Derdim : Erkek arkadaşım!

Mizaç olarak da idare etmeye, çabalamaya meyilli gibisin. Senin bu yönünü fazla zorlayıcı biri gibi görünüyor.

Elimde şans varsa çabalarım, zorlayıcı mıyım bilmiyorum ama inanın kırmamaya çalışıyorum hayat onun ama benim de o hayatta olmamı istiyorsa çabalamalı. Allah sağlık verdikten sonra bir insan isterse gerçekten başarır. Bana istediğini söyleyip de bu durumda olmasına kızıyorum.

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim, unutuyorum cevap verirken bazen. Burası gerçekten çok güzel bir yer, insan konuştukça rahatlıyor.

Eşim çok erken yaşta annesiz kalmış lise çağında baba da arkasını dönmüş. Hem çalışmış hem okumuş. Ama ne zorluklarla böyle hem çalışmış hem okumuş şeklinde söylerken kolay tabi...
Hayata herkesten daha erken başlamış ama hep daha sıkıntılı ilerlemiş.
Başaramazsın diye birşey yok hayatta. Ailevi sıkıntı ise kralını yaşamış maddi sıkıntı ise tamamen var. Ama üniversite mezunu iyi iş sahibi bir adam şuan. Zamanında çay bile dağıtmış satmış yani.

Allah çalışanın emeğinin karşılığını mutlaka verir

Ayıp olmasın ama ondan bir cacık olmaz. İyice korkut gözünü rest çek mümkünse bakalım seni kaybetmemek için de mi bir şeyler yapmayacak.

Allah mutlu etsin sizi, gerçekten isteyen yapıyor. Eşinize helal olsun. Beni korkutan 23 yaşında olması bilmiyorum böyle ne olacak ama ayrılmak çözüm gibi görünüyor bu işin sonunda..

Allah mutlu etsin sizi, gerçekten isteyen yapıyor. Eşinize helal olsun. Beni korkutan 23 yaşında olması bilmiyorum böyle ne olacak ama ayrılmak çözüm gibi görünüyor bu işin sonunda..

Allah razı olsun...
23 yaşında evlendik biz halen öğrenci iken... Ben 23 yaşında anne oldum o 24. Ünde baba sorumluluk için gayet iyi bir yaş...

Allah yardımcın olsun. İnşallah senin için eb doğru kararı verirsin

Çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın evlatlarınızı da

Ben senin nickini yerimm yerimmmm :)))

Bak konuyu bile okumadim diyeyim dedim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aynı yaştayız benim de 2 yıllık ilişkim var bende üni 3. sınıfa başlıcam gelecek yıl inşallah. benim erkek arkdaşımda 3. sınıf olacak ama 22 yaşında. biz şimdiden nasıl olacak evlenince falan düşünüyoruz. erkek arkadaşım şimdiden iş düşünmeye başladı para biriktirelim diyor . düşün yanii. o yaşta çalışmayan bi adamla ne işin var ne güzel okuyorsun karşına daha kimler kimler çıkar . konuş arkadşınla ya düzenini kur yada bu iş olmaz de . sen kararlı olmazsan o da seni geçiştirir

Allah mutlu etsin öncelikle gerçekten haklısınız kararlı olmak çok önemli, bu sefer gerçekten çeki düzen vermesi gerektiğini hissettireceğim. Onu seviyorum ama sevgim bir şey kazandırmamış demekki.

Bir öğretmen olarak konuşuyorum. 23 yasında açık lisede okuyan biri üniversite fln okumaz ve bu yasta bos duran bir insan ilerdede çok Verimli bir is hayatına sahip olamaz. Sözün kısası yol yakınken kendi yoluna bak kendi hayatına bak üniversite yıllarının tadını çıkar.

Allah mutlu etsin öncelikle gerçekten haklısınız kararlı olmak çok önemli, bu sefer gerçekten çeki düzen vermesi gerektiğini hissettireceğim. Onu seviyorum ama sevgim bir şey kazandırmamış demekki.

teşekkürlerrr sevgi çok önemli tabiki ama biraz da mantıklı düşünmemiz gerekiyor bu yaşta değil mi ? benim erkek arkadaşım da ilk başlarda nasıl olsa yaparız falan diyordu ama zaman geçtikçe benden daha istekli oldu bu konularda. bide ben dedim ona işin gücün olmazsa doğru düzgün çıkarmam ailemin karşısına diye. kırılmış olsa bile bizim geleceğimiz için önemliydi bu çok şükür şu an çok iyiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…