- Konu Sahibi in vino veritas
-
Bence sen şu an konuyu farklı yere çekip; imkan/imkansızlık olayını sağlık sorunlarıyla bağdaştırıyorsun. Eğer ilk mesajında bu ayrıntıyı vermiş olsaydın bahsettiğin “imkanlara” karşı ne demek istediğini anlardım.
Dile çok hakim olduğum için değil hanımefendi, ilkokulda öğrenilen şeyler bunlar. Burası sanal bir platform olduğundan imlanin şahane olmasi beklenmiyor zaten. Ben kendi adıma cevap verdim, dahi anlamındaki de leri, soru eklerini ayırmayan; yapdim etdim gibi hatalar yapanlara tahammül edemiyorum.benimkisi gerçek bir meraktı ,dile bu kadar hakim olmak,olmayanlardan soğumak gibi karakteri olan arkadaşların nick namelerinin alfabemizde yer almayan qwx harflerinden oluşması ,gerçek manada algılayamadığım bir durum..bunu sırf yorum yapmak için yazmadım hazır önüme biri çıkmış öğrenmeden geçmeyeyim dedim.velev ki yanlış anladınız çok pardon .
En son beddua da etti.Ohh rahatladı konu sahibi.en son, yazdıklarını anlamayanlara "aptal" dedi :)
En son beddua da etti.Ohh rahatladı konu sahibi.
KK olarak çok çekeceğiz görümcelerden
Hangi bakış açısı demeden edemeyeceğim..
e tamam da Almanya da yaşayıp Türkçe sine hakim olamayan var(Almanya diyeyim diğer ülkeleri anlayın işte),Uzun süre Doğu da görev yaptım verilen eğitimin kalitesini anca sorgularsınız bir kalite dahi yok,o çocukların mükemmel Türkçe konuşmalarını kurallara uymalarını bekleyemezsiniz ki,veya burada belli bir yaş ortalaması yok aramızda 50 küsür yaşında olup belki dile çok hakim olamayan ablalarımız var,ya da ya da benim gibi Kıbrıs ta ortaokulu liseyi bitirmiş ergenliğini orda tamamlamış,amerikan young felsefesine girmiş dilini büzüştürmüş insanlar var(bakmayın bana ben araştırmacı bir karakterim anca topladım kendimi yaş 28) ..yani var da var,temelinde keyfi şımarıklık yatmıyorsa bir sebebi varsa insanların bence biraz tolerans gösterilmelidir..(dilimizi kaybediyoruz bakın en basitinden nick name diyorum tolerans diyorum)Dile çok hakim olduğum için değil hanımefendi, ilkokulda öğrenilen şeyler bunlar. Burası sanal bir platform olduğundan imlanin şahane olmasi beklenmiyor zaten. Ben kendi adıma cevap verdim, dahi anlamındaki de leri, soru eklerini ayırmayan; yapdim etdim gibi hatalar yapanlara tahammül edemiyorum.
felan a ben de çok gıcığım
Haklısınız, bütün yazdıklarınız olası şeyler ancak yüzde 80 lere variyorsa bu oran orda bir durmak lazım bence.e tamam da Almanya da yaşayıp Türkçe sine hakim olamayan var(Almanya diyeyim diğer ülkeleri anlayın işte),Uzun süre Doğu da görev yaptım verilen eğitimin kalitesini anca sorgularsınız bir kalite dahi yok,o çocukların mükemmel Türkçe konuşmalarını kurallara uymalarını bekleyemezsiniz ki,veya burada belli bir yaş ortalaması yok aramızda 50 küsür yaşında olup belki dile çok hakim olamayan ablalarımız var,ya da ya da benim gibi Kıbrıs ta ortaokulu liseyi bitirmiş ergenliğini orda tamamlamış,amerikan young felsefesine girmiş dilini büzüştürmüş insanlar var(bakmayın bana ben araştırmacı bir karakterim anca topladım kendimi yaş 28) ..yani var da var,temelinde keyfi şımarıklık yatmıyorsa bir sebebi varsa insanların bence biraz tolerans gösterilmelidir..(dilimizi kaybediyoruz bakın en basitinden nick name diyorum tolerans diyorum)
Tabiki dilimize sahip çıkmalıyız #DirenTürkçe cilerdenim ben ama illaki hata yapabiliyoruz .Fakat ben sizin gibi soğusam bu arkadaşlardan hani bu denli üstünde dursam mevzunun üyelik adımı Türkçe karakterlerden oluştururdum ki kendimle çelişmeyeyim..
Açıklamamı da yaptım size saldırmadım fikirlerimi beyan ettim size de saygım var ,benim kendimce sizin adınıza tezatlarım var bu kadar..iyi akşamlar.
e tamam da Almanya da yaşayıp Türkçe sine hakim olamayan var(Almanya diyeyim diğer ülkeleri anlayın işte),Uzun süre Doğu da görev yaptım verilen eğitimin kalitesini anca sorgularsınız bir kalite dahi yok,o çocukların mükemmel Türkçe konuşmalarını kurallara uymalarını bekleyemezsiniz ki,veya burada belli bir yaş ortalaması yok aramızda 50 küsür yaşında olup belki dile çok hakim olamayan ablalarımız var,ya da ya da benim gibi Kıbrıs ta ortaokulu liseyi bitirmiş ergenliğini orda tamamlamış,amerikan young felsefesine girmiş dilini büzüştürmüş insanlar var(bakmayın bana ben araştırmacı bir karakterim anca topladım kendimi yaş 28) ..yani var da var,temelinde keyfi şımarıklık yatmıyorsa bir sebebi varsa insanların bence biraz tolerans gösterilmelidir..(dilimizi kaybediyoruz bakın en basitinden nick name diyorum tolerans diyorum)
Tabiki dilimize sahip çıkmalıyız #DirenTürkçe cilerdenim ben ama illaki hata yapabiliyoruz .Fakat ben sizin gibi soğusam bu arkadaşlardan hani bu denli üstünde dursam mevzunun üyelik adımı Türkçe karakterlerden oluştururdum ki kendimle çelişmeyeyim..
Açıklamamı da yaptım size saldırmadım fikirlerimi beyan ettim size de saygım var ,benim kendimce sizin adınıza tezatlarım var bu kadar..iyi akşamlar.
Haklısınız, bütün yazdıklarınız olası şeyler ancak yüzde 80 lere variyorsa bu oran orda bir durmak lazım bence.
Ha üyelik adıma çok takilmissiniz madem anlatayim: malum burda çok fazla üye var ve yazdığım rumuz hep alınmıştı, bu şekilde yazınca kabul ettiği için böyle aldım. Siz celistigini düşünüyor olabilirsiniz tabi. Benim de size saygım var. Iyi aksamlar size de
Sağ ol canım, iyi düşüncelerin için.
Konuşulan dilin, bakış açısını, dünya görüşünü, ifade yeteneğini bile etkilediğini belirten araştırmalar var biliyor musun? Ama bilimsel bir kanıt yok tabi. Mesela İngilizce konuşan biri ile biz aynı algılamıyormuşuz, ilginç...
Kavram kargaşası yasamasan şakacı bile olabilirmissinBence senin nickin Turkce'ye baya yakin.
Rumuzlarımızı değiştirelim canımcım da isimlerimizi ne yapacağız? %80 arapça isimler taşıyoruz.Valla katiliyorum.
Bu yabanci isimlere merak nerden geliyor ?
Turkce kelimeler yeterince havali deyil mi ?
O kadar Turkceye onem veriyorsak, herkes nickini Turkcelestirsin o zaman.
Rumuzlarımızı değiştirelim canımcım da isimlerimizi ne yapacağız? %80 arapça isimler taşıyoruz.
Kavram kargaşası yasamasan şakacı bile olabilirmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?