- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
Bahane değilde seni etkilemiştir.Nenem dedem yanında büyüdüm işte 10 yasıma kadar falandı sanırsam onlar da ne kadar ilgilenebilir ki hep dışarı kaçıyordum oyun oynamaya azarlıyorlardı beni hep ama seviyorlardı da kavgayla büyüdüm ama bu bahane edilemez annem babam cok iyidir yine de okul da da cok sessizdim ben ..
Balık Burcusun sanırım sende canım .. ben hep kendime kötü gelecek ne varsa yaptım şimdi yapayalnızım.. bilmiyorum tanıyamıyorum artık kendimi ben .. içimdeki kişileri bile sayamıyorum .Ben de küçükken öyleydim ama okul kurslar vs çok kitap okurum mesela bunlar insanı olgunlaştırıyor. Artık insanları tanımışsın kim zarar vericek biliyorsundur. Çevrene de dikkat edersen bişey olmaz. Nasıl dışlıyorlar ya da sana mı öyle geliyor acaba. Psikolojik olarak bazen bize öyle gelir ya mesela bazen öyle bişey mi
Olabilir herkesin bünyesi farklıdır tabi ki .. ama ne dövüş için de büyüyenler var yine de böyle yapmıyor benim gibi .Bahane değilde seni etkilemiştir.
İşte yüzleşiyosun bak hatalarınla ya görmezden gelip devam etseydin daha kötüydü artık farkındasınBalık Burcusun sanırım sende canım .. ben hep kendime kötü gelecek ne varsa yaptım şimdi yapayalnızım.. bilmiyorum tanıyamıyorum artık kendimi ben .. içimdeki kişileri bile sayamıyorum .
Çocuk psikolojisi çok farklı bişey herkesi farklı etkiler.Olabilir herkesin bünyesi farklıdır tabi ki .. ama ne dövüş için de büyüyenler var yine de böyle yapmıyor benim gibi .
Bi sürü şey var 12-13 yaslarımda başladı daha önce taciz edildim zorlandım herkese anlattı sonra korusunlar sevsinler istedim erkeklere yöneldim cok hatalar yaptım..Bu kadr karamsar olma milyonlarca kadın var illa ki sevgilisiyle yakınlaşma olmustur aralarında ayrılmıslardır hayatlarına devam etmıslerdır. Benim de oyle oldu sahsen.. Neden bu kadar kafanda buyutuyırsun kı bu olayı anlayamadım altında anlatamadığın baska seyler mi var. Yakınlasma öpüşme Bı insan da bu kadr tramva yasatmaz..
Taciz eden kişiyi ailene söyledin miBi sürü şey var 12-13 yaslarımda başladı daha önce taciz edildim zorlandım herkese anlattı sonra korusunlar sevsinler istedim erkeklere yöneldim cok hatalar yaptım..
Haklısın canım .. :) ama benım kişilikler bölündü galiba ya bazen duygusal küçük bi kız çocuğu oluyorum sonra acımasız biri saldırgan hemen birini öldürebilirim o anÇocuk psikolojisi çok farklı bişey herkesi farklı etkiler.
Söyleyemedim işte o çocuk aklıyla salaklık ettim .Taciz eden kişiyi ailene söyledin mi
Lütfen psikolojik yardım alHaklısın canım .. :) ama benım kişilikler bölündü galiba ya bazen duygusal küçük bi kız çocuğu oluyorum sonra acımasız biri saldırgan hemen birini öldürebilirim o an
Bunların hepsini iyi bir psikolog bulup anlat inan yardımcı olacaktırSöyleyemedim işte o çocuk aklıyla salaklık ettim .
Anladım çok şükür ama geç oldu biraz sağlık psikoloji darma duman . Kafamda seslerle konuşuyorum kavga ediyorum hep ..İşte yüzleşiyosun bak hatalarınla ya görmezden gelip devam etseydin daha kötüydü artık farkındasın
Ah bir çıkabilsem dışarı ..Bunların hepsini iyi bir psikolog bulup anlat inan yardımcı olacaktır
Kıyamam herşey güzel olucak bak kendini asla bırakma dualarım seninleAnladım çok şükür ama geç oldu biraz sağlık psikoloji darma duman . Kafamda seslerle konuşuyorum kavga ediyorum hep ..
Sağolasın canım ya ne iyisin ..Senin için bişeyler yapmak istiyorum ya seni böyle caresız bırakmak istemiyorum. Sayfayı kapatınca konu kapansın istemiyorum..
Kimseyi takma yaptıysan sen yaptın kabullendin. Çıktın diyelim bişey mi diyecekler duymaAh bir çıkabilsem dışarı ..
Siz cok iyisiniz ya allah razı olsun sizden inşallah güzel olur herşey .. allah kimseyi sahipsiz bırakmasın hele kadınları çok zor ..Kıyamam herşey güzel olucak bak kendini asla bırakma dualarım seninle
Çok kafaya takan biriyim ya ben ama taktıkça böyle oldu ya zaten .. takmamak gerek kabullenemediğim için böyle oldum ya zaten ben .. kabullensem biKimseyi takma yaptıysan sen yaptın kabullendin. Çıktın diyelim bişey mi diyecekler duyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?