Derdim inşaat temizliği

Aynen katiliyorum bu mesaja.Bende gecen yil ayni temizligi yaptim 88 metrekare evimde.Esim ve ben 2günde hallettik.üstelik iş cikisi.Temizlikcide neymis bacim.Kari koca temizleyin iste.Para kolay kazanilmiyor devir ekonomi devri

Mutfak dolaplarini camlari falan silerken yerlere karton koyun çünkü su dokuldukce yurudukce çamur oluyor. Uzerine basarsiniz. Zaten çok tavsiye verilmiste bu ayrintida benden olsun.

Aynen katiliyorum bu mesaja.Bende gecen yil ayni temizligi yaptim 88 metrekare evimde.Esim ve ben 2günde hallettik.üstelik iş cikisi.Temizlikcide neymis bacim.Kari koca temizleyin iste.Para kolay kazanilmiyor devir ekonomi devri

Paraya kıysakta temizlikçinin işi olmuyor, baştan savma yapıyorlar insan siniriyle kalıyor

Burada gelin gireceği evi temizlemem dediği için ayrılan bi kız vardı , o geldi aklıma
Pek gayretlisiniz maşallah :)

Burada gelin gireceği evi temizlemem dediği için ayrılan bi kız vardı , o geldi aklıma
Pek gayretlisiniz maşallah :)
O konuyu cok net hatırlıyorum hatta yengesi şaka yapmış fln :) valla ev yetişsin de ben koşa koşa temizlemeye gidicem.. çünkü normalde teslimat düğünden sonraydı söyleye söyleye hızlandırdılar

Zaten adım atsak para suan. Elimden gelen seyi yapayım diyorum. :)

İnşaat temizliği olunca temizlikciler gelmiyor birisiyle konuştum 400 istedi buda beni aştı bir farkı olmuyor ki şirketten. Dileğiniz için cok teşekkür ederim :)
Canım annem İzmir de Mayıs sonu 300 TL ye temizlik firması getirtti 0 evine.Malzemesine kadar kendileri getirdiler ve aynı anda 3 kişi geldi.Bence firmaları arayıp fiyat araştırması yap

Mutluluklar dilerim Egeli gelin hanım
İmza : Bir Egeli :)

Canım annem İzmir de Mayıs sonu 300 TL ye temizlik firması getirtti 0 evine.Malzemesine kadar kendileri getirdiler ve aynı anda 3 kişi geldi.Bence firmaları arayıp fiyat araştırması yap
Baya araştırdım en uygun 400 tl.. herkes de pek memnun kalmıyor ki

Bu güzel uzun yorumunuz için cok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi uygulayacağım :)

Paraya kıysakta temizlikçinin işi olmuyor, baştan savma yapıyorlar insan siniriyle kalıyor

Pfffffffff aynen
Ben evime cagirdim gecende, annem gelecek diye. Annem hic begenmedi cok ustunkoru buldu. Hakli kadin yani, dunyanin parasini verip ustune tatmin olmuyorsun iste.

Pfffffffff aynen
Ben evime cagirdim gecende, annem gelecek diye. Annem hic begenmedi cok ustunkoru buldu. Hakli kadin yani, dunyanin parasini verip ustune tatmin olmuyorsun iste.
Zaten dolap içine karışmam diyor. İnşaat desem hele hiç gelmezler. Yedirip içireceksin ekstra masraf zaten

Coook teşekkür ederim. Güzel yorumunuz ve değerli tavsiyeleriniz için.

Cok teşekkür ederim çok naziksiniz :)

Herşeyin kabasini süpürmek lazım önce

Kalan taş toz parçaları falan yerleri hallettikten sonra gerisi kolay tabi yerleri hallettikten sonra kapı pencere kaba tozunu al sonra camsil le giriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…