibi hem erzak dahha uzun sure yetsin hem de zayiflayayim diye gunde 2 ogun+ 1 araogun yapmayi dusunuyorum. Spor ile de tackandirirsam super kilo veririm herhalde😁

Al benden de o kadar.
Sabah normalde azıcık yerdim şimdi her gün pazar kahvaltısı istiyorlar. Bir gün patatese kır bir gün omlet yap bir gün pankek yap, kahve yanına çikolata, öğlenden akşama her öğün yemek. Akşam da bebeği uyuttuk çay yanına kek aman bu gece bi kadeh atalım yanına kuruyemiş koy derken dünyaları yiyorum.
İşin kötüsü sıkıntımı da tek bu alıyor rahatsızlık hissim de yok 100 kilo olacağım
Offf gercekten bor cok kisi bundan muzdarip acayip dikkat istiyor bize az gelen yiyecek tartiya baya yansiyor bide cok yiyoruz. Hayir bide yemesi kolay vermesi cok zor :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X