- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
- Konu Sahibi greengirll
-
Zor olduğunu biliyorum,90 puandan aşağı almamam lazım onu da biliyorum. Ama taşradayım belki taşrada çalışanlar fikir verir diye açtım konuyu.
taşrada çalışanlardan nasıl fikir bekliyorsunuz anlamadım gercekten
Kamu olmasa da özel kurumların, fabrikaların finans bölümlerini öneririm. Haftasonu tatil olan, servisi, yemeği olan, mesaisi olmayan ve bankaya göre iş yükü çok daha az olan bir seçenek bence. Hem de kart aldırma, bes yaptırma vs hedefi yok. Organize sanayi bölgelerini, internetteki ilanları bir araştırın derim.
allah yolunu acık etsin ,
madem taşradasın birazdaha dişini sıkıp hedefıne 1 sene sonra kavuşabilirsin
yaşadığınız yerden dolayı imkanlar kısıtlı diye tahmin ediyorum. büyükşehirlerde dediğim gibi bir durum söz konusu çünkü. o zaman kpss seçeneğine yönelebilirsiniz ama o konuda pek bilgim yok.Bahsettiğiniz firmaların hepsi benim müşterimdi ve şu an çoğu battı benim yaşadığım yerde.Hem de ilk 500 listesine giren firmalardı çoğu. Onlar genelde emekli banka müdürlerini tercih ediyor, o ortam çalışmak istediğim bir ortam değil.
Taşrada bir kamu kurumunda çalışanlardan , atamalar sık oluyor mu, kaç puanla girdiler memnunlar mı? Daha nasıl anlatayım ?
Kızlar günaydın...Lütfen konum taşınmasın çünkü benim için bir dert oldu artık bu. Derdim mesleğim, işim. Bankacıyım ve her geçen gün baskıdan, saçma sapan hedeflerden, asla ve asla takdir görmemekten, ezilmekten bıktım. 8 senemi verdim, öğle tatillerinde bile çalıştım, sosyal hayatıma özel hayatıma zaman ayıramadım, sonuç mu? Birazcık istenileni yapama hemen eleştiri,baskı, tehdit. Bu arada istenilenler insanlık dışı yani potansiyel 10 ise sizden 100 bekleniyor. Ekonomi malum, kimse kredi kartı almak, bes yaptırmak, yok bilmem ne sigortası almak istemiyor işte istemiyor. İnsanları da anlıyorum. Ve çok bunaldım, şimdi iş değiştirmek istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum. Firmaları sektörü biliyorum, özel şirket düşünmüyorum. Kpss ile kamu kurumlarına geçmek istiyorum, bir çok arkadaşım geçti ve çok memnunlar. Biz resmen bankada köleymişiz nolur sende gel kurtul diyorlar, habire haftasonu gezileri, öğle yemekleri, aileleri ile paylaşımlar...
Kpss ile atanan var mı, hangi kurumda, işinden memnun mu nolur bana yol gösterin, örnek verin. Çökmüş durumdayım, acil bir plana ve hedefe ihtiyacım var. Özelden de yazabilirsiniz, ufak bir umut istiyorum kızlar lütfen...
ülkemizde hangi sektörde çalışanlar baskı yemiyor ki
hergün işe laylaylom giden insanların da pek olduğunu sanmıyorum
ben kendi aile şirketimde çalışıyorum
7 yıldır burdayım
ben bile baskı yıyıyorum
ailemden mi hayır.
çalıştığımız firmaların yetkililerinden
7 yıldır stresten saçlarım döküldü
hergun bugun ne atraksiyon olacak diye işe geliyorum
sanki 50 den fazla müdürüm var başımda
hersey sürekli acil ve inanılmaz baskı var üzerimde
öncesinde uluslararası bir şirkette yine iyi bir mesleğim vardı
orada da 8 yıl çalıştım
baskı yüzünden çıktım ama sımdı daha beterim
bu ülkede nerede calısırsan çalış önce halden anlamak insan olmak lazım ki insanlar mutlu mesut çalışsın
bizim ülkemizde zor üzgünüm
bir arkadaşım devlette çalışıyor
lavaboya gitmeye vakti yok
her aksam mesaide ama parasını da almıyor
huysuz bir üst e denk gelmen yeter yani bilemiyorum.
umarım yaparsın , ama mutlu olarak çalışan çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum
Bizi arayan bankacılardan bizde bıkmış durumdayızNe şartlarda çalıştığınızı tahmin edebiliyorum. İmkanınız varsa kurtulun hakikaten bankada çalışılmaz.
Taşra şubeniz bukadar yogunsa merkez subelerinde çalışanların Allah yardımcısı olsun.
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz istifa etmeyin. Kpssye girip en az 70 puan alın. Sonra kurumlar alım ilanı yayınlıyor. Mülakatla alıyorşar. Bazı devlet bankaları ayrı bir sınavda açıyor onları takip edin. ( mesela ziraat). Onun dışında bakanlıklarada başvurabilirsiniz kpss puanı ile. Onlar 89 ve üstü ile alıyor. Şuan sanırım kpss başvuruları var. Her yıl yapılan kpss kurumlar için iki yılda bir yapılan b grubu ise merkezi atamalar için. Aklıma gelenler bunlar başka soru varsa sorabilirsiniz. Kpss dersleri içinde yardımcı olurum seve seve kaynaklar, videolar vs için.Bir hedefim olsa şu an kesin şurası diye belki ama şu an belirsizlik var sadece kpss ye girmek istiyorum, kimse cevap vermedi bile hangi kurumlar nasıl alıyor ne oluyor çok bilmiyorum. Taşradayım burda kurumlar az, hep aynı kişiler çoğu yaşlı...
Şu an istifayı düşünmüyorum açıkçası.Çünkü bunca yıllık emeğim boşa gidecek, bu yıl müdür yardımcısı olacağım mesela kurum içi sınavı kazanırsam. Verdiğim emeği bir çırpıda nasıl silip atayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?