Derdim kadınlar kulübü'ndeki Türkçe noksanlığı!

Teşekkür ederim :) Eleştiriye de açığım. Entelektüel ortamları ve insanları çok severim, belki yorumlarımda da farkında olmadan “ben entelektüelim!” alt mesajı vermeye çalışıyorumdur, içinde olduğum için o şekilde göremiyorum ama bilinçaltımız bizden bağımsız dışavurumlar yapabiliyor :)

güzel bir teori

haklılık yüzden oldukça yüksek

zaten bu yorumu kaldırabilecek biri olduğun için söyledim. Yoksa mesela sabahki konuda bu yorumu yapsaydım hemen aforoz ederdi beni konu sahibi.
Sadece yeni bir üyesin. Güzel yazılar okumak her zaman keyiflidir. Bu nedenden dolayı bir ön yargı olabilir belki.
Mütevaziliğin de taktire şayan.

katılıyorum canım

İlgi alanlarına girenler burada işte.
Sonu yok diyorum bu konuların. Yüz yıllar boyu kvalide, görümce..
Ne konular açıldı şurada insan birinden ders alır, dersle çözülecek bir şey olsaydı.
Bırakın ucunu diyorum: tuzun kuru galiba diyorlar.
Gelsinler de bir de bana sorsunlar.

Kesinlikle katılıyorum size. Hele harfler yutulunca bir de -v gibi harfler -f ve -w le yer degistirince sinirlerim zipliyor.
Türkiye'de okumadim (ilkokul 1-2 haric) ama elimden den geleni yapiyorum, -de ve -da gibi eklerde durup düşünüyorum. Ögrenmeyi seviyorum, baskalarindan kopya aliyorum bazen. Umarim gözlerinizi kör etmiyorumdur .
Bence en kötüsü bilerek ve univ. okudugunu iddia edenlerin hic dikkat etmemesi (ki bence bu yanlislari ilkokulu ve ortaokulu bitirinler bile yapmaz / yapmamali).
Konu sahibini uyarip üstüne azar isitmekten baska bir sey yapamiyoruz.

Bende aynı fikirdeyim abla hatasız kul olmaz.

yeter ki yazdıklarımız anlaşılabilir olsun,
gerisinin pekte önemi yok .

bugün ki gibi türkçe katliamı yapılan konular açılmadığı müddetçe sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…