- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Öyle bir imkanım olsa Burada konu açmazdım büyükşehirdeyim meblalar yüksekTemizlik şirketi ile anlaşin
İnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyorTemizlik sirketi pahali olur ama temizlikci birini tutman da mi mumkun degil.en azindan yarim gun anlassan isi baya kolaylarsin.eger bu da mumkun degils3 de allah kolaylik versin diyebiliyorum cunku temizlikten hic anlamam:)
Valla imkanin yoksa nişanlına şöyle çaresine baksin çünkü inşaat pisliğine tüyo filan işlemez. Biz kadın tutmuştuk 3 gün geldi gitti. Öyle çok pis görünmüyordu ev ama bazı lekeleri saatlerce kazıdı resmen. Bide güçlü kuvvetli kadın. Temizlik şirketinden başka çare yok. Yada 3-4 tanıdık topliycaksindüğünüme az bir zaman kaldı. Ev bugünlerde teslim edilecek.
Ev yeni bina. İki oda bir salon 90m2. Cok tozlu ev inşaat pisliği var. Gözümde cok büyüyor. Bana verebileceğiniz tüyolar var mı?
Şunu muhakkak yap-yapma, şurdan başla, şu şekilde temizle gibi gibi yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var
İnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyorbirisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)
Öncelikli olarak yerlerin kabasını alın. Sonra kapıları silin, pencereleri önden deterjanı suyla silin, arkadan kurulayın, en son silikon camsil ler var bi güzelde onla silin. Sonra mutfak dolablarını, önce bi bezle kabaca alın, sonra deterjanı bi su yapın, önce içlerini sonra dışını yapın. En son banyo, tuvalet. Domestoslu su yapın, fırça yardımıyla duvarlarını, yıkayın. Temizlik fırçasıyla duşakabini halledin. Mis gibi olur. Başkasının pisliğini temizlemektense inşaatı tercih ederim. En azından yağlı mutfak dolapları, kullandıkları tuvaleti felan temizlemeyeceksiniz. Yanlız eldiven kullanın bi de elleriniz mahvolur.
Evet şimdi bende tekrar okudum, yoruldum birdenOkurken bacaklarım ve kollarım ağrıdı.
6 yıl once ankara da 450 tl vermiştim temızlıkçi kadına 4 1 ev için ve tam da temızlenmemışti fayanslar devamlı kusar temızlense de 1 2 haftaİnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyorbirisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)
Kv yaşlı hasta gelemez görümcem yoğun çalışıyor malesefKV gorumce varsa onlari cagir
Teşekkür ederim :)6 yıl once ankara da 450 tl vermiştim temızlıkçi kadına 4 1 ev için ve tam da temızlenmemışti fayanslar devamlı kusar temızlense de 1 2 hafta
Coook teşekkür ederimmm:)Öncelikli olarak yerlerin kabasını alın. Sonra kapıları silin, pencereleri önden deterjanı suyla silin, arkadan kurulayın, en son silikon camsil ler var bi güzelde onla silin. Sonra mutfak dolablarını, önce bi bezle kabaca alın, sonra deterjanı bi su yapın, önce içlerini sonra dışını yapın. En son banyo, tuvalet. Domestoslu su yapın, fırça yardımıyla duvarlarını, yıkayın. Temizlik fırçasıyla duşakabini halledin. Mis gibi olur. Başkasının pisliğini temizlemektense inşaatı tercih ederim. En azından yağlı mutfak dolapları, kullandıkları tuvaleti felan temizlemeyeceksiniz. Yanlız eldiven kullanın bi de elleriniz mahvolur.
mlı günlerce sılmek gerekiyor parkeleri de fayansları da ama yenı ev güzel oluyor eşya da yenı olacak senın emeğine değecek.güle güle mutlulukla oturTeşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?