- 4 Eylül 2018
- 814
- 1.307
- 28
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Evet şimdi bende tekrar okudum, yoruldum birden
Ama bi anda temizlik aşkım kabardı. Yea ben bi evi temizleyimde geliym kk. =)
Yok yok şimdi değil saat 10dan sonra. 1 saat daha bekleyin.Bende bi çamaşır yıkıyım bari bu saatte elektrik daha ucuzdu galiba
Rica ederim canım. Gözünü korkutma temizlersin. Birde burada temizlikci tut vesaire diye akıl verenlere de hayranım. Sanki yeni bir buluş gibi yazıyorlar. Sonuçta nasıl temizleyim diye bir soru yöneltiyor. Bi tane temizlikci gelip temizleyebilirse, sen de temizlersin ne olacak.Coook teşekkür ederimmm:)
Tek basıma yapıcam demedim ki. Nişanlımla birlikte yapacağız ama çare arıyoruz şuan. Çünkü oda oldukça bilgisiz:)Niye sen yapacaksın ki tek başına? Nişanlını da çağır. Birlikte yapın bari. Dert niye senin başına kaldı ki anlamadım ben!
Düğünüme 24 gün kaldı. Bu hafta sonu teslim edecekler. İnşallah yetiştirebilirimValla panpa bence tek gunde bitmez zaten. Bolca bulasik teli al, evdeki eski tisortlerden bez yap.
Ilk gun kabasini al, tozu topragi gitsin. Diger gunlerde de daha ayrintili gir bence 3 gunde yaparsin.
Ya beni cok iyi anlamışsınız. Zaten alabilsem canıma minnet ama zaten suan her sey masraflı bari elimden gelen bir şeyde kısıcam. Teşekkür ederim cok iyisiniz :)Rica ederim canım. Gözünü korkutma temizlersin. Birde burada temizlikci tut vesaire diye akıl verenlere de hayranım. Sanki yeni bir buluş gibi yazıyorlar. Sonuçta nasıl temizleyim diye bir soru yöneltiyor. Bi tane temizlikci gelip temizleyebilirse, sen de temizlersin ne olacak.
Güzel tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim. Hepsini not aldım :)O zmn çare arayalım. Önce bulaşık teli alcaksın bol miktar. Balkonlar için fırça ve çekçek alcaksın. Ve her gün bir yer olmak üzere çalışcaksınız. Nişanlında gelsin, önce balkona bulaşıkdeterjanlı sıcak suyu dök. Gideri kapat. O kabarsın (en önce üst kabayı kuru saplı fırça ile alıcaksınız). O arada camlara geçin. Camlara eskiden traş bıçağı kullanırdık badana için ama pvc ise etiketlerin üstümü bol suyla ıslayın. Jilet çizmesin en son çare olarAk yapın.
Düğünüme 24 gün kaldı. Bu hafta sonu teslim edecekler. İnşallah yetiştirebilirimteşekkür ederim :)
Kolay gelsin ttlım, çok çok mutlu ol inşallah. Elin pisliğinden se badana pisliği candır:)))Güzel tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim. Hepsini not aldım :)
düğünüme az bir zaman kaldı. Ev bugünlerde teslim edilecek.
Ev yeni bina. İki oda bir salon 90m2. Cok tozlu ev inşaat pisliği var. Gözümde cok büyüyor. Bana verebileceğiniz tüyolar var mı?
Şunu muhakkak yap-yapma, şurdan başla, şu şekilde temizle gibi gibi yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var
elektrık süpürgem pert olmuştu inşaat pisliğinden .duvarları duvar mopu var konu sahibi.ondan edin merdıvende lazım .yerleştikten sonra da ayrıntılı temızlenır canını sıkma sile sile pırıl pırıl oluyor yerler kusmuyor artık inşaat pisliği.Iki temizlikci , ben , eşim ve annem 3 gunde bitirdik. O pislik baska bir şey. Silersin toz yağar arkandan. Buyuksehirdeyim demişsin . Temizliğe 170 liraya geliyorlar Istanbul da . Bir kisi çağırmaya çalış en azindan . Sonra da Artik görümce anne komşu derken allah ne verdiyse cagiracaksin.
Aferim size valla. Ben yeni gelinim elimi sürmem felan diyebilirsiniz. Ama onun yerine nasıl temizlerim deyip fikir almanız şahsen benim hoşuma gitti. Üstelik bende ilk evlendiğimde inşaattan eve taşındım.. Çalıştığım müsait ol aldığım için kv bana temizlikci tut uyum dedi tamam dedim. Ya kadın nereyi temizlenmiş hiç anlayamadık bile aldım elime malzemeleri mis gibi yaptım valla. Kv gördü sok oldu.Ya beni cok iyi anlamışsınız. Zaten alabilsem canıma minnet ama zaten suan her sey masraflı bari elimden gelen bir şeyde kısıcam. Teşekkür ederim cok iyisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?