- Konu Sahibi BesiktasimOleey
-
ailesi ne düşünüyor konuşuyorlar mı bu konu hakkında kendisiyle acaba, cünkü burdan oldukca sorumsuz, gezen tozan okumadığı halde babasından para alan bir adam profili oluştu gözümde benim
Sevgiliniz artık çocuk değil. 23 yaşında bi erkeğin evde yatması bana çok abes geldi. Aşk , sevgi önemli ama olaya mantıken bakarsak pek aydınlık bi gelecek beklemiyor sizi diye düşünüyorum .
Bana tembel gibi geldi arkadasim. Senin okulun 2 seneye bitecek. Seni gorup daha azimle calismasi lazim. Askere gidip bir iste calismaya baslamasi lazim. Gurur da yapmiyor demek ki. Zaten kendisi icin cabalamayan birinin senin icin cabalamasini beklememen gerekiyor.
açıköğretim okuyup çalışabilir de aynı zamanda canım bu onun şuan ki bahanesi sadece, ayrıca üniversite mezunuyuz coğumuz ona rağmen işe ilk başladığımızda asgari ücretleri gördük bodrolarda.kendisi lise okuyor belki mezun olunca iş bulucam diye düşünüyo olabilir ama şuan bulabileceğinden farklı bir iş bulamayacak emin ol. annene de kızma ve sana şunu söyleyeyim sakın onun açıklarını kapatma annene karşı. ben bu hatayı yaptım annemle herşeyi paylaşan bir insanım ama sevdiğim insanların açıklarını örterek anlattım hep, o yüzden bana verdiği akıllar bir işe yaramadı:)))
daha 20 yaşındasın üniversite bitecek belki yüksek lisans belki doktora gidecek bu, 23 yaşta küçük değil eğer okumuyorsa bir kişi en az 3 senelik iş deneyimi olmalıydı. açıköğretim okuyan arkadaşlarım var o yüzden çok rahat çalışabileceğini biliyorum.sen daha 20 yaşındasın ve bir adama anne olmaya başlamışsın bile.. yıpranacaksın çok ama bırakmakta zor severken uarim hakkında hayırlısı olur.
Maalesef tünelin ucunda ışık görünmüyor.
+ Nickine güldüm. :)
Maalesef tünelin ucunda ışık görünmüyor.
+ Nickine güldüm. :)
Okumamış olabilir peki ama çalışmamak ne demek? Babasından sürekli para almak zoruna gitmiyor mu bu yaşta merak ettim doğrusu. Siz üstelemeyin kendisi farkına varacak mı gözlemleyin.
Şimdi okur mu çalışır mı bilmek zor birşey önyargı taşımış olacağız ancak ;
23 yaşında bir erkek çalışmadan nasıl durur yahu. Az da olsa eksik de olsa yetmesede para kazanıyor olmalı. Ki bunu günümüzde kadınlar yapıyor, erkekler çoktan yapmış olması gerekiyor.
Evlilikte eşitlik güzel birşey bence. İnsanların kendi ile alakalı kesinlikle ancak etrafımda birbirleri ile eşitliği olmayan çiftlerin hep Problem yaşadığına bunu önemsediğine şahit oldum maalesef.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana sen daha iyilerine layıksın gibi geldi napıcaksın lise mezunu bile olmayan herhangi bir işe yeteneği olmayan erkeği?? yol ver gitsin seviyorum diye hayatını karartma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?