Nasıl yani kimden yardım alayım.
Bu yönden hiç bakmadım olaya.
Arkadaşlar ben 160 boyunda 58 kilo çalışan 2,5 yaşında yaramaz bir oğlu olan bir anneyim.
Kıyafet konusunda çok kötüyüm. Koyu renkli şeyler giyiyorum sürekli. Yaşım daha 30.
Son zamanlarda yaşıtlarım arkadaşlarıma bakıyorum hep rengarenk cıvıl cıvıl giyiniyorlar ama ben hep tarzım aynı koyu ve standart şeyler.
kapalı değilim açıkta değilim ortası. Zaten çalışıyorum cumartesi dahil bir günüm kalıyo hiçbişeye vakit kalmıyo. Gözümü karartıp alışverişe çıksam bu sefer oğlumun peşinde koşmaktan bakamıyorum hiçbişey.
Ne olur bir el atın.Kalıpları malı güzel olan internetten alışveriş yapabileceğim alıp memnun kaldıgınız nereler var.
Teşekkürler şimdiden.
Benim uzun zamandır tek severek içime sinerek giyindiğim tek mağaza var o da KOTON tek geçerim kotların kalıpları şahane gömlekler bluzler olsun şahane kesinlikle sana tavsiye ederimama yok hiç vaktim zamanım yok diyorsan illa ki trendyol.com dan da çok alışveriş yaptığım olmuştur bir zamanlar oradaki markalarda iyidir
ayy ben de donup dolaşıp kotona takılıyorum.çocuk bölümü de çok guzel
Aynen çocuk bölümü de iyi katılıyorumayakkabıdan çantaya giyime aksesuar her şey herkese hitap ediyor mesela mango yu hiç sevmem pantolonlarının kalıpları berbat olduğundan kilolu gösteriyor biçimsiz
yaa ben mangodan bir şey alamıyorum.hem çok pahalı hem de çok paçoz her şey
ben bugun bu elbiseyi aldım beyaz bir ceketle giymek için boyu çok kısa değil
https://www.markafoni.com/product/8241850/
sizce nasıl
Gayet şık güle güle kullanın.
Arkadaşlar ben 160 boyunda 58 kilo çalışan 2,5 yaşında yaramaz bir oğlu olan bir anneyim.
Kıyafet . onusunda çok kötüyüm. Koyu renkli şeyler giyiyorum sürekli. Yaşım daha 30.
Son zamanlarda yaşıtlarım arkadaşlarıma bakıyorum hep rengarenk cıvıl cıvıl giyiniyorlar ama ben hep tarzım aynı koyu ve standart şeyler.
kapalı değilim açıkta değilim ortası. Zaten çalışıyorum cumartesi dahil bir günüm kalıyo hiçbişeye vakit kalmıyo. Gözümü karartıp alışverişe çıksam bu sefer oğlumun peşinde koşmaktan bakamıyorum hiçbişey.
Ne olur bir el atın.Kalıpları malı güzel olan internetten alışveriş yapabileceğim alıp memnun kaldıgınız nereler var.
Teşekkürler şimdiden.
Kıyafet konusunda çok kötüyüm. Koyu renkli şeyler giyiyorum sürekli. Yaşım daha 30.
Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?