- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ne mezunusunuz? Ona göre daha nokta atışı yorumlar gelebilir kamu ile ilgili.
En azından kafamda birşeyler olsun ki kendimi hevese getireyim çalışmak için, kpss çalışmak benim gibi yoğun çalışan biri için o kadar zor ki, tüm hayatım zaten kısıtlıyken iyice kısıtlayacağım, önümü görmek istiyorum en azından...kpss girin puanınızı alın oyle konuşalım bence ...
Kuzenim de aynı meslekten. Devlet bankasında bankacı. Özeldeki arkadaşlarıma göre daha rahat.
Dışişleri bakanlığı da olabilir sizin için.
İstanbul’da mısınız?
Son dönem KPSS’ye giren arkadaşlardan öneri gelir mutlaka.
Banka gerçekten zor allah kolaylık versin inşallah. Bir ay dayanabildim saçma sapan işler görev hedefler.
Kızlar kimse yok mu
Hem çalışıp hem de sınava hazırlanmak çok zor, durumunuz elveriyorsa çalışmaya ara verip kpss’ ye odaklansanız nasıl olur acaba? İş bulmak çok zor biliyorum ama bu şekilde de mutsuzsunuzKızlar kimse yok mu
Hem çalışıp hem de sınava hazırlanmak çok zor, durumunuz elveriyorsa çalışmaya ara verip kpss’ ye odaklansanız nasıl olur acaba? İş bulmak çok zor biliyorum ama bu şekilde de mutsuzsunuz
Bir hedefim olsa şu an kesin şurası diye belki ama şu an belirsizlik var sadece kpss ye girmek istiyorum, kimse cevap vermedi bile hangi kurumlar nasıl alıyor ne oluyor çok bilmiyorum. Taşradayım burda kurumlar az, hep aynı kişiler çoğu yaşlı...
Şu an istifayı düşünmüyorum açıkçası.Çünkü bunca yıllık emeğim boşa gidecek, bu yıl müdür yardımcısı olacağım mesela kurum içi sınavı kazanırsam. Verdiğim emeği bir çırpıda nasıl silip atayım?
kpss ile atandım. 6 yıl bitecek ama artık kpss den ıyı puan almak atanmak çok zrlaştı. bolumunden de cok alım yok. en az 85+ puan almalısın. kpss çok zor bi sınav. oyle gireyim atanırım diye hayal etmekle olsa keşke her sey
Bu yoğunlukta kpssye çalışamazsınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?