- 24 Şubat 2017
- 160
- 171
- 18
- 42
Çankayada 800 kiralık imkansız. Ya kümes gibidir ya da Çankaya'da değildir o ev, eskişehirde falandır.
Bir ihtimal zemini çoook kötüdür o yüzden satılık fiyatı da kiralığı da ucuzdur
Peşinatınız varsa çekersiniz kredi kira yerine kendi evinizi ödersiniz ama bence evi evlendikten sonra düşünün çünkü düğün masrafları çok oluyor...Selam Kızlar,
Evlilik yoluna nerdeyse 1 yıl kalmış biri olarak kafamda bazı sorular var.
Nişanlımın evi yok kiraya da oturacağız ve kira fiyatları uçmuş durumda.Benimde aklıma şu kira öder gibi ev sahibi olun sloganları canlanıyor.
Var mı aranızda bu şekilde ev sahibi olan?Nasıl oluyor bu işler
Ya bir gün ödeyemezsen kira bizim arkadaşlar şimdi kiralarını ödeyemiyor çok zor durumdalar
1500 az paramı asgari ücret 1350
Her zaman iş bulunmuyor ki
en iyiisni yapmıssınz güle güle oturunBiz 900 tl ye Sivas gibi bir yerde kirada oturuyoruz. Ve ev dökülüyor:/ şimdi kredi çektik 10 sene aylık yaklaşık 1500 tl ödemesi olacak elimizde bir miktarda nakit vardı girdik bakalım bir işe hakkımızda hayırlısı olsun
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah
en iyiisni yapmıssınz güle güle oturun
su gibi gecer zaman
keske bende aynısını yapabilsem hedef bu benimde
allahım su müberek günde insalhh benimde yakın zamanda evimi almak nasip olur
insalh cok tşk ederimAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Darısı önce sana sonra isteyen herkesin başına inşallah canısı
bayanlar aldıgınz fiyatlatrı yazın ve peşinatları fikir olur oldumu
bayanlar aldıgınz fiyatlatrı yazın ve peşinatları fikir olur oldumu
Boşver canım sen bilirsin senin hayatın umarım bu kötü senaryo hiçbir zaman olmaz gençken çok yeyip içme sonu yok kendini sağlama al yaşlılıkta çok zor birde çocukların eğitim masrafı vsDaha ucuz bir eve geçerim. Ne yapalım.
Boşver canım sen bilirsin senin hayatın umarım bu kötü senaryo hiçbir zaman olmaz gençken çok yeyip içme sonu yok kendini sağlama al yaşlılıkta çok zor birde çocukların eğitim masrafı vs
mantığınız cok yanlısİnsanlardaki bu ev sahibi olma hevesini anlamıyorum ben. Herkes ev sahibi olmak zorunda değil ki. Bazılarımız da kirada oturuverelim. Annemle babam evliliklerinin otuzuncu yılında emekli olunca ev sahibi oldular. Genç yaşta kendini borca boğmak nedense mantıklı gelmiyor bana. Bu yaşlara tekrar gelemeyeceksiniz.
Oturmak istediğim ev 450 bin lira. Satın almaya kalksam en az 100-150 bin peşinat çıkarmam gerek. On yıl boyunca da 5-6 bin kredi taksidi ödemeliyim. Kirası ise 1200-1500 arası değişiyor. Satın alıp kendimi sıkacağıma 1500 kira verir üstüne kalanla da günümü gün eder az biraz da birikim yaparım. Belki 15 yıl sonra şartlarım daha uygun olur alırım istediğim evi. Ne kasacam ev ev diye, kirasını ödedikten sonra bütün evler benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?